Skocz do zawartości

RTG nowy pan M

kasiatoya

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

relacja bardzo świeża, dopiero się poznajemy i jest jakoś tak inaczej...

1. król kielichów (jego intencje) - jakiś uczuciowy pan? ale intencje chyba dobre

2. cesarzowa (jego oczekiwania) - chce ode mnie gorących uczuć i ciepła?

3. papież (jak mnie postrzega) - jako osobę uczciwą i może jako przewodnika

4. AS kielichów (co może mi dać) - może uruchomić jakieś uczucia

5. świat (jego nastawienie do mnie) - otwarty jest chyba...

6. 4 buławy, król mieczy, AS mieczy (co ukrywa) - serio nie wiem...

7. śmierć (moje oczekiwania) - że zmienię się wewnętrznie pod jego wpływem (?)

8. 10 kielichów (co mogę dać) - chyba mogę sprawić, że będzie szczęśliwy

9. kochankowie (to co jest teraz) - no nie wiem... na razie dopiero sytuacja się rozwija i to dosyć nieśmiało choć szybko ale może któreś z nas musi doonac jakiegoś wyboru?

10. giermek monet, 5 kielichów, księżyc (jego działania w moją stronę) - nie bardzo rozumiem... giermek monet szuka uwagi, lubi zajmować innych swoją osobą chce być kochany ale 5 kielichów? jakaś skaza i księżyc ze swoimi złudzeniami? no jakoś mi się to nie składa

11. cesarz, mag, gwiazda (w jakim kierunku potoczy się relacja) - wygląda na bardzo ładny rozwój, cesarz da się oczarować z nadzieją na więcej w gwieździe a gwiazda tą nadzieję da :) tylko czemu jego działania w punkcie powyżej tak jakoś do tego nie przystają?

co o tym myślicie?

pan jest bardzo nieśmiały chociaż chętnie mówi o swoich uczuciach i wrażeniach, przyznał się do pewnych obaw i sam jest chyba nieco zaniepokojony że tak jakoś dobrze spędzamy czas razem... jest bardzo uważny i respektuje moje granice, nie narzuca się i nie jest natarczywy i wszystko robi z wyczuciem i ogromną nieśmiałością a ponieważ ja też to tak się czaimy troszkę oczarowani wokół siebie :)

Gość gość5
Napisano

relacja bardzo świeża, dopiero się poznajemy i jest jakoś tak inaczej...

1. król kielichów (jego intencje) -podobasz mu sie

2. cesarzowa (jego oczekiwania) - ze ta relacja da mu zadowolenie- byc moze, ze bedziecie para

3. papież (jak mnie postrzega) - jako osobę uczciwą

4. AS kielichów (co może mi dać) - jest szansa na uczucie

5. świat (jego nastawienie do mnie) - otwarty jest chyba...

6. 4 buławy, król mieczy, AS mieczy (co ukrywa) -jest swiezo po jakims zwiazku

7. śmierć (moje oczekiwania) - ze wasza relacja sie zmieni

8. 10 kielichów (co mogę dać) - radosc i zadowolenie

9. kochankowie (to co jest teraz) - spotkania i takie poznawanie sie

10. giermek monet, 5 kielichów, księżyc (jego działania w moją stronę) - chcialby podzialac ale boi sie ze znow sie sparzy

11. cesarz, mag, gwiazda (w jakim kierunku potoczy się relacja) - on bardzo chcetnie bedzie rozwijal znajomosc - ale ruch nalezy do ciebie

Napisano
dowiesz sie ze nie jestes jedyną

a w których kartach to widać?