szyszaaaa Posted January 8, 2013 Share Posted January 8, 2013 Witam proszę o pomoc ważne mianowicie miałem sen o tym że jestem w swoim pokoju spie jak zawsze w swoim łóżku obok brat na swoim i nagle w środku nocy poczułem ogromny ciężar na sobie który mnie przytłaczał nie szło się ruszyc poprostu tak jakby któs położył na mnie ogromny ciężar i wiadomo jak w sytuacji ktoś się boi bałem się spojrzeć co to a gdy spojrzałem widziałem postać przed moim łózkiem wysoki mężczyzna o krótkich czarnych jak noc włosach,oczach tak jasno niebieskich że kazde spojrzenie na nie powodowało ból,i nie wyobrażalnie złowrogim usmiechu. Gdy go zobaczyłęm chciałem coś wykrzyczec,ale nie szło próbowałem kazdego dzwięku jak by on nie pozwalał mi gdy wreszcie mi sie udało dzwiek jakis wymówić usłyszał że moi rodzice sie budzą obrócił sie wtedy jak by stracił kontrole co pozwoliło mi sie uwolnic gdy chciałem uciec z pokoju chwycił mnie za nadgarstek który zaczął mnie mocno palic,wydobywał sie dym z tego miejsca gdzie mnie złapał,jakoś prawą ręką udało mi sie złapać to co miałem pod ręką a że dziwnym trafem była to kartka z krzyzem narysowanym pokazałem mu ją on zaczął coś krzyczeć w języku tak niezrozumiałym jak by połączyć wszystkie najczarniejsze języki swiata w 1 aż nie dało sie wytrzymac,wtedy puścił mnie co pozwoliło mi uciec jakoś z domu w samych spodniach i koszulce( bez butów) pod kościół akurat mieszkam pod samym kosciołem złapał mnie wtedy tam za obie ręce,co jak wczesniej napisałem jego dotyk był palący,nie pozwalał mi się ruszyc,krzyknąc ale jakoś mi sie udało mimo bólu ręke podnieś pokazac mu krzyż wtedy straciwszy kontrole na chwile mogłem wtedy wykrzyczeć,wypowiedziałem 1 słowo pomocy księdzu pomocy!... pytanie kto wie skąd to sie mogło wziąsc?,o co chodzi?proszę o pomoc i to nie pierwszy raz takie coś raz mi sie sniło podobne tylko w innym miejscu a raz sama lilith... i najważniejsze nie jestem ani ateistom ani nie wierze w chrześcijaństwo mam swoją wiare Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
auris81 Posted January 8, 2013 Share Posted January 8, 2013 Witam.Dosc przerazajace.Z poczatku pomyslalam,ze moze chodzi tu o opetanie.Powiem tak,ta dziwna postac ma wszelkie cechy demoniczne,szyderczy usmiech,przerazajace oczy,niezwykla sile i zdolnosc komunikowania sie w dziwnym przerazajacym jezyku.No i do tego reaguje na Twoich rodzicow,wizerunek swietych symboli i sam obraz kosciola,a raczej krzyza na nim.Nie sadze jednak,zeby to byl rzeczywisty demon.Widzisz,kazdy z nas ma swojego prywatnego demona i nie jest to demon demon,tylko wszelkie nasze slabosci i zachowania,ktore nie sa dobre,niszcza nas,zniewalaja i ktorym ulegamy.Moga to byc :narkotyki,papierosy,alkochol,hazadrd,ciagoty do ciemnych interesow itp.Ty swojego demona znasz.Wnioskuje to po tym,ze ukazal Ci swa postac.Przytlacza Cie,sprawia bol,zniewala,a Ty starasz sie uciec od niego,wyrwac z jego uscisku.Wiesz co sprawia,zeby go oslabic.Czy sie od niego uwolnisz,nie wiem.Pewnie zalezy to w duzej mierze od Ciebie.Tak widze ten sen.Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
szyszaaaa Posted January 8, 2013 Author Share Posted January 8, 2013 ok dzięki za pomoc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Page Posted January 8, 2013 Share Posted January 8, 2013 Powiem Ci mniej więcej co powinieneś zacząć robić. Pomogłabym osobiście ale na razie po pierwsze najpierw muszę uporać się ze swoimi sprawami po drugie czasu mam na razie na minusie. A więc koniecznie skontaktuj się z kimś kto Ci z tą sytuacją pomoże, więc poczytaj o opiekunach i Aniołach oraz jak z nimi rozmawiać. Po drugie, jeżeli jeszcze zdarzy się taka sytuacja spróbuj się wypytać o co chodzi - zło często potrafi wypeplać o wszystkim na prawo i lewo ;D Po trzecie zacznij intensywnie ćwiczyć swoją "energię", też o tym poczytaj, ale musisz koniecznie stworzyć sobie bariery, nauczyć się wypełniać pomieszczenia dobrą energią i tworzyć pewnego rodzaju pola siłowe... na razie tyle mogę powiedzieć. Gdyby działo się coś więcej i coś jeszcze gorszego koniecznie pisz. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
szyszaaaa Posted January 9, 2013 Author Share Posted January 9, 2013 ok dzęki page poczytam co nieco o energi może sie 4 raz nie powtórzy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts