Skocz do zawartości

Chyba coś zaiskrzyło...

Madlen_88

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Dzisiaj (wydaje mi się że) trochę zaiskrzyło między mną, a kolegą który kiedyś chciał się ze mną zacząć spotykać, ale ja akurat wtedy zaczynałam związek z innym:

Jak ocenia mój wygląd: Królowa Kijów uważa, że jestem ładna :)

Jak ocenia mój charakter: Diabeł/ dobrałam Waleta monet uważa, że ze mnie diabeł wcielony, że jestem ciekawa świata, trochę nieprzewidywalna

Jakie uczucia do mnie żywi: 2 kije+ Król pucharów+ 6 monet--> Rydwan Ciepłe uczucia, pchające go do działania

Co jest możliwe między nami: Sąd+ 3 mieczy+ Koło fortuny--> Siła Możliwość odrodzenia tego

Jakie ma plany względem mnie:Sąd+ 3 puchary+ Śmierć--> Kapłanka Chce zmienić naszą relację, odrodziły się jego plany względem mnie.

Jak chciałby, żeby wyglądała nasza relacja: Cesarzowa+ Walet pucharów+ Sprawiedliwość/ dobrałam Króla pucharów --> Głupiec (suma bez króla pucharów)/ Siła (suma z królem pucharów) Wydaje mi się że chciałby, abyśmy byli parą ;)

Edytowane przez Madlen_88
  • Maestro
Napisano

Jak ocenia mój wygląd: Królowa Kijów atrakcyjna, zadbana, seksowna babka

Jak ocenia mój charakter: Diabeł/ dobrałam Waleta monet ha, ha, ha jak mój:) Kusisz, iskrzy jak diabli, to wynika chyba z głębi Ciebie, uważa, ze pewnie bywasz narwana, jak piszesz nieprzewidywalna, ale umiesz uzależnić od siebie

Jakie uczucia do mnie żywi: 2 kije+ Król pucharów+ 6 monet--> Rydwan tak, ma ciepłe uczucia, jest zauroczony

Co jest możliwe między nami: Sąd+ 3 mieczy+ Koło fortuny--> Siła ożywienie relacji, ale cos się może po drodze wydarzyć, coś co spowoduje rozczarowanie którejś ze stron

Jakie ma plany względem mnie:Sąd+ 3 puchary+ Śmierć--> Kapłanka tak, chce zmian w relacji, myśli o wspólnym imprezowaniu, romansowaniu, a potem się zobaczy:)

Jak chciałby, żeby wyglądała nasza relacja: Cesarzowa+ Walet pucharów+ Sprawiedliwość/ dobrałam Króla pucharów --> Głupiec (suma bez króla pucharów)/ Siła (suma z królem pucharów) chyba duzo zalezy od Ciebie, on chciałby Cię niejako mieć, ale TY powinnas wysyłać mu subtelne znaki..

• Lubię to! 1
Napisano

No myślę, że na pewno muszę mu wysłać znaki bo on się pewnie nie domyśli, że z mojej strony się coś zmieniło ;) dzięki ;)