Skocz do zawartości

Status związkowy pana :)

maddie88

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam, :)

Karty odpowiedziały jednoznacznie ;)

Cesarzowa (odpowiedź), tło: Kochankowie, 2 Kielichów, Cesarz - bardzo ładne karty :) Pan jest w poważnym i szczęśliwym związku, chyba planuje się oświadczyć ;)

Dodalibyście jeszcze coś? :)

Pozdrawiam, :papa2:

Maddie

• Maestro
Napisano

Karty powiedziały wprost, ze pan jest w szczęślwym związku, gdzie panuje obopólna miłość i harmonia:)

Gość Linkinia
Napisano

Pan jest z kobietą swojego życia (Cesarzowa). A co do reszty kart, to uważam tak samo jak Ty - poważny, stabilny i szczęśliwy związek. ;)

Napisano (edytowane)

Dziękuję wszystkim :):uscisk:

Edytowane przez maddie88
Gość Linkinia
Napisano
ja bym sie pokusila o to, że oni są małżeństwem...

Jakby był Kapłan, to tak. Ale Cesarz to za mało, tak mi się wydaje ;)

Napisano

Też jestem tego zdania ;)

Gość gość5
Napisano

Cesarzowa (odpowiedź), tło: Kochankowie, 2 Kielichów, Cesarz -- jest w zwiazku - ale czy on jest taki szczesliwy tego bym nie powiedziala ..........

Napisano (edytowane)

cesarz to też mąż:) Maddie dowiedz się, bo jestem ciekawa:D

Znaczenie karty Cesarz:

Kogo może oznaczać:

Starszy mężczyzna, dojrzały, wysoko postawiony, skupiający w ręku władzę, zarządca, dyrektor, właściciel firmy, mężczyzna żonaty, silny, cieszący się uznaniem i autorytetem. Ojciec, który potrafi zapewnić bezpieczeństwo materialne dla swojej rodziny. Jest to również przywódca, głowa państwa, silna osobowość, człowiek wytrwały, prawy, godny zaufania.

Edytowane przez h20kas
Napisano (edytowane)
Cesarzowa (odpowiedź), tło: Kochankowie, 2 Kielichów, Cesarz -- jest w zwiazku - ale czy on jest taki szczesliwy tego bym nie powiedziala ..........

No właśnie, rogi... Karty niby ładne... Ale pan wychodzi ogólnie w kartach znużenia, braku zadowolenia (4 Kielichów)... I dlatego coś mi nie pasowało... Tak jakby się wahał w tych kochankach... Dzięki :buziak::uscisk:

Edytowane przez maddie88
Napisano

Znaczenie karty Cesarz:

Kogo może oznaczać:

Starszy mężczyzna, dojrzały, wysoko postawiony, skupiający w ręku władzę, zarządca, dyrektor, właściciel firmy, mężczyzna żonaty, silny, cieszący się uznaniem i autorytetem. Ojciec, który potrafi zapewnić bezpieczeństwo materialne dla swojej rodziny. Jest to również przywódca, głowa państwa, silna osobowość, człowiek wytrwały, prawy, godny zaufania.

Tzn. tak: opisy kart swoją drogą, a praktyka swoją ;) Dla mnie np. i już nie raz się z tym spotkałam, karta Cesarzowej i Cesarza wskazują na nasz stosunek do naszego partnera... Cesarz i Cesarzowa - no, tutaj kroi się na coś więcej, partnerzy podchodzą do siebie poważnie, ale o małżeństwie nie ma tutaj stricte info... Jeśli np.: Cesarz pojawiłby się w otoczeni u Sprawiedliwości, Kapłana - wtedy tak, Cesarz może wskazywać na męża... Kart nigdy nie interpretuje się samych, tylko w otoczeniu innych - bo, jak sama widzisz, jedna karta może mieć 1000 znaczeń ;)

Napisano

Cesarzowa (odpowiedź), tło: Kochankowie, 2 Kielichów, Cesarz - bardzo ładne karty :) Pan jest w poważnym i szczęśliwym związku, chyba planuje się oświadczyć ;)

Jeśli nie są małżeństwem, to przygotowują się do zawarcia związku.

Pan mi tu wygląda na zdecydowanego a nie wahającego się wobec swojej partnerki. I to mi wygląda na wzajemność.

Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano

Zgadzam się ~ Cesarz to też mąż...w związkach symbolizuje on po prostu wiernego i odpowiedzialnego małżonka, odpowiedzialnego ojca...a Cesarzowa & Cesarz - no Małżeństwo "jak się masz"...

Gość sappir
Napisano

Jeśli nie są małżeństwem, to przygotowują się do zawarcia związku.

Pan mi tu wygląda na zdecydowanego a nie wahającego się wobec swojej partnerki. I to mi wygląda na wzajemność.

Zgadzam się w 100% :)

Napisano

Mysle, ze nie sa malzenstwem,

ale nie dlatego, ze wyszedl Cesarz (bo to tez wg mnie maz), ale dlatego, ze wyszla karta Kochankowie, ktora mi pokazuje niesformalizowane zwiazki

mysle, ze Pan rozwaza malzenstwo calkiem powaznie

• Lubię to! 1
Napisano
Mysle, ze nie sa malzenstwem,

ale nie dlatego, ze wyszedl Cesarz (bo to tez wg mnie maz), ale dlatego, ze wyszla karta Kochankowie, ktora mi pokazuje niesformalizowane zwiazki

mysle, ze Pan rozwaza malzenstwo calkiem powaznie

Też to podobnie odebrałam... Np.: ostatnio zadałam pytanie, jak mój chłopak postrzega nasz związek i też wyciągnęłam kartę Cesarza - czyli poważnie... Dziękuję, Izabela :uscisk::)

Napisano

Pan jest w związku i to dosyć poważnym (wydaje mi się że także już dłuższym ) i ma teraz chwilowe wątpliwości co do swojego związku (ale szybko to przejdzie ) i może szukać jakiś porywów serca gdzieś

• Lubię to! 1
Napisano
Pan jest w związku i to dosyć poważnym (wydaje mi się że także już dłuższym ) i ma teraz chwilowe wątpliwości co do swojego związku (ale szybko to przejdzie ) i może szukać jakiś porywów serca gdzieś

To by wyjaśniało, dlaczego karty pokazują, że obecnie siedzą w nim ciężkie emocje... Dziękuję, nirva :uscisk::)

Napisano

On jest z kimś, ale:

kochankowie-2kielichow-cesarz (głupiec)

ksiezyc-wieza-cesarz

wisielec-głupiec

wisielec

jest dużo niedomówień, coś się rypło po prostu, on siedzi z założonymi rękami i czeka, bo sam nie wie czy warto iść w tą stronę

• Lubię to! 1
Napisano
On jest z kimś, ale:

kochankowie-2kielichow-cesarz (głupiec)

ksiezyc-wieza-cesarz

wisielec-głupiec

wisielec

jest dużo niedomówień, coś się rypło po prostu, on siedzi z założonymi rękami i czeka, bo sam nie wie czy warto iść w tą stronę

Pan wyszedł mi niedawno w 4 Kielichów...czyli, jak to opisałaś... Mysterious Woman też zinterpretowała to tak, że coś się u pana zawaliło :( Pytałam kart, bo z panem jestem w karmicznej relacji i kiedyś wykazywał duże zainteresowanie...ale, jak to w karmicznych bywa, u nas też było dużo nieporozumień... Od pewnego czasu męczy mnie, żeby to wyjaśnić i w kartach na pana pojawiała się inna pani, np. raz na sercu denarowa... Więc chciałam się upewnić, bo nie będę wyskakiwała, jak filip z konopii, jeśli pan już żonaty :D Ale jeśli dla pana to trudny okres teraz, to...w sumie nie lepiej... :bezradny: Dziękuję, miistake :buziak: