Skocz do zawartości

Skuteczność pewnej techniki...

maddie88

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam wszystkich, :)

Chodzi o znajomość z panem, która utknęła w martwym punkcie i którą od jakiegoś czasu poruszam tutaj na forum :) Mamy pewne niewyjaśnione kwestie między sobą i...przez długi czas nie myślałam o nich, ale ostatnio znów te nieporozumienia zaczęły mi ciążyć... Pomyślałam więc, że od czasu do czasu będę rozmawiać sobie z panem w myślach, wizualizować rozmowę z nim... Dzięki temu mogę przedstawić swój punkt widzenia, powiedzieć mu, co mi leży na sercu itp. Czułam intuicyjnie, że będzie dobrze, jeśli tak zrobię. Niedawno natknęłam się w książce o snach ze stwierdzeniem, że ta "technika" pomaga - przynajmniej autorowi książki - w lepszym porozumieniu z daną osobą, wyjaśnieniu czegoś lub po prostu załatwieniu jakiejś sprawy... On to nazwał rozmową z duszą tej danej osoby... Tak więc ruszyłam po karty i zadałam następujące pytania :):

1. Jak na teraz moje rozmowy z panem w myślach wpływają na

a. jego myślenie o mnie? Król Denarów (odpowiedź), tło: Cesarz, Koło Fortuny, 6 Kielichów, Umiarkowanie - Przyznam, że te rozmowy były sporadyczne...z 3 na razie tylko, więc tutaj wiele i tak zwojować się nie da ;) Z drugiej strony, widać, że pan ma bardzo praktyczne podejście...teraz myśli o pracy i o pieniążkach... Może pojawiły się jakieś ciekawe propozycje, rozważa je...pracuje na przyszłość... Mnie Koło Fortuny skojarzyło się z odwróceniem karty, sprzyjającym czasem na jego sprawy zawodowe... Dalej jest ta 6 Kielichów...wspomni, owszem, ale to tak przy okazji chyba tylko...bez większych sentymentów...

b. jego stosunek do mnie? Kapłanka (odpowiedź), tło: Mag, 5 Buław - Albo karty powiedziały, że mam zdać się na moją intuicję... Albo, że widzi mnie jako kobietę trudno dostępną...o którą trzeba walczyć, którą trzeba zdobywać, ale na poziomie... Hmmm... :)

2. Jakie moje rozmowy z panem w myślach mogą wpłynąć na:

a. jego myślenie o mnie? Głupiec (odpowiedź), tło: Paź Denarów, Paź Kielichów - Że pan uzna, że może warto dać jeszcze jedną szansę tej relacji... Pomyśli, że ma ona potencjał na trwałą znajomość... Może nawet wyśle jakąś wiadomość...

b. jego stosunek do mnie? Rycerz Denarów (odpowiedź), tło: 7 Buław, 10 Kielichów - Pozytywny... Tzn. pan sukcesywnie zmierzałby to rozwoju tej relacji... Liczyłby na ładną znajomość i tyle. Raz na kilka miesięcy jakiś odzew z jego strony, miłe spotkania i wsio :)

Jak to widzicie? :icon_smile2:

Pozdrawiam ciepło, :slonko:

Maddie

• Maestro
Napisano

Najpierw tak od siebie: maddie, nawet nie wiesz jak to działa:)))) Ja też tak robię, jakby co pisz do mnie, to Ci więcej powiem:)

a. jego myślenie o mnie? Król Denarów (odpowiedź), tło: Cesarz, Koło Fortuny, 6 Kielichów, Umiarkowanie - on myśli na razie ze swojego punktu widzenia, bardzo praktycznie jak piszesz, jest póki co niewzruszony, ale, ale..zaczyna o Tobie częściej niż dotąd rozmyślać:)

b. jego stosunek do mnie? Kapłanka (odpowiedź), tło: Mag, 5 Buław - w tej Kapłance prawdopodobnie nawiązałaś już z nim podświadome porozumienie, on sobie z tego jeszcze nie zdaje sprawy, ale w 5 buław widać tę gonitwę myśli, jakby zaczął czuć, że poiwnien podjać jakiś męski ruch

a. jego myślenie o mnie? Głupiec (odpowiedź), tło: Paź Denarów, Paź Kielichów - on wykona spontaniczny gest w Twoja stronę w najmniej spodziewanym przez Ciebie momencie

b. jego stosunek do mnie? Rycerz Denarów (odpowiedź), tło: 7 Buław, 10 Kielichów - stosunek przyjacielski, taki wierny przyjaciel:) Jak dla mnie on z czasem podejmie wyzwanie i się z Tobą skontaktuje, czym sprawi Ci wiele radości:)

Napisano
Najpierw tak od siebie: maddie, nawet nie wiesz jak to działa:)))) Ja też tak robię, jakby co pisz do mnie, to Ci więcej powiem:)

a. jego myślenie o mnie? Król Denarów (odpowiedź), tło: Cesarz, Koło Fortuny, 6 Kielichów, Umiarkowanie - on myśli na razie ze swojego punktu widzenia, bardzo praktycznie jak piszesz, jest póki co niewzruszony, ale, ale..zaczyna o Tobie częściej niż dotąd rozmyślać:)

b. jego stosunek do mnie? Kapłanka (odpowiedź), tło: Mag, 5 Buław - w tej Kapłance prawdopodobnie nawiązałaś już z nim podświadome porozumienie, on sobie z tego jeszcze nie zdaje sprawy, ale w 5 buław widać tę gonitwę myśli, jakby zaczął czuć, że poiwnien podjać jakiś męski ruch

a. jego myślenie o mnie? Głupiec (odpowiedź), tło: Paź Denarów, Paź Kielichów - on wykona spontaniczny gest w Twoja stronę w najmniej spodziewanym przez Ciebie momencie

b. jego stosunek do mnie? Rycerz Denarów (odpowiedź), tło: 7 Buław, 10 Kielichów - stosunek przyjacielski, taki wierny przyjaciel:) Jak dla mnie on z czasem podejmie wyzwanie i się z Tobą skontaktuje, czym sprawi Ci wiele radości:)

O jej, podświadomy kontakt? :D O ja cię... To chyba faktycznie działa :))) Z tym odezwaniem się, to by musiał faktycznie iść na całość... ;) Ważne, że działa i są szanse, że między nami będzie wreszcie normalnie :) Dziękuję, Inez :):buziak::uscisk::kwiatek: