Gość sheina Napisano 8 Stycznia 2013 Napisano 8 Stycznia 2013 Mam kuzynke, która non stop wypytuje jak przyjeżdza co tam u mnie słychać, czy mam prace,gdzie jestem co tobir( jak przyjedzie z Anglii raz w roku) mneiwisi co ona robi...a wkrza niemozliwie po co pyta nei amm zarabistych kontaktów.. czem to robi? rycerz pucharów, 9 kielichów, 5 buław sama jest zadowolona z tgo co ma i jak byk pokazuj sie, ze chce wiedziec czy :czasem nie mam lepiej ;]...............k*wa ( sama ma męza, prace , i dziecko - mnie sie nei psieszy do dziecka, faceta nie mam, a pracy szukam) wiec jej to pasuje...idiotka.. ale ldzie to mają priorytety...prymitywne;p Cytuj
Lenka10 Napisano 8 Stycznia 2013 Napisano 8 Stycznia 2013 (edytowane) możliwe że z jakiegoś powodu z przeszłości czuje się od Ciebie gorsza i teraz uważa Cię za swoja rywalkę .Boi się żebyś tylko czasem jej "nie przeskoczyła" a takie upewnianie się że ktoś ma gorzej niż ona może być jej sposobem na dowartościowanie własnej osoby . Tak więc takimi ludźmi nie ma co się przejmować Edytowane 8 Stycznia 2013 przez Lenka10 Cytuj
Gość sheina Napisano 8 Stycznia 2013 Napisano 8 Stycznia 2013 mozliw,e bo ja skonczylam studia mgr, a ona se za maz wyszla i wyjechala po licencjacie, ale ludzie to maja problemy.. Cytuj
Lenka10 Napisano 8 Stycznia 2013 Napisano 8 Stycznia 2013 no widzisz,widocznie zazdrość ją zżera od środka że możesz zajść wyżej niż ona i dlatego tak non stop kontroluje Twoją sytuację życiową .. Cytuj
agaMAJ Napisano 8 Stycznia 2013 Napisano 8 Stycznia 2013 o rety, dziewucha ma po prostu problemy ze swoją własną wartością, Komleksy na twoim punkcie, myśli, że jak tobie uprzykrzy zycie, to jej będzie lepiej. Cytuj
Gość sheina Napisano 8 Stycznia 2013 Napisano 8 Stycznia 2013 tez tak uważam, co za wieśniara.. ;/ Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi