zakretka23 Napisano 8 Stycznia 2013 Napisano 8 Stycznia 2013 Jak zdam wtorkowy egzamin z zarządzania ? Przełożenie - 9 monet, giermek mieczy, Królowa mieczy Teraz - Sąd tutaj następuję odświeżenie i utrwalenie wiedzy, którą wcześniej pozyskałam Przeszłość - Rydwan - wysoka ocena z pracy na ten temat Przeszkoda - Księżyc - moje lęki Rada - Królowa Buław - mam działać śmiało i zdecydowanie Nieuniknione - Cesarzowa - przy pisaniu pracy wykaże się kreatywnością i różnorodnością Efekt - Umiarkowanie - zaliczę ..ale nie będzie to raczej wybitna ocena Z góry dziękuję za interpretację Cytuj
Gość Linkinia Napisano 8 Stycznia 2013 Napisano 8 Stycznia 2013 Nie wiem, jak przełożenie odnosi się do reszty rozkładu, bo sama go nie stosuję. Co do reszty do w zasadzie nie mam co dodać, zgadzam się z Twoją interpretacją. Zdać na pewno zdasz, a co do oceny... Umiarkowanie moim zdaniem odnosi się do Twojego nastawienia - celujesz w wyższą ocenę (Rydwan z przeszłości), więc ta, którą dostaniesz będzie poniżej oczekiwań. Stawiam na 3+ albo 4-, bo 4 by Cię chyba zadowoliło Cytuj
zakretka23 Napisano 8 Stycznia 2013 Autor Napisano 8 Stycznia 2013 W tej chwili zadowoliło by mnie 4 ..chociaż wolałabym 5 Cytuj
zakretka23 Napisano 9 Stycznia 2013 Autor Napisano 9 Stycznia 2013 Tutaj również dociągnęłam na wynik egzaminu Gwiazda chyba mnie coś oświeci Cytuj
Izabela123 Napisano 9 Stycznia 2013 Napisano 9 Stycznia 2013 Po tych kartach, jestem za 4 Gwiazda pokazuje myslenie zyczeniowe, wiec mysle, ze raczej nie bedzie 5, ale zycze Cytuj
zakretka23 Napisano 10 Stycznia 2013 Autor Napisano 10 Stycznia 2013 Pomyliłam dnia egzaminu odbędzie sie w poniedziałek, a nie we wtorek ..myślicie, że to istotne ? Cytuj
Gość Linkinia Napisano 10 Stycznia 2013 Napisano 10 Stycznia 2013 Wydaje mi się, że nie... w pytaniu była nazwa przedmiotu i byłaś przekonana, że egzamin jest we wtorek, skupiałaś się głównie na myśli o egzaminie. Ale niech się wypowiedzą osoby, które długo pracują z kartami Cytuj
zakretka23 Napisano 15 Lutego 2013 Autor Napisano 15 Lutego 2013 (edytowane) Z egzaminu dostała 4, a myślałam, że będzie lepiej jednak nie uiem lać wody ..a tutaj było to wskazane. Edytowane 15 Lutego 2013 przez zakretka23 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi