maddie88 Napisano 7 Stycznia 2013 Napisano 7 Stycznia 2013 (edytowane) Witam, Kilka pytań o pana... Jesteśmy karmiczni, ale kontakt się urwał, a pozostały niejasności... Pan był zainteresowany, ale oboje zabieraliśmy się do tego od d**** strony No i pewne kwestie nie dają mi ostatnio spokoju... 1. Co pan do mnie czuje na chwilę obecną? Rydwan (odpowiedź), tło: 5 Kielichów, 7 Mieczy, 4 Kielichów => Świat- Pan żałuje, że tak się sprawy potoczyły, jest urażony...tak bym to ujęła: zawód i uraza. Wie, że między nami jest wiele niejasności...boli go to, może i tęskni trochę... Próbuje się odcinać od tych uczuć... A nasze drogi i tak raczej rozejdą się w Świat... 2. Jak na chwilę obecną miała wyglądać nasza relacja zgodnie z Boskim Planem? Król Kielichów (odpowiedź), tło: Kochankowie, Paź Buław, Rydwan => Cesarzowa- No, na pewno nie tak, jak teraz... :wow2: Widać kontak, to przede wszystkim... Mnie to wygląda na bliższą relację po prostu... A patrząc na sumę, no to chyba nawet coś poważnego miało być... 3. Kim mamy dla siebie być? 3 Denarów (odpowiedź), tło: 5 Buław, Król Kielichów, Kapłan => Pustelnik - Relacje zawodowo-koleżeńskie... Może 3 Denarów + 5 Buław mówi o konieczności walki o tę relację, może tak miało być...by pokonać te trudności i tę znajomość rozwijać...i pogłębiać w Kapłanie...ale w oddaleniu... Jak myślicie? Pozdrawiam, Maddie Edytowane 7 Stycznia 2013 przez maddie88 Dopiski. Cytuj
alathea Napisano 7 Stycznia 2013 Napisano 7 Stycznia 2013 a on ma kogos ? jest w relacji z kims? (niekoniecznie formalnej, jeszcze nie chyba) Cytuj
maddie88 Napisano 7 Stycznia 2013 Autor Napisano 7 Stycznia 2013 a on ma kogos ? jest w relacji z kims? (niekoniecznie formalnej, jeszcze nie chyba) Nie wiem, alathea... Nie mamy kontaktu... Cytuj
alathea Napisano 7 Stycznia 2013 Napisano 7 Stycznia 2013 bo na moj gust to on wlasnie zaczal cos z jakas pania, tuz po tym (lub prawie rownolegle to szlo) jak sie rozczarowal Wasza relacja/jej losami i prawdopodobnie z tamta pania utworzy formlny zwiazek, a Wam pozostana realcje zawodowe wydaje mi sie, ze tym razem to on ma byc zadowolony... (K.puch) a stawialas karty na Wasze ostatnie wcielenie, jaki macie dlug - o co chodzilo? bo tutaj wyraznie wychodzi -pan 2x w Krolu kiel., rydwan raczej odnosi sie do tego, ze u niego cos sie dzieje a 5 kijow i Kochankowie moga wsakzywac, ze jeszcze byla jakas pani i teraz jest w blizszej znajomosci z panem - Paz kij., ktora moze przerodzic sie w cos formalnego (Kaplan) takie mam skojarzenia mzoe kiedys uda sie to zweryfikowac 1 Cytuj
maddie88 Napisano 7 Stycznia 2013 Autor Napisano 7 Stycznia 2013 (edytowane) bo na moj gust to on wlasnie zaczal cos z jakas pania, tuz po tym (lub prawie rownolegle to szlo) jak sie rozczarowal Wasza relacja/jej losamii prawdopodobnie z tamta pania utworzy formlny zwiazek, a Wam pozostana realcje zawodowe wydaje mi sie, ze tym razem to on ma byc zadowolony... (K.puch) a stawialas karty na Wasze ostatnie wcielenie, jaki macie dlug - o co chodzilo? bo tutaj wyraznie wychodzi -pan 2x w Krolu kiel., rydwan raczej odnosi sie do tego, ze u niego cos sie dzieje a 5 kijow i Kochankowie moga wsakzywac, ze jeszcze byla jakas pani i teraz jest w blizszej znajomosci z panem - Paz kij., ktora moze przerodzic sie w cos formalnego (Kaplan) takie mam skojarzenia mzoe kiedys uda sie to zweryfikowac Robiłam karmiczny na nas, tutaj podaję Ci link: http://www.ezoforum.pl/interpetacje-rozkladow/63904-relacja-karmiczna-wersja-skrocona.html . Nie wiem, jak tam jego życie uczuciowe, ale bardzo możliwe, że kogoś ma - wręcz bym się zdziwiła, gdyby tak nie było W końcu chop już swoje lata ma Dziękuję, alathea EDIT: Kładłam niedawno karty na jego status związkowy i wyszło: Cesarzowa jako odpowiedź, a w tle Kochankowie...czyli raczej jest Tylko on mi wychodzi w kartach znużenia, braku zadowolenia (4 kielichów)... Ale jak dla mnie pan ma stała partnerkę, bo i na serduchu wyszła kiedyś mu Królowa Denarów - może to ciągnie się od tamtego czasu, tak jak napisałaś... Edytowane 7 Stycznia 2013 przez maddie88 Dopiski. Cytuj
alathea Napisano 7 Stycznia 2013 Napisano 7 Stycznia 2013 to rzeczywiscie moze tak wygladac a w tym rozkladzie karmicznym widac, ze wtedy tez nie mogliscie sie dogadac... Cytuj
maddie88 Napisano 7 Stycznia 2013 Autor Napisano 7 Stycznia 2013 to rzeczywiscie moze tak wygladaca w tym rozkladzie karmicznym widac, ze wtedy tez nie mogliscie sie dogadac... No to świetnie Mam nadzieję, że w tym życiu uda się odrobić tę karmę...bo to męczące jest już ciut... Miłego wieczorku Cytuj
maddie88 Napisano 7 Stycznia 2013 Autor Napisano 7 Stycznia 2013 Czy mógłby jeszcze ktoś spojrzeć? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi