Madlen_88 Napisano 7 Stycznia 2013 Napisano 7 Stycznia 2013 (edytowane) Dzisiaj (wydaje mi się że) trochę zaiskrzyło między mną, a kolegą który kiedyś chciał się ze mną zacząć spotykać, ale ja akurat wtedy zaczynałam związek z innym: Jak ocenia mój wygląd: Królowa Kijów uważa, że jestem ładna Jak ocenia mój charakter: Diabeł/ dobrałam Waleta monet uważa, że ze mnie diabeł wcielony, że jestem ciekawa świata, trochę nieprzewidywalna Jakie uczucia do mnie żywi: 2 kije+ Król pucharów+ 6 monet--> Rydwan Ciepłe uczucia, pchające go do działania Co jest możliwe między nami: Sąd+ 3 mieczy+ Koło fortuny--> Siła Możliwość odrodzenia tego Jakie ma plany względem mnie:Sąd+ 3 puchary+ Śmierć--> Kapłanka Chce zmienić naszą relację, odrodziły się jego plany względem mnie. Jak chciałby, żeby wyglądała nasza relacja: Cesarzowa+ Walet pucharów+ Sprawiedliwość/ dobrałam Króla pucharów --> Głupiec (suma bez króla pucharów)/ Siła (suma z królem pucharów) Wydaje mi się że chciałby, abyśmy byli parą Edytowane 7 Stycznia 2013 przez Madlen_88 Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 8 Stycznia 2013 Maestro Napisano 8 Stycznia 2013 Jak ocenia mój wygląd: Królowa Kijów atrakcyjna, zadbana, seksowna babka Jak ocenia mój charakter: Diabeł/ dobrałam Waleta monet ha, ha, ha jak mój:) Kusisz, iskrzy jak diabli, to wynika chyba z głębi Ciebie, uważa, ze pewnie bywasz narwana, jak piszesz nieprzewidywalna, ale umiesz uzależnić od siebie Jakie uczucia do mnie żywi: 2 kije+ Król pucharów+ 6 monet--> Rydwan tak, ma ciepłe uczucia, jest zauroczony Co jest możliwe między nami: Sąd+ 3 mieczy+ Koło fortuny--> Siła ożywienie relacji, ale cos się może po drodze wydarzyć, coś co spowoduje rozczarowanie którejś ze stron Jakie ma plany względem mnie:Sąd+ 3 puchary+ Śmierć--> Kapłanka tak, chce zmian w relacji, myśli o wspólnym imprezowaniu, romansowaniu, a potem się zobaczy:) Jak chciałby, żeby wyglądała nasza relacja: Cesarzowa+ Walet pucharów+ Sprawiedliwość/ dobrałam Króla pucharów --> Głupiec (suma bez króla pucharów)/ Siła (suma z królem pucharów) chyba duzo zalezy od Ciebie, on chciałby Cię niejako mieć, ale TY powinnas wysyłać mu subtelne znaki.. 1 Cytuj
Madlen_88 Napisano 8 Stycznia 2013 Autor Napisano 8 Stycznia 2013 No myślę, że na pewno muszę mu wysłać znaki bo on się pewnie nie domyśli, że z mojej strony się coś zmieniło dzięki Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi