duo70 Napisano 8 Stycznia 2013 Napisano 8 Stycznia 2013 Witam ponownie Wczoraj pytałam się o pracę, czy dostanę a teraz zapytałam się, co dobrego spotka mnie do końca stycznia? Karty jako całość. Przy tasowaniu wypadł GŁUPIEC- nowe działania 3 DENARY PAPIEŻ 10 BUŁAW 3 PUCHARY = SŁOŃCE Znowu pojawiła się karta Papieża i 10 buław w tej samej kolejności oraz Głupca http://www.ezoforum.pl/interpetacje-rozkladow/65268-czy-dostane-prace-z-weryfikacja-pozniej.html Wydaje mi się, że te dobre wydarzenia będą miały jednak związek z pracą. Pojawi się jakaś współpraca dzięki mężczyźnie. Może się to wiązać z jakimś doszkalaniem, dalszą nauką i będzie ciężko ale w efekcie będę miała powód do świętowania i zadowolenia. Albo inna interpretacja przychodzi mi do głowy, że muszę się ciągle doszkalać i uczyć bo jak się okazało mam luki w edukacji. Związane to jest z ciągłym siedzeniem nad książkami. Jeśli się postaram to dam radę. Nie wiem już sama. Obie są możliwe. No cóż czas sam zweryfikuje. Ale bardzo proszę o zerknięcie duo Cytuj
Gość gość5 Napisano 8 Stycznia 2013 Napisano 8 Stycznia 2013 Przy tasowaniu wypadł GŁUPIEC- nowe działania- tak ale takie troche chaotyczne- Głupiec idzie bez planu przed siebie- gdzie go nogi poniosa 3 DENARY PAPIEŻ 10 BUŁAW 3 PUCHARY = SŁOŃCE- ja mysle, że starania moga przyniesc efekty ale nie jestem przekonana czy akurat do konca stycznia Cytuj
duo70 Napisano 21 Stycznia 2013 Autor Napisano 21 Stycznia 2013 Witam ponownie Wczoraj pytałam się o pracę, czy dostanę a teraz zapytałam się, co dobrego spotka mnie do końca stycznia? Karty jako całość. Przy tasowaniu wypadł GŁUPIEC- nowe działania 3 DENARY PAPIEŻ 10 BUŁAW 3 PUCHARY = SŁOŃCE Wydaje mi się, że te dobre wydarzenia będą miały jednak związek z pracą. Pojawi się jakaś współpraca dzięki mężczyźnie. Może się to wiązać z jakimś doszkalaniem, dalszą nauką i będzie ciężko ale w efekcie będę miała powód do świętowania i zadowolenia. WERYFIKACJA: Pan zaproponował mi współpracę ( to ten co się nie odzywał przez weekend i chce seksu i miłej atmosfery w ramach współpracy, w kartach wychodzi mi ostatnio w karcie papieża). Praca dorywcza wiążąca się z nauką i doszkalaniem. Jestem trochę przerażona i wiem, że może być ciężko. Pan w tym papieżu jest pomocny. Pierwszy raz moja interpretacja się sprawdziła ale dlatego, że wyczuwałam to, były sygnaly już wczesniej:) Tylko szkoda, że nie mogę przyznać sobie punkciku. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi