beatrycze18 Napisano 7 Stycznia 2013 Napisano 7 Stycznia 2013 Złożyłam kilka cv do dwóch miast, gdzie chciałabym wyjechać, czy dostanę w którymś z nich pracę? obecnie 8buław[intensywne poszukiwania pracy[chyba skuteczne-8 buław] co z tego wyniknie? 6 buław [sukces dla mnie-6 buław to pozytywna karta] Wynik końcowy? śmierć może nowy pczątek... Cytuj
maddie88 Napisano 7 Stycznia 2013 Napisano 7 Stycznia 2013 Jak dla mnie dostaniesz tę pracę Czeka Cię dużo zmian Szkoda, że nie dociągnęłaś karty do Śmierci... Powodzenia Cytuj
Gość Amfora Napisano 7 Stycznia 2013 Napisano 7 Stycznia 2013 Bardzo obiecujące te karty Dużo ruchu i zmian, wiec dostaniesz pracę, ktoś sie odezwie Cytuj
iridos Napisano 7 Stycznia 2013 Napisano 7 Stycznia 2013 ojjjj jak kart nie złożyłaś dołóż do tej śmierci byłaby kluczowa i rozstrzygajaca wedle tego szansa bardzo duza na wyjazd ale...no własnie niewiadomo jak czytac smierc Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi