maddie88 Napisano 8 Stycznia 2013 Napisano 8 Stycznia 2013 Witam, Karty odpowiedziały jednoznacznie Cesarzowa (odpowiedź), tło: Kochankowie, 2 Kielichów, Cesarz - bardzo ładne karty Pan jest w poważnym i szczęśliwym związku, chyba planuje się oświadczyć Dodalibyście jeszcze coś? Pozdrawiam, Maddie Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 8 Stycznia 2013 Maestro Napisano 8 Stycznia 2013 Karty powiedziały wprost, ze pan jest w szczęślwym związku, gdzie panuje obopólna miłość i harmonia:) Cytuj
Gość Linkinia Napisano 8 Stycznia 2013 Napisano 8 Stycznia 2013 Pan jest z kobietą swojego życia (Cesarzowa). A co do reszty kart, to uważam tak samo jak Ty - poważny, stabilny i szczęśliwy związek. Cytuj
maddie88 Napisano 8 Stycznia 2013 Autor Napisano 8 Stycznia 2013 (edytowane) Dziękuję wszystkim Edytowane 8 Stycznia 2013 przez maddie88 Cytuj
h20kas Napisano 8 Stycznia 2013 Napisano 8 Stycznia 2013 ja bym sie pokusila o to, że oni są małżeństwem... Cytuj
Gość Linkinia Napisano 8 Stycznia 2013 Napisano 8 Stycznia 2013 ja bym sie pokusila o to, że oni są małżeństwem... Jakby był Kapłan, to tak. Ale Cesarz to za mało, tak mi się wydaje Cytuj
maddie88 Napisano 8 Stycznia 2013 Autor Napisano 8 Stycznia 2013 Jakby był Kapłan, to tak. Ale Cesarz to za mało, tak mi się wydaje Też jestem tego zdania Cytuj
Gość gość5 Napisano 8 Stycznia 2013 Napisano 8 Stycznia 2013 Cesarzowa (odpowiedź), tło: Kochankowie, 2 Kielichów, Cesarz -- jest w zwiazku - ale czy on jest taki szczesliwy tego bym nie powiedziala .......... Cytuj
h20kas Napisano 8 Stycznia 2013 Napisano 8 Stycznia 2013 (edytowane) Jakby był Kapłan, to tak. Ale Cesarz to za mało, tak mi się wydaje cesarz to też mąż Maddie dowiedz się, bo jestem ciekawa:D Znaczenie karty Cesarz: Kogo może oznaczać: Starszy mężczyzna, dojrzały, wysoko postawiony, skupiający w ręku władzę, zarządca, dyrektor, właściciel firmy, mężczyzna żonaty, silny, cieszący się uznaniem i autorytetem. Ojciec, który potrafi zapewnić bezpieczeństwo materialne dla swojej rodziny. Jest to również przywódca, głowa państwa, silna osobowość, człowiek wytrwały, prawy, godny zaufania. Edytowane 8 Stycznia 2013 przez h20kas Cytuj
maddie88 Napisano 8 Stycznia 2013 Autor Napisano 8 Stycznia 2013 (edytowane) Cesarzowa (odpowiedź), tło: Kochankowie, 2 Kielichów, Cesarz -- jest w zwiazku - ale czy on jest taki szczesliwy tego bym nie powiedziala .......... No właśnie, rogi... Karty niby ładne... Ale pan wychodzi ogólnie w kartach znużenia, braku zadowolenia (4 Kielichów)... I dlatego coś mi nie pasowało... Tak jakby się wahał w tych kochankach... Dzięki Edytowane 8 Stycznia 2013 przez maddie88 Cytuj
maddie88 Napisano 8 Stycznia 2013 Autor Napisano 8 Stycznia 2013 cesarz to też mąż Maddie dowiedz się, bo jestem ciekawa:D Znaczenie karty Cesarz: Kogo może oznaczać: Starszy mężczyzna, dojrzały, wysoko postawiony, skupiający w ręku władzę, zarządca, dyrektor, właściciel firmy, mężczyzna żonaty, silny, cieszący się uznaniem i autorytetem. Ojciec, który potrafi zapewnić bezpieczeństwo materialne dla swojej rodziny. Jest to również przywódca, głowa państwa, silna osobowość, człowiek wytrwały, prawy, godny zaufania. Tzn. tak: opisy kart swoją drogą, a praktyka swoją Dla mnie np. i już nie raz się z tym spotkałam, karta Cesarzowej i Cesarza wskazują na nasz stosunek do naszego partnera... Cesarz i Cesarzowa - no, tutaj kroi się na coś więcej, partnerzy podchodzą do siebie poważnie, ale o małżeństwie nie ma tutaj stricte info... Jeśli np.: Cesarz pojawiłby się w otoczeni u Sprawiedliwości, Kapłana - wtedy tak, Cesarz może wskazywać na męża... Kart nigdy nie interpretuje się samych, tylko w otoczeniu innych - bo, jak sama widzisz, jedna karta może mieć 1000 znaczeń Cytuj
Vivere Napisano 8 Stycznia 2013 Napisano 8 Stycznia 2013 Witam, Karty odpowiedziały jednoznacznie Cesarzowa (odpowiedź), tło: Kochankowie, 2 Kielichów, Cesarz - bardzo ładne karty Pan jest w poważnym i szczęśliwym związku, chyba planuje się oświadczyć Jeśli nie są małżeństwem, to przygotowują się do zawarcia związku. Pan mi tu wygląda na zdecydowanego a nie wahającego się wobec swojej partnerki. I to mi wygląda na wzajemność. Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 8 Stycznia 2013 Napisano 8 Stycznia 2013 cesarz to też mąż Maddie dowiedz się, bo jestem ciekawa:D Zgadzam się ~ Cesarz to też mąż...w związkach symbolizuje on po prostu wiernego i odpowiedzialnego małżonka, odpowiedzialnego ojca...a Cesarzowa & Cesarz - no Małżeństwo "jak się masz"... Cytuj
Gość sappir Napisano 8 Stycznia 2013 Napisano 8 Stycznia 2013 Witam, Karty odpowiedziały jednoznacznie Cesarzowa (odpowiedź), tło: Kochankowie, 2 Kielichów, Cesarz - bardzo ładne karty Pan jest w poważnym i szczęśliwym związku, chyba planuje się oświadczyć Jeśli nie są małżeństwem, to przygotowują się do zawarcia związku. Pan mi tu wygląda na zdecydowanego a nie wahającego się wobec swojej partnerki. I to mi wygląda na wzajemność. Zgadzam się w 100% Cytuj
Izabela123 Napisano 9 Stycznia 2013 Napisano 9 Stycznia 2013 Mysle, ze nie sa malzenstwem, ale nie dlatego, ze wyszedl Cesarz (bo to tez wg mnie maz), ale dlatego, ze wyszla karta Kochankowie, ktora mi pokazuje niesformalizowane zwiazki mysle, ze Pan rozwaza malzenstwo calkiem powaznie 1 Cytuj
maddie88 Napisano 9 Stycznia 2013 Autor Napisano 9 Stycznia 2013 Mysle, ze nie sa malzenstwem,ale nie dlatego, ze wyszedl Cesarz (bo to tez wg mnie maz), ale dlatego, ze wyszla karta Kochankowie, ktora mi pokazuje niesformalizowane zwiazki mysle, ze Pan rozwaza malzenstwo calkiem powaznie Też to podobnie odebrałam... Np.: ostatnio zadałam pytanie, jak mój chłopak postrzega nasz związek i też wyciągnęłam kartę Cesarza - czyli poważnie... Dziękuję, Izabela Cytuj
nirva2991 Napisano 9 Stycznia 2013 Napisano 9 Stycznia 2013 Pan jest w związku i to dosyć poważnym (wydaje mi się że także już dłuższym ) i ma teraz chwilowe wątpliwości co do swojego związku (ale szybko to przejdzie ) i może szukać jakiś porywów serca gdzieś 1 Cytuj
maddie88 Napisano 10 Stycznia 2013 Autor Napisano 10 Stycznia 2013 Pan jest w związku i to dosyć poważnym (wydaje mi się że także już dłuższym ) i ma teraz chwilowe wątpliwości co do swojego związku (ale szybko to przejdzie ) i może szukać jakiś porywów serca gdzieś To by wyjaśniało, dlaczego karty pokazują, że obecnie siedzą w nim ciężkie emocje... Dziękuję, nirva Cytuj
miistakke Napisano 10 Stycznia 2013 Napisano 10 Stycznia 2013 On jest z kimś, ale: kochankowie-2kielichow-cesarz (głupiec) ksiezyc-wieza-cesarz wisielec-głupiec wisielec jest dużo niedomówień, coś się rypło po prostu, on siedzi z założonymi rękami i czeka, bo sam nie wie czy warto iść w tą stronę 1 Cytuj
maddie88 Napisano 10 Stycznia 2013 Autor Napisano 10 Stycznia 2013 On jest z kimś, ale:kochankowie-2kielichow-cesarz (głupiec) ksiezyc-wieza-cesarz wisielec-głupiec wisielec jest dużo niedomówień, coś się rypło po prostu, on siedzi z założonymi rękami i czeka, bo sam nie wie czy warto iść w tą stronę Pan wyszedł mi niedawno w 4 Kielichów...czyli, jak to opisałaś... Mysterious Woman też zinterpretowała to tak, że coś się u pana zawaliło Pytałam kart, bo z panem jestem w karmicznej relacji i kiedyś wykazywał duże zainteresowanie...ale, jak to w karmicznych bywa, u nas też było dużo nieporozumień... Od pewnego czasu męczy mnie, żeby to wyjaśnić i w kartach na pana pojawiała się inna pani, np. raz na sercu denarowa... Więc chciałam się upewnić, bo nie będę wyskakiwała, jak filip z konopii, jeśli pan już żonaty Ale jeśli dla pana to trudny okres teraz, to...w sumie nie lepiej... Dziękuję, miistake Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi