Skocz do zawartości

moj rok 2013 :)

Izabela123

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

1) praca- PAZ DENAROW- jakies nowe propozycje zlecen moga sie pojawiac

2) zwiazki- 4 BULAW- tu wyglada stabilnie :)

3) rodzina- 9 PUCHAROW- no czegos do pelni szczescia mi bedzie jednak nadal brakowac, wiec nie wiadomo, czy uda mi sie doczekac wymarzonego dzidziusia

4) finanse- 3 PUCHAROW- powinno byc dobrze, moze nawet jakas pomoc mila sie szykuje, moze wiecej zrodel dochodu

5) zdrowie- 7 PUCHAROW- raczej uzaleznien brak, wiec powinnam byc zdrowa

6) pomocni ludzie- 4 PUCHAROW- tu moglo pokazac Rodzicow, ktorzy sa dalego za granica i tesknia

7) dzieci- KROLOWA DANAROW- nie wiem, czy jednak nie bede musiala sie zajmowac sama soba zamiast marzyc o dziecku

8) wiedza- 5 PUCHAROW- cos nieprzyjemnego moze mnie zasmucic, bede wiedziala jak malo wiem, albo tez pokazala sie tesknota za rodzicami

9) sukces- 2 DENAROW- cos taka slabiutka karta...wiec wiekszych sukcesow raczej brak

spojrzycie prosze?

Edytowane przez Izabela123
Napisano

1) praca- PAZ DENAROW- moga byc jakies drobne dodatkowe zajecia

2) zwiazki- 4 BULAW- stabilnie

3) rodzina- 9 PUCHAROW- :)) wszystko ok, ale moze rzeczywiscie zacznie ci brakowac tego "malutkiego" pucharka do pelni szczescia

4) finanse- 3 PUCHAROW- dochody zlecenian z kilku zrodel

5) zdrowie- 7 PUCHAROW- uwazaj, bo moze Ci sie w glowie poprzewracac z natloku marzen... ;)

6) pomocni ludzie- 4 PUCHAROW- podpieram, rodzice pomoga, choc tesknia

7) dzieci- KROLOWA DENAROW- bardziej skupiona na sobie i swoich zachciankach

8) wiedza- 5 PUCHAROW- moze analiza wlasnych zachowan i relacji z ludzmi..?

9) sukces- 2 DENAROW- a moze poczujesz ze sukces jest nie tylko w tym co teraz robisz ale rowniez moze sie pojawic z innej strony i bedziesz rozwazac co wybrac?

Napisano

9 pucharków ciąży nie wyklucza. To karta niespodzianki, szczęścia i spełnienia życzeń. Mnie się z ciążą jak najbardziej kojarzy pod warunkiem, że tego bardzo chcesz.

w 7 pucharów - Zmienne nastroje. Kobiety w ciąży są bardzo kapryśne.

Królowa Denarów - To ona materializuje wszystkie swoje pragnienia.

to tak na pierwszy rzut oka w jednym aspekcie.

Napisano

1)praca - paz denarów - szansa na większe pieniądze,pojawi się jakaś okazja do zmiany Twojej drogi zawodowej.

2)związki - 4buław -będziesz cieszyć się życiem ale mogą pojawić się nowe znajomości.

3)rodzina - 9 pucharów -to szczęśliwy okres a możesz go popsuć swoimi myślami,bo jak czytam chciałabyś śliczne maleństwo,niecierpliwisz się,masz obawy,więc odrzuć to wszystko i uwierz że je mieć będziesz.

4)finanse - 3 pucharów -w tej dziedzinie odniesiesz sukces,może propozycja współpracy/pkt1/.

5)zdrowie - 7 pucharów - żyj rzeczywistością a nie będziesz miała problemu z psychiką,zwróć uwagę na wzrok a ogólnie dosyć dobrze.

6)pomocni ludzie - 4pucharów - bardziej rozejrzyj się wokół siebie a zobaczysz ilu ich jest.

7)dzieci -królowa denarów - ta karta mówi o kobiecie mającej zawsze gromadkę dzieci,więc Twoje marzenia sie zrealizują,tylko uwierz w to.

8)wiedza - 5 pucharów -trochę ją zaniedbałaś,ten rok może byc rokiem doświadczeń życiowych co może wpłynąć na inne Twoje spojrzenie na wiele spraw,sytuacji i zmianę stylu życia,będzie to rok konfrontacji z rzeczywistością.Bardzo często o tej karcie mówi się ,nie płacz nad rozlanym mlekiem a ja wtedy dodaję od siebie,bo jakbyś go wypiła to mogłabyś sie zatruć.Ten rok wzmoci Cie psychicznie.

9)sukces -2 denarów - Twoim sukcesem będzie pokonanie niezdecydowania w wyborze dalszej drogi życia.

Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano (edytowane)

1) praca- PAZ DENAROW- mogą pojawić się jakieś nowe pomysły, nowe perspektywy ~ np. na zmianę zawodu...

2) zwiazki- 4 BULAW- udany związek ~ udane gniazdko rodzinne...ta karta zapowiada też - pozytywne zakończenie wcześniej rozpoczętych spraw które mają wpływ na Twój związek...

3) rodzina- 9 PUCHAROW- zadowolenie...będzie dobrze i będziesz cieszyć się tym...ta karta jest również znana jako "karta życzeń" i jest to prawda ~ poczujesz że masz wszystko czego mogłabyś zapragnąć...

4) finanse- 3 PUCHAROW- tutaj szału nie widać ~ ale jeśli były w tej kwestii jakieś problemy to na pewno z nich wyjdziesz...3 Pucharów to raczej karta możliwości (całej tej otoczki dotyczącej pracy i finansów) a niekoniecznie finansów...

5) zdrowie- 7 PUCHAROW- tutaj większych problemów nie widać...musisz tylko przestać tyle rozmyślać/zadręczać się poniekąd - bo to ma duży wpływ na Twoje zdrowie/tworzysz sobie blokadę ~ wiecej luzu, beztroski a będzi Cudnie ;)...

6) pomocni ludzie- 4 PUCHAROW- rodzina...i Twój Mężczyzna (jakby nie było na tej karcie jest przedstawiony właśnie Mężczyzna)...

7) dzieci- KROLOWA DANAROW- "...łąka pełna rozkwitłych kwiatów i bujnej roślinności - przywodzi na myśl płodność i obfitość..." Moja Droga ~ Królowa Denarów to też właśnie - zapowiedź ciąży...więc nie napiszę tutaj niiic więcej...:)))

8) wiedza- 5 PUCHAROW- ja uważam że właśnie każde "przykre" doświadczenie jest dla Ciebie początkiem zmian i okazją do rozwoju ~ Twoja wiedza i mądrość pozwalają Ci zawsze dostrzec nowe możliwości i iść na przód...

9) sukces- 2 DENAROW- "cos taka slabiutka karta...wiec wiekszych sukcesow raczej brak" ~ zgadzam się z Tobą, tutaj po prostu może się pojawić jakaś nowa oferta pracy, lub podwyżka w obecnej - ale nic wielkiego...sukcesem może być też to ~ że zaczniesz do wielu spraw podchodzić na luzie...

Powodzenia.:roza:

Edytowane przez MyStErIoUs_WoMaN
malutka poprawka - estetyczna ;)
Napisano

Moze ktos jeszcze zechcialby zmierzyc sie z interpretacja...:-)

Gość gość5
Napisano

1) praca- PAZ DENAROW- mozliwosc pomnazania majatku

2) zwiazki- 4 BULAW- bez wstrzasow

3) rodzina- 9 PUCHAROW- zadowolenie ale niepełne............

4) finanse- 3 PUCHAROW- powinno byc dobrze,

5) zdrowie- 7 PUCHAROW- niby nic ale na nerki trzeba uwazac

6) pomocni ludzie- 4 PUCHAROW- ci z ktorymi mialas juz "do czynienie"

7) dzieci- KROLOWA DANAROW- albo zajecie sie zarabianiem pieniedzy albo wydawanie pieniedzy na to by miec dzieci............

8) wiedza- 5 PUCHAROW- tesknota, zal niestety czasami ciezkie do wytlumaczenia

9) sukces- 2 DENAROW- cos co w peirwszym momencie moze sie nim wydawac- w nastepnym moze juz nim nie byc ...........

spojrzycie prosze?

Napisano
1) praca- PAZ DENAROW- jakies nowe propozycje zlecen moga sie pojawiac

Albo coś stałego ale niezbyt ambitnego jak na Twoje możliwości albo praca dorywcza..

2) zwiazki- 4 BULAW-

tak, stabilnie, wciąż w trakcie budowania, wzrastania, umacniania

3) rodzina- 9 PUCHAROW- głęboki duch wspólnoty i zapuszczanie korzeni. Wspominasz, że tęsknisz za rodzicami i w tym miejscu może Ci brakować tego 1 pucharka do pełnej (10).

4) finanse- 3 PUCHAROW- biedy nie będzie

5) zdrowie- 7 PUCHAROW- jak będzie zdrowy duch to i zdrowe ciało :D

6) pomocni ludzie- 4 PUCHAROW- tu moglo pokazac Rodzicow, ktorzy sa dalego za granica i tesknia

ale też stałe, trwałe towarzystwo. To wszyscy Ci, którzy nieustannie przy Tobie są, nikt nowy (raczej)

7) dzieci- KROLOWA DANAROW- tu już się wypowiadałam, na mamę mi pasuje

8) wiedza- 5 PUCHAROW- Niedowartościowanie? wiedzy nabytej stracić się nie da, to może to będzie czas, w którym się nie będzeisz mogła nadal rozwijać lub wiedzę masz szeroką ale jej wykorzystać nie ma jak? No tak patrzę znów na pkt 1 praca(?)

9) sukces- 2 DENAROW- cos taka slabiutka karta...wiec wiekszych sukcesow raczej brak

ale utrzymasz wszystko w harmonii.

• Maestro
Napisano

1) praca- PAZ DENAROW- powinno być ok, bęziesz się rozwijać, może jakieś szkolenia

2) zwiazki- 4 BULAW- ładna karta, powinno być dobrze, choć chyba jeszcze relacja niesformalizowana

3) rodzina- 9 PUCHAROW- możliwe, ze pojawi się tęsknota za dzieckiem, choć kto wie, czy nie zajdziesz w ciażę?;)

4) finanse- 3 PUCHAROW- radosnie, kto wie, patrząc na 9 pucharów z punktu wyżej, czy nie zacznie się kupowanie wyprawki?:)

5) zdrowie- 7 PUCHAROW- ok, ale ta karta mówi o problemach ze wzrokiem, może jakiś okulary?

6) pomocni ludzie- 4 PUCHAROW- być może są tacy, których też za bardzo nie dostrzegasz?

7) dzieci- KROLOWA DENAROW- dla mnie, to TY naprawdę możesz zostać mamą:)

8) wiedza- 5 PUCHAROW- jakieś doświadczenie życiowe Ciebie czeka, ale to będzie dla Ciebie cenne, bo wiele Cię nauczy

9) sukces- 2 DENAROW- podejmiesz jakąs ważną decyzję