Skocz do zawartości

Wtorkowy egzamin

zakretka23

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Jak zdam wtorkowy egzamin z zarządzania ?

Przełożenie - 9 monet, giermek mieczy, Królowa mieczy

Teraz - Sąd tutaj następuję odświeżenie i utrwalenie wiedzy, którą wcześniej pozyskałam

Przeszłość - Rydwan - wysoka ocena z pracy na ten temat

Przeszkoda - Księżyc - moje lęki

Rada - Królowa Buław - mam działać śmiało i zdecydowanie

Nieuniknione - Cesarzowa - przy pisaniu pracy wykaże się kreatywnością i różnorodnością

Efekt - Umiarkowanie - zaliczę ..ale nie będzie to raczej wybitna ocena

Z góry dziękuję za interpretację :serduszka:

Gość Linkinia
Napisano

Nie wiem, jak przełożenie odnosi się do reszty rozkładu, bo sama go nie stosuję. Co do reszty do w zasadzie nie mam co dodać, zgadzam się z Twoją interpretacją. Zdać na pewno zdasz, a co do oceny... Umiarkowanie moim zdaniem odnosi się do Twojego nastawienia - celujesz w wyższą ocenę (Rydwan z przeszłości), więc ta, którą dostaniesz będzie poniżej oczekiwań. Stawiam na 3+ albo 4-, bo 4 by Cię chyba zadowoliło ;)

Napisano

W tej chwili zadowoliło by mnie 4 ..chociaż wolałabym 5 ;)

Napisano

Tutaj również dociągnęłam na wynik egzaminu Gwiazda chyba mnie coś oświeci :)

Napisano

Po tych kartach, jestem za 4

Gwiazda pokazuje myslenie zyczeniowe, wiec mysle, ze raczej nie bedzie 5, ale zycze :)

Napisano

Pomyliłam dnia egzaminu odbędzie sie w poniedziałek, a nie we wtorek ..myślicie, że to istotne ?

Gość Linkinia
Napisano

Wydaje mi się, że nie... w pytaniu była nazwa przedmiotu i byłaś przekonana, że egzamin jest we wtorek, skupiałaś się głównie na myśli o egzaminie. Ale niech się wypowiedzą osoby, które długo pracują z kartami ;)

• 1 miesiąc temu...
Napisano (edytowane)

Z egzaminu dostała 4, a myślałam, że będzie lepiej :) jednak nie uiem lać wody ..a tutaj było to wskazane.

Edytowane przez zakretka23