Skocz do zawartości

Co dobrego do końca stycznia? weryfikacja potem

duo70

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam ponownie

Wczoraj pytałam się o pracę, czy dostanę a teraz zapytałam się, co dobrego spotka mnie do końca stycznia?

Karty jako całość.

Przy tasowaniu wypadł GŁUPIEC- nowe działania

3 DENARY PAPIEŻ 10 BUŁAW 3 PUCHARY = SŁOŃCE

Znowu pojawiła się karta Papieża i 10 buław w tej samej kolejności oraz Głupca

http://www.ezoforum.pl/interpetacje-rozkladow/65268-czy-dostane-prace-z-weryfikacja-pozniej.html

Wydaje mi się, że te dobre wydarzenia będą miały jednak związek z pracą. Pojawi się jakaś współpraca dzięki mężczyźnie. Może się to wiązać z jakimś doszkalaniem, dalszą nauką i będzie ciężko ale w efekcie będę miała powód do świętowania i zadowolenia.

Albo inna interpretacja przychodzi mi do głowy, że muszę się ciągle doszkalać i uczyć bo jak się okazało mam luki w edukacji. Związane to jest z ciągłym siedzeniem nad książkami. Jeśli się postaram to dam radę.

Nie wiem już sama. Obie są możliwe. No cóż czas sam zweryfikuje. Ale bardzo proszę o zerknięcie

duo

Gość gość5
Napisano

Przy tasowaniu wypadł GŁUPIEC- nowe działania- tak ale takie troche chaotyczne- Głupiec idzie bez planu przed siebie- gdzie go nogi poniosa

3 DENARY PAPIEŻ 10 BUŁAW 3 PUCHARY = SŁOŃCE- ja mysle, że starania moga przyniesc efekty ale nie jestem przekonana czy akurat do konca stycznia

• 2 tygodnie później...
Napisano
Witam ponownie

Wczoraj pytałam się o pracę, czy dostanę a teraz zapytałam się, co dobrego spotka mnie do końca stycznia?

Karty jako całość.

Przy tasowaniu wypadł GŁUPIEC- nowe działania

3 DENARY PAPIEŻ 10 BUŁAW 3 PUCHARY = SŁOŃCE

Wydaje mi się, że te dobre wydarzenia będą miały jednak związek z pracą. Pojawi się jakaś współpraca dzięki mężczyźnie. Może się to wiązać z jakimś doszkalaniem, dalszą nauką i będzie ciężko ale w efekcie będę miała powód do świętowania i zadowolenia.

WERYFIKACJA: Pan zaproponował mi współpracę ( to ten co się nie odzywał przez weekend i chce seksu i miłej atmosfery w ramach współpracy, w kartach wychodzi mi ostatnio w karcie papieża). Praca dorywcza wiążąca się z nauką i doszkalaniem. Jestem trochę przerażona i wiem, że może być ciężko. Pan w tym papieżu jest pomocny.

Pierwszy raz moja interpretacja się sprawdziła ale dlatego, że wyczuwałam to, były sygnaly już wczesniej:) Tylko szkoda, że nie mogę przyznać sobie punkciku.