werka81 Napisano 8 Stycznia 2013 Napisano 8 Stycznia 2013 na chwilę obecną po ostatniej rozmowie przestałam się odzywać do X. W związku z tym zapytałam kart jakie będą jego kroki wobec mnie do końca tego tyg ? 5 buław Kapłanka 5 denarów--koło fortuny albo zacznie się do mnie dobijać w celu sprawdzenia czy mi nadal na nim zależy co mnie pozytywnie zaskoczy albo ....raczej nic nie zrobi z powodu innej kobiety :/ Jeśli mogłabym prosić kogoś o naprowadzenie mnie na właściwą odpowiedź to byłabym bardzo wdzięczna Cytuj
Gość e Napisano 8 Stycznia 2013 Napisano 8 Stycznia 2013 Mi się wydaje, że nic nie zrobi. Bardzo możliwe, że Jego myśli będą pochłonięte czymś innym... Cytuj
Wrozbita_Oramin Napisano 8 Stycznia 2013 Napisano 8 Stycznia 2013 Mi się wydaje, że nastąpi jakaś wymiana zdań lub smsów nic nie znacząca. 1 Cytuj
werka81 Napisano 8 Stycznia 2013 Autor Napisano 8 Stycznia 2013 rozumiem,a Kapłanka co oznacza w tym przypadku ? Cytuj
Gość SooYoung Napisano 8 Stycznia 2013 Napisano 8 Stycznia 2013 Ciebie i Twoje milczenie. Kapłanka to kobieta będąca w ukryciu, to brak kontaktu z Twojej strony, o czym dodatkowo mówi 5 den >- strata. Karty pokazały Twoją postawę i decyzją jaką podjęłaś. Wcześniej biłaś się z myślami - 5 buław, albo po jakiejś nerwowej sytuacji podjęłaś decyzję o urwaniu kontaktu i chcesz żeby to zmobilizowało Pana do jakiegoś działania - Koło fortuny. Pan nic nie zrobi. Może zrób na was rozkład partnerski, na określony czas i będzie wiadomo co czujecie, myślicie i co z tego będzie Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 8 Stycznia 2013 Napisano 8 Stycznia 2013 na chwilę obecną po ostatniej rozmowie przestałam się odzywać do X. W związku z tym zapytałam kart jakie będą jego kroki wobec mnie do końca tego tyg ? 5 buław Kapłanka 5 denarów--Głupiec -------Rydwan----Gwiazda----Diabeł----- ------------Kapłanka----Koło Fort.----- ------------------Wisielec----------- Do końca tego tygodnia nie poczyni żadnych kroków...bardzo możliwe że masz rywalkę... P.S. Zmieniłam sumę bo według moich wyliczeń jest nią Głupiec... Cytuj
Gość sappir Napisano 8 Stycznia 2013 Napisano 8 Stycznia 2013 wg mnie X nie wykona ruchu w Twoją stronę Cytuj
werka81 Napisano 2 Maja 2013 Autor Napisano 2 Maja 2013 WERYFIKACJA: Mi się wydaje, że nastąpi jakaś wymiana zdań lub smsów nic nie znacząca. ...dokładnie tak było. dziękuję za pomoc. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi