Skocz do zawartości

męcząca relacja.. ;c

Veroniczka

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Już od dawna się z nim nie widziałam na żywo.. kontakt netowy obecnie tylko czyli fb itd... w sumie mieszkamy w tym samym mieście.. ale jakoś dziwnie jest nie wiem o co chodzi.. on był troche za granica.. potem wrocil.. no i niby przyjaznie milo nastawiony.. ale co tylko na fb mamy siebie doglądać?

1 Jego intencje wobec Ciebie x1 As Pucharów/Król Denarów ---> Rydwan

Widać że on bardzo emocjonalnie do mnie podchodzi, czyżby dużo o mnie rozmyślał? Takie mam dziwne poczucie po tych kartach.. oczywiście jak najbardziej Król Denarów po przyjacielsku tu wchodzi.. no ale jednak coś tam w nim siedzi.. chyba nie jestem mu całkiem obojętna..

2 Jego oczekiwania wobec Ciebie x1 Sprawiedliwość

Możliwe że chciałby ze mną coś wyjaśnić..

3 Jak Cię postrzega x1 Sprawiedliwość

Dwa razy sprawka bo karty z neta.. no więc widać że mnie obserwuje mimo wszystko..

4 Co Tobie może dać x1 6 Pucharów

To co kiedyś.. no i przyjaźń..

5 Ogólne jego nastawienie do Ciebie x1 6 Mieczy/Walet Mieczy ---> Wisielec

Widać chyba chciałby zgadać.. jakoś.. ale coś go wzbrania od tego..

6 Co ukrywa x3 7 Denarów, Król Pucharów, 8 Pucharów ---> Świat

No to że mnie podgląda przynajmniej na fb.. kurcze..

7 Czego Ty oczekujesz x1 6 Pucharów

Powrotu tej relacji..

8 Co możesz dać z siebie x1 3 Puchary

Mogę go zaprosić na urodziny np ;D bo już niedługo..

9 Obraz relacji w chwili obecnej x1 Sąd Ostateczny

Oboje się chyba zastanawiamy.. co wgl mamy robić..

10 Jego działania w twoją stronę w ciągu kolejnego mies x3 4 Denary, Sąd, Mag ---> Śmierć

Zamknięcie w sobie i nadal ten bilans.. może w końcu jakaś zmiana będzie?

11 W jakim kierunku zmierza relacja ? Królowa Buław, 5 Pucharów, 9 Buław ---> Cesarz

Hmm.. będzie go ciągnąć w stosunku do mnie... tylko on taki jakis uparty osioł.. nie wiem o co chodzi..

Czemu tak jakoś dziwnie czuję że ciągnie mnie coś do niego, ponieważ ostatnimi czasy często o nim myślę?

Koło Fortuny, Kochankowie, 6 Pucharów ---> Koło Fortuny

To nie moja wina ; / przeznaczenie.. po prostu ciągnie nas do siebie.. i wspominamy dlatego tak..