GdzieTaIrlandia Napisano 8 Stycznia 2013 Napisano 8 Stycznia 2013 Witam, spodobał mi się rozkład dlatego postanowiłam postawić karciochy . Ostatnio to tak skąpie sobie wyciąganiaa że miałam urodzinki teraz to na ten się skusiłam:) Proszę o każda pomoc i bardzo dziekuje za poświecony czas:) 1) w którym miejscu swojego życia obecnie się znajduję?-ARCYKAPŁANKA,Rycerz kielichów,CESARZOWA- Stoję pomiedzy wyborem w która stronę się udać..Kim dla kogo być i czy w ogóle być.. 2) z czym muszę się obecnie zmierzyć?-MOC,3 buław,CESARZ- Podwyższenie swoich kwalifikacji i na pewno zamęt w okół mojej osoby, spowodowany znowu Panami .. 3) co przyniosła mi przeszłość?Królowa Denarów,Paż buław, 3 kielichów-Wyzwoliła we mnie różne działania,dążenia do celi i nie wątpliwie w pewnych chwilach radość..No i oczywiście córkę przyniosła mi przeszłosc:) 4) czego mnie nauczyła?As Mieczy,4 denarów,KOCHANKOWIE-Nauczyła mnie,że w zwiazku nie mogę patrzeć tylko na siebie jak i tylko na drugą osobę..Równowaga musi być zachowana i kierowanie się swoim sercem.. Decyzje w zgodzie ze sobą.. 5) co jest obecnie moja wartością?-WIEZA, 8 kielichów,5 denarów- Chyba świadomość,że nikogo na siłe na pewno nie zatrzymam..może moje odejscia poddane walkowerem i tego,że nie chcę już zebrać o uczucia.. Mysli o tym,że i ja zasługuje na dobro drugiego człowieka.. 6) co powinnam zmienić?Król Mieczy,2 buław,As denarów -dociągneła-10 kielichów-dociągnełam-Król Kielichów- a i powinnam zmienić swoje wachania ..Zdecydować czego chce..W która stronę się udać..Ponownie w kartach sie to ukazuje tzn według mojego punku widzenia... 7) czego uczy mnie teraźniejszość? Paż denarów,Królowa Mieczy, 3 mieczy- Terażniejszość stara mnie nauczyć się konsekwencji przecinania rzeczy które mnie krzywdzą i ranią.. 8) czego nie chce zobaczyć w sobie? 10 mieczy,GŁUPIEC, KSIEZYC-i właśnie nie chcę zobaczyć tego,że tak sie dzieje,moich upadków i głupie nadzieje ,ze moze jest cos do odratowania a tak na prawde to moje ukryte złudzenia.. 9) co niesie mi przyszłość ? KAPLAN, Rycerz Mieczy, 8 buław, KOLO-Tutaj wygląda jakby jakaś walka i działania niezbyt uczuciowe w moim kierunku skierowane przez mojego męża? 10) rada- Rycerz denarów, 5 kielichów, 8 denarów-Myślę,że tutaj jest pokazane moje przyglądanie się na spokojnie sytuacji,nie popadanie w depresji, przemyslane decyzje oraz skupienie się na pracy.. A wy jak przyjmujecie ten rozkład? Wiem obszerny,ale bardzo mnie zaciekawił a widziałam,że parę osób już go stosowało. Proszę o wasze opinie i sugestie jeśli ktoś naskrobie będę wdzieczna:* i wysyłam buziaki Cytuj
Vivere Napisano 8 Stycznia 2013 Napisano 8 Stycznia 2013 Już się przymierzyłam ale "Próg..." jest z samych AW? Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 8 Stycznia 2013 Autor Napisano 8 Stycznia 2013 Tak? Ojej nie wiedziałam.. I juz wyciągnełam:/:/ I bardzo dziekuje:* Cytuj
KatiJo Napisano 8 Stycznia 2013 Napisano 8 Stycznia 2013 Z samych AW i po jednej karcie. Wszelakie ważne rozkłady duchowe, karmiczne, itp. przeważnie ciągniemy z samych AW. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi