Lenka10 Napisano 8 Stycznia 2013 Napisano 8 Stycznia 2013 (edytowane) tak z czystej ciekawości w celu późniejszej weryfikacji zadałam pytanie : Co mnie dziś mile zaskoczy ? Paź denarów Kochankowie 4 mieczy --> Sąd no i tak na pierwszy rzut oka skojarzyło mi to z jakąś wiadomością z propozycją spotkania od osoby z którą łączy mnie jakaś więź uczuciowa,emocjonalna z tym że w tej 4 mieczy może to być do zrealizowania w innym terminie niż dziś. W podsumie Sąd czyli jest to coś ważnego. jeśli ktoś widzi to innaczej to proszę o skorygowanie Edytowane 8 Stycznia 2013 przez Lenka10 Cytuj
Gość Linkinia Napisano 8 Stycznia 2013 Napisano 8 Stycznia 2013 Giermek denarów to prawie na 100% niespodziewana wiadomość/propozycja spotkania. Zgadzam się, że od osoby bliskiej i będzie to sprawa dla Ciebie ważna. Zastanawiam się, czy nie będziesz musiała dokonać wyboru w tych Kochankach, czy chcesz się spotkać dziś, bo jesteś zmęczona lub nie masz odpowiedniego nastroju (4 mieczy). I chyba będzie tak jak piszesz, że spotkanie będzie do zrealizowania w innym terminie. Cytuj
agaMAJ Napisano 8 Stycznia 2013 Napisano 8 Stycznia 2013 niespodziewana propozycja ze strony pana nad którą będziesz musiała się zastanowić. ale po chwilowym odcięciu się, powróci temat i chyba będziesz zadowolona 1 Cytuj
Lenka10 Napisano 9 Stycznia 2013 Autor Napisano 9 Stycznia 2013 no i tak...żadnej propozycji nie było ,kontaktu też nie ... ale osoba na której bardzo mi zależy umieściła na swoim profilu na FB informację z której wynikało że jest mu źle z tym że się ostatnio nie odzywam ,oczywiście ucieszyło mnie to bardzo ale nie mogłam nic z tym zrobić ponieważ on był w delegacji,dopiero dziś będę miała okazję to naprawić więc karty pokazały co trzeba z tym że w pierwszej karcie nie była to wiadomość bezpośrednia tylko taka informacja naprowadzająca na to co mam zrobić ps.i rzeczywiście było to dla mnie coś ważnego dziękuję i pozdrawiam :* Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi