Skocz do zawartości

mój -Zegar 2013

women32

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

S -3 pucharów-marzy mi się w końcu poczuć radość,ukojenie,szczęście.....spełnienie,szczęście rodzinne :oczko:

Styczeń-As denarów-myślę,że styczeń będzie dobrym początkiem do realizacji planów zawodowych może uda się mi dostać do wymarzonej pracy.Zapał i chęć już mam :)

Luty-Rycerz pucharów-będę miała chęć do przypodobania się innym,zaimponowania im ? troszkę zechcę porządzić i będę narzucać własne zdanie komuś.Bo żadnego faceta oprócz męża w lutym nie chcę poznawać ani nic z tych rzeczy :dobani:

Marzec-9 mieczy-niekorzystny być może spowodowany przesileniem wiosennym....

Kwiecień-Mag po ciężkim marcu -nowa praca,przypływ energii,wzięcie spraw w swoje ręce.

Maj-Świat-planujemy z mężem wyjazd za granicę,może się uda go zrealizować.Szczeście i zgoda w małżeństwie.

Czerwiec-8 mieczy rezygnacja,rozczarowanie jakieś nieciekawe wiadomości,których nie będe chciała przyjąć do wiadomości.

Lipiec-8 pucharów miesiąc emocji,kłótni byc może samotna podróż,moja ucieczka od problemów...

Sierpień-Walet pucharów hmmm tu mam zastój nie wiem może będę wypoczywać gdzieś z dziećmi podziwiając piękno natury.W końcu to wakacje.

Wrzesień-Rycerz buław dużo się będzie dziać,nieprzemyślane spontaniczne reakcje.

Październik-4 denarów rutyna,monotonnia...zamknięcie sie w sobie lekkie problemy w związku.

Listopad-Królowa mieczy zastanowienie się nad odejściem,odpychanie partnera od siebie...będę obojętna i wrogo nastawiona ...

Grudzień-4 mieczy ojj i grudzień zakończy się nieciekawie po listopadzie będę chciała się odizolować od ludzi będzie mi to niezmiernie potrzebne,żeby nabarać sił do życia i nabrania dystansu.....

Edytowane przez women32