Skocz do zawartości

wkur...rodzina :)

Gość sheina

Rekomendowane odpowiedzi

Gość sheina
Napisano

Mam kuzynke, która non stop wypytuje jak przyjeżdza co tam u mnie słychać, czy mam prace,gdzie jestem co tobir( jak przyjedzie z Anglii raz w roku) mneiwisi co ona robi...a wkrza niemozliwie po co pyta nei amm zarabistych kontaktów..

czem to robi?

rycerz pucharów, 9 kielichów, 5 buław

sama jest zadowolona z tgo co ma i jak byk pokazuj sie, ze chce wiedziec czy :czasem nie mam lepiej ;]...............k*wa ( sama ma męza, prace , i dziecko - mnie sie nei psieszy do dziecka, faceta nie mam, a pracy szukam) wiec jej to pasuje...idiotka.. ale ldzie to mają priorytety...prymitywne;p

Napisano (edytowane)

możliwe że z jakiegoś powodu z przeszłości czuje się od Ciebie gorsza i teraz uważa Cię za swoja rywalkę .Boi się żebyś tylko czasem jej "nie przeskoczyła" a takie upewnianie się że ktoś ma gorzej niż ona może być jej sposobem na dowartościowanie własnej osoby . Tak więc takimi ludźmi nie ma co się przejmować ;)

Edytowane przez Lenka10
Gość sheina
Napisano

mozliw,e bo ja skonczylam studia mgr, a ona se za maz wyszla i wyjechala po licencjacie, ale ludzie to maja problemy..

Napisano

no widzisz,widocznie zazdrość ją zżera od środka że możesz zajść wyżej niż ona i dlatego tak non stop kontroluje Twoją sytuację życiową .. :)

Napisano

o rety, dziewucha ma po prostu problemy ze swoją własną wartością, Komleksy na twoim punkcie, myśli, że jak tobie uprzykrzy zycie, to jej będzie lepiej.