Skocz do zawartości

Czwartkowy egzamin

zakretka23

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Czy uda mi się zaliczyć czwartkowy egzamin pisemny z ekonomi ?

Przełożenie - Głupiec, Król Pucharów, Król Monet mimo, iż uczę się od tygodnia czuję się jak ten Głupiec ...zresztą jest to pierwszy egzamin na tej uczelni ...na początku będę miała pustkę w głowię ..ale później pamięć mi wróci ;)

Teraz - Kapłanka - siedzę nad książkami i uczę się

Przeszłość - 9 mieczy - siedziałam wieczorami i denerwuję się, że nic nie wchodzi do mojej głowy

Przeszkoda - 3 monety - brak wcześniejszej systematyczności, lenistwo

Rada - Rycerz Mieczy - karty radzą by nie siedzieć nad kartami tylko szybko powtarzać cały materiał ;)

Nieuniknione - Gwiazda - natchnie mnie podczas pisania, przypływ siły, impuls do działania

Rezultat - As mieczy - napisany i zdany egzamin

Z góry dziękuję za interpretację :bukiet:

Napisano

Dociągnęłam kartę na wynik jutrzejszego egzaminu Rycerz buław stawiam na 3 + albo 4, a co Wy o tym myślicie ?

Napisano
Dzięki :) staram się myśleć optymistycznie ;)

No powinnaś myśleć optymistycznie, w nieuniknionych Gwiazda :D

Wydaje się, że masz dobrze "zebrane" materiały do nauki. Umiesz z nich korzystać. Jesteś bystra, inteligentna, szybko kojarzysz fakty, analizujesz, wyciągasz fakty. Rada, rach ciach, do nauki....As mieczy (egzamin pisany? - pasowałby mi na ustny). Jeśli coś w materiale jest zaniedbane to i tak się obronisz.As Mieczy i Rycerz Buław, to ruch do przodu. Zdasz. Oceny jestem ciekawa :D

Napisano

Jak tylko będę znała wyniki napiszę na forum ..w tej chwili mam przed egzaminacyjną pustkę w głowię.

Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano

Uważam że zdasz ~ As mieczy to siła intelektu - karta zwycięstwa, dla mnie na pozycji wynikowej do takiego pytania to odpowiedź zdecydowanie pozytywna..."mówi" że masz głowę na karku, masz wiadomości/wiedzę z danej dziedziny, więc ~ powinno być naprawdę ok...

Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano

A haaa ~ jeszcze coś - Rada: Rycerz Mieczy ~ badź pewna siebie! myśl pozytywnie...;)

Napisano

O to ważne ..bo zaczynam łapać myśli niepewności :)

• 1 miesiąc temu...