Skocz do zawartości

kroki X do końca tyg.

werka81

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

na chwilę obecną po ostatniej rozmowie przestałam się odzywać do X.

W związku z tym zapytałam kart jakie będą jego kroki wobec mnie do końca tego tyg ?

5 buław Kapłanka 5 denarów--koło fortuny

albo zacznie się do mnie dobijać w celu sprawdzenia czy mi nadal na nim zależy co mnie pozytywnie zaskoczy albo ....raczej nic nie zrobi z powodu innej kobiety :/ Jeśli mogłabym prosić kogoś o naprowadzenie mnie na właściwą odpowiedź to byłabym bardzo wdzięczna :bukiet:

Napisano

Mi się wydaje, że nic nie zrobi. Bardzo możliwe, że Jego myśli będą pochłonięte czymś innym...

Napisano

Mi się wydaje, że nastąpi jakaś wymiana zdań lub smsów nic nie znacząca.

• Lubię to! 1
Gość SooYoung
Napisano

Ciebie i Twoje milczenie.

Kapłanka to kobieta będąca w ukryciu, to brak kontaktu z Twojej strony, o czym dodatkowo mówi 5 den >- strata.

Karty pokazały Twoją postawę i decyzją jaką podjęłaś. Wcześniej biłaś się z myślami - 5 buław, albo po jakiejś nerwowej sytuacji podjęłaś decyzję o urwaniu kontaktu i chcesz żeby to zmobilizowało Pana do jakiegoś działania - Koło fortuny. Pan nic nie zrobi.

Może zrób na was rozkład partnerski, na określony czas i będzie wiadomo co czujecie, myślicie i co z tego będzie :)

Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano

na chwilę obecną po ostatniej rozmowie przestałam się odzywać do X.

W związku z tym zapytałam kart jakie będą jego kroki wobec mnie do końca tego tyg ?

5 buław Kapłanka 5 denarów--Głupiec

-------Rydwan----Gwiazda----Diabeł-----

------------Kapłanka----Koło Fort.-----

------------------Wisielec-----------

Do końca tego tygodnia nie poczyni żadnych kroków...bardzo możliwe że masz rywalkę...

P.S.

Zmieniłam sumę bo według moich wyliczeń jest nią Głupiec...

• 3 miesiące temu...
Napisano

WERYFIKACJA:

Mi się wydaje, że nastąpi jakaś wymiana zdań lub smsów nic nie znacząca.

...dokładnie tak było.

dziękuję za pomoc.