Skocz do zawartości

Rtg dwa................

Gość gość5

Rekomendowane odpowiedzi

Gość gość5
Napisano

Tak krotko- K- podoba mi sie od dluzszego czasu- ja jemu raczej tez ..... w chwili obecnej widujemy sie "od przypadku do przypadku" - sytuacja dosc skomplikowana....... jak wiekszosc tego typu....

J- znamy sie od niedawna- pan -zagadka........ niby relacja czysto kolezenska ale potrafi czasami z czyms tak wyskoczyc, że nie wiadomo jak do tego podejsc .............

bede wdzieczna za kazda uwagę i pomoc w interpretacji :)- nawet po jednym punkcie - najbardziej interesuja mnie punkty 10-11 :bukiet:

RTG- na J

1,Jego intencje wobec Ciebie WISIELEC/ RYCERZ KIELICHOW zmienic ta znajomosc ???

2,Jego oczekiwania wobec Ciebie 7 KIELICHOW ze spelnia się jego mysli/oczekiwania ???

3,Jak Cię postrzega RYDWAN -oo.... energiczna, czasami az za bardzo

4,Co Tobie może dać 3 DENARY no nie wiem- zaangazowac się

5,Ogólne jego nastawienie do Ciebie KAPLANKA chyba sam nie wie albo nie chce ujawnic- bynajmniej kolezenskie

6,Co ukrywa *3 5 BULAW, 6 MIECZY, 6 BULAW – ze pokonuje wew. opory, malymi kroczkami do celu

7,Czego Ty oczekujesz 4 BULAWY no tak ….. wiadomo

8,Co mozesz dać z siebie AS BULAW/ 5 KIELICHOW – dzialanie i zawod

9, obraz relacji w chwili obecnej ŚMIERĆ 9 MIECZY- cos się zmienia – nie wiem czy na lepsze........

10,Jego działania w twoją stronę w ciągu kolejnego mies. 2 KIELICHY, 9 KIELICHOW CESARZ- no prawie zadnych- jest jak jest- mile pogawedki i tyle

11,W jakim kierunku zmierza relacja ? ŚWIAT, RYCERZ DENAROW, 3 KIELICHY – będzie milo i wesolo, w panu będzie oparcie gdy trzeba i tyle

RTG-na K

1,Jego intencje wobec Ciebie 3 DENARY, 6 KIELICHOW- tutaj praca nad powrotem do tego jak było.... tyle ze nic nie było – z ta roznica ze teraz się nie widujemy..........

2,Jego oczekiwania wobec Ciebie RYCERZ DENAROW- ze będę stala w uczuciach

3,Jak Cię postrzega SILA – hm... temperamentna babka

4,Co Tobie może dać KROLOWA DENAROW- poczula bym się przy nim dobrze- co najmniej ….

5,Ogólne jego nastawienie do Ciebie WISIELEC/ 5 BULAW- chyba nie bardzo wie jak na mnie spojrzec- w tych 5 bulawach jakby chcial zawalczyc?

6,Co ukrywa 10 DENAROW, 6 BULAW, 10 MIECZY- ze sam doprowadza swoja rodzine do ruiny

7,Czego Ty oczekujesz MAG – czegoś nowego -

8,Co mozesz dać z siebie 2 DENARY – wahanie /niezdecydowanie???

9, obraz relacji w chwili obecnej 2 KIELICHY, RYDWAN - z lekka se rozjechala

10,Jego działania w twoją stronę w ciągu kolejnego mies. 4 BULAWY, 4 MIECZY, 3 BULAWY – proba nawiazania kontaktu po okresie odseparowania

11,W jakim kierunku zmierza relacja ? KROL DENAROW, KROLOWA BULAW, PAPIEZ – no tych kart się nie spodziewalam.......... może z tego być fajna i wartosciowa relacja/znajomosc ???

Gość SooYoung
Napisano

Jeśli chodzi o Pana J, to może lepiej zapytać -> Jakie uczucia ma względem Ciebie, albo z Jakiego powodu zachowuje się tak, a nie inaczej.

Pan K

10,Jego działania w twoją stronę w ciągu kolejnego mies. 4 BULAWY, 4 MIECZY, 3 BULAWY – proba nawiazania kontaktu po okresie odseparowania

11,W jakim kierunku zmierza relacja ? KROL DENAROW, KROLOWA BULAW, PAPIEZ – no tych kart się nie spodziewalam.......... może z tego być fajna i wartosciowa relacja/znajomosc ???

Sytuacja bez zmiany, nadal skomplikowana bo pan K jest "wygaszony" - 4 miecze i dobrze mu w tym stanie - 4 buławy a na przyszłość widzi tylko siebie - 3 buławy.

Dołóż kartę do 3 buław - to karta brama pokazująca zmiany, więc zobaczysz co on tam sobie planuje na przyszłość

Relacja nie zmierza, po prostu Pan K nadal będzie realizował swoje plany - Papież a ty będziesz aktywnie zwracać na siebie uwagę - Królowa buław, żeby go ruszyć z miejsca - Król den. Jesteś stroną aktywną ale niewiele zrobisz, bo Pan zablokował się na swoim teranie.

Pan J

10,Jego działania w twoją stronę w ciągu kolejnego mies. 2 KIELICHY, 9 KIELICHOW CESARZ- no prawie zadnych- jest jak jest- mile pogawedki i tyle

11,W jakim kierunku zmierza relacja ? ŚWIAT, RYCERZ DENAROW, 3 KIELICHY – będzie milo i wesolo, w panu będzie oparcie gdy trzeba i tyle

Koleżeństwo, nawet trwałe ale nie przejdzie to w związek.Miłe spędzanie czasu, spotkania, zabawy.

Karty mówią o dwóch oddzielnych światach i Pan J pozostaje w swoim - Świat i Ryc den a Ty jesteś w nim od czasu do czasu - 3 kielichy, plus jeszcze inni znajomi.

Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano

Relacja z J ~ po całości rozkładu ewidentnie widać że Pan chciałby luźnej relacji - takiej niezobowiązującej o charakterze fizycznym...mało tego widać że Pan chciałby mieć Cię na wyłączność...jednak w ciągu kolejnego miesiąca żadnych konkretnych działań z Jego strony jeszcze nie widać...

Relacja z K ~ zmierza do nikąd, myślę że już nic z tego nie będzie...a w wyniku widać Ciebie i dwóch Panów...

Gość gość5
Napisano
Jeśli chodzi o Pana J, to może lepiej zapytać -> Jakie uczucia ma względem Ciebie, albo z Jakiego powodu zachowuje się tak, a nie inaczej.

Pan K

Sytuacja bez zmiany, nadal skomplikowana bo pan K jest "wygaszony" - 4 miecze i dobrze mu w tym stanie - 4 buławy a na przyszłość widzi tylko siebie - 3 buławy.

Dołóż kartę do 3 buław - to karta brama pokazująca zmiany, więc zobaczysz co on tam sobie planuje na przyszłość

Relacja nie zmierza, po prostu Pan K nadal będzie realizował swoje plany - Papież a ty będziesz aktywnie zwracać na siebie uwagę - Królowa buław, żeby go ruszyć z miejsca - Król den. Jesteś stroną aktywną ale niewiele zrobisz, bo Pan zablokował się na swoim teranie.

Pan J

Koleżeństwo, nawet trwałe ale nie przejdzie to w związek.Miłe spędzanie czasu, spotkania, zabawy.

Karty mówią o dwóch oddzielnych światach i Pan J pozostaje w swoim - Świat i Ryc den a Ty jesteś w nim od czasu do czasu - 3 kielichy, plus jeszcze inni znajomi.

masz racje Arachnea- obaj panowie to stałe w uczuciach jednostki- to sie czuje, ze maja zasady i beda sie ich trzymac :)

z panem K jest tak, że zapytalam kiedys Co czuje K jak myśli o mnie-i czego by chciał http://www.ezoforum.pl/interpetacje-rozkladow/64424-co-czuje-k-jak-mysli-o-mnie-i-czego-chcial.html

i takie karty wyszly...... - tyle, że sie nie widujemy .... albo tak jak napisalam..raz na jakis czas...........

pan J- znamy sie krotko ale mnie zaskakuje .........

to tylko karty i moja ciekawosc ...........

Gość gość5
Napisano

karty polozylam do konca lutego tyle, że zapomnialam dopisać........ potem zweryfikuje co sie da

• Maestro
Napisano

RTG- na J

1,Jego intencje wobec Ciebie WISIELEC/ RYCERZ KIELICHOW sam nie wie, czego chce, niby chciałby czegoś tam od Ciebie, ale jest bardzo niepewny

2,Jego oczekiwania wobec Ciebie 7 KIELICHOW on nie tyle oczekuje, co marzy jakby to było, gdybyście byli razem

3,Jak Cię postrzega RYDWAN - pojawiasz się i znikasz, wszędzie Cię pełno

4,Co Tobie może dać 3 DENARY - na pewno może być Twoim dobrym kolegą

5,Ogólne jego nastawienie do Ciebie KAPLANKA jesteś dla niego nieodkrytą tajemnicą, intrygujesz go, stąd jego marzenia o Tobie

6,Co ukrywa *3 5 BULAW, 6 MIECZY, 6 BULAW – że się miota, bo chciałby się z Tobą spotkać i chciałby zbliżenia fizycznego, za chwilę myśli, ze nie chce łatwego łupu, ale ma nadzieję cały czas..

7,Czego Ty oczekujesz 4 BULAWY chcesz z nim wejśc w blizszą relację

8,Co mozesz dać z siebie AS BULAW/ 5 KIELICHOW – uważąm, ze gdyby doszło między Wami do czegoś wiecej, to TY byś się rozczarowała

9, obraz relacji w chwili obecnej ŚMIERĆ 9 MIECZY- zmiana i raczej takie rozmyślania w samotności

10,Jego działania w twoją stronę w ciągu kolejnego mies. 2 KIELICHY, 9 KIELICHOW CESARZ- będą miłe kontakty, dużo radości, ale bez konkreto

11,W jakim kierunku zmierza relacja ? ŚWIAT, RYCERZ DENAROW, 3 KIELICHY – luźna relacja, spotkania towarzyskie itp.

RTG-na K

1,Jego intencje wobec Ciebie 3 DENARY, 6 KIELICHOW-chciałby powrócić do relacji, jakie były między Wami kiedyś

2,Jego oczekiwania wobec Ciebie RYCERZ DENAROW- chciałby być przy Tobie, myślę, ze on ma do Ciebie szacunek, chciałby być takim Twoim dobrym kumplem/przyjacielem

3,Jak Cię postrzega SILA – imponujesz mu swoja niezależnością, osobowością, podobasz mu się

4,Co Tobie może dać KROLOWA DENAROW- przy nim czułabyś się prawdziwą kobietą

5,Ogólne jego nastawienie do Ciebie WISIELEC/ 5 BULAW- sam nie wiem, ale wyczuwa, ze podobasz się niejednemu

6,Co ukrywa 10 DENAROW, 6 BULAW, 10 MIECZY- coś u niego sie skończyło w zyciu, jak dla mnie ma problemy rodzinne związane z kwestiami finansowymi, domem, może ma kredyt hipoteczny/mieszkaniowy i problem z jego spłatą?

7,Czego Ty oczekujesz MAG – że będzie Ciebie uwodził

8,Co mozesz dać z siebie 2 DENARY –jesteś zainteresowana nie tylko nim i to widac w tej karcie

9, obraz relacji w chwili obecnej 2 KIELICHY, RYDWAN - jesteście sobą zainteresowani, ale jak piszesz relacja się rozjechała

10,Jego działania w twoją stronę w ciągu kolejnego mies. 4 BULAWY, 4 MIECZY, 3 BULAWY – będzie miło, ale trochę na odelgłośc, być może któreś z Was pójdzie na zwolnienie lekarskie, urlop, itp.

11,W jakim kierunku zmierza relacja ? KROL DENAROW, KROLOWA BULAW, PAPIEZ – tez uważam, że relacja może być wartościowa, ale TY między dwoma...

Gość gość5
Napisano
RTG- na J

1,Jego intencje wobec Ciebie WISIELEC/ RYCERZ KIELICHOW sam nie wie, czego chce, niby chciałby czegoś tam od Ciebie, ale jest bardzo niepewny

2,Jego oczekiwania wobec Ciebie 7 KIELICHOW on nie tyle oczekuje, co marzy jakby to było, gdybyście byli razem

3,Jak Cię postrzega RYDWAN - pojawiasz się i znikasz, wszędzie Cię pełno

4,Co Tobie może dać 3 DENARY - na pewno może być Twoim dobrym kolegą

5,Ogólne jego nastawienie do Ciebie KAPLANKA jesteś dla niego nieodkrytą tajemnicą, intrygujesz go, stąd jego marzenia o Tobie

6,Co ukrywa *3 5 BULAW, 6 MIECZY, 6 BULAW – że się miota, bo chciałby się z Tobą spotkać i chciałby zbliżenia fizycznego, za chwilę myśli, ze nie chce łatwego łupu, ale ma nadzieję cały czas..

7,Czego Ty oczekujesz 4 BULAWY chcesz z nim wejśc w blizszą relację

8,Co mozesz dać z siebie AS BULAW/ 5 KIELICHOW – uważąm, ze gdyby doszło między Wami do czegoś wiecej, to TY byś się rozczarowała

9, obraz relacji w chwili obecnej ŚMIERĆ 9 MIECZY- zmiana i raczej takie rozmyślania w samotności

10,Jego działania w twoją stronę w ciągu kolejnego mies. 2 KIELICHY, 9 KIELICHOW CESARZ- będą miłe kontakty, dużo radości, ale bez konkreto

11,W jakim kierunku zmierza relacja ? ŚWIAT, RYCERZ DENAROW, 3 KIELICHY – luźna relacja, spotkania towarzyskie itp.

RTG-na K

1,Jego intencje wobec Ciebie 3 DENARY, 6 KIELICHOW-chciałby powrócić do relacji, jakie były między Wami kiedyś

2,Jego oczekiwania wobec Ciebie RYCERZ DENAROW- chciałby być przy Tobie, myślę, ze on ma do Ciebie szacunek, chciałby być takim Twoim dobrym kumplem/przyjacielem

3,Jak Cię postrzega SILA – imponujesz mu swoja niezależnością, osobowością, podobasz mu się

4,Co Tobie może dać KROLOWA DENAROW- przy nim czułabyś się prawdziwą kobietą

5,Ogólne jego nastawienie do Ciebie WISIELEC/ 5 BULAW- sam nie wiem, ale wyczuwa, ze podobasz się niejednemu

6,Co ukrywa 10 DENAROW, 6 BULAW, 10 MIECZY- coś u niego sie skończyło w zyciu, jak dla mnie ma problemy rodzinne związane z kwestiami finansowymi, domem, może ma kredyt hipoteczny/mieszkaniowy i problem z jego spłatą?

7,Czego Ty oczekujesz MAG – że będzie Ciebie uwodził

8,Co mozesz dać z siebie 2 DENARY –jesteś zainteresowana nie tylko nim i to widac w tej karcie

9, obraz relacji w chwili obecnej 2 KIELICHY, RYDWAN - jesteście sobą zainteresowani, ale jak piszesz relacja się rozjechała

10,Jego działania w twoją stronę w ciągu kolejnego mies. 4 BULAWY, 4 MIECZY, 3 BULAWY – będzie miło, ale trochę na odelgłośc, być może któreś z Was pójdzie na zwolnienie lekarskie, urlop, itp.

11,W jakim kierunku zmierza relacja ? KROL DENAROW, KROLOWA BULAW, PAPIEZ – tez uważam, że relacja może być wartościowa, ale TY między dwoma...

:) dzieki Inez -sama jestem ciekawa co bedzie dalej ........

Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano

Tak teraz patrze jeszcze raz i sobie myśle...Czy ten Pan jest żonaty ? tzn. Pan K. jeśli tak to:

10,Jego działania w twoją stronę w ciągu kolejnego mies. 4 BULAWY, 4 MIECZY, 3 BULAWY – Sprawka może się pojawić dążenie do namiętnych spotkań, ale relacja bardzo ograniczona - romansowa ze względu na Pana Małżeństwo...

11,W jakim kierunku zmierza relacja ? KROL DENAROW, KROLOWA BULAW, PAPIEZ hmm, no tutaj i tak jak pisałam wcześniej, relacja zmierza donikąd przez wzgląd na Pana Małżeństwo (Kapłan) - Wasza relacja się rozleci - w podsumach Cesarz, Świat, Rydwan, Pustelnik, Kochanki, Wieża, Głupiec...

Gość gość5
Napisano
Tak teraz patrze jeszcze raz i sobie myśle...Czy ten Pan jest żonaty ? tzn. Pan K. jeśli tak to:

10,Jego działania w twoją stronę w ciągu kolejnego mies. 4 BULAWY, 4 MIECZY, 3 BULAWY – Sprawka może się pojawić dążenie do namiętnych spotkań, ale relacja bardzo ograniczona - romansowa ze względu na Pana Małżeństwo...

11,W jakim kierunku zmierza relacja ? KROL DENAROW, KROLOWA BULAW, PAPIEZ hmm, no tutaj i tak jak pisałam wcześniej, relacja zmierza donikąd przez wzgląd na Pana Małżeństwo (Kapłan) - Wasza relacja się rozleci - w podsumach Cesarz, Świat, Rydwan, Pustelnik, Kochanki, Wieża, Głupiec...

jest zajety...... dobrze widzisz MW :) ja nie wiem czy nawet romans z tego bedzie.............. tak jak pisalam wyzej -kontaktu niemalze nie ma

Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano

No gdyby nie był zajęty - wtedy powiedziałabym właśnie że już nic kompletnie nie będzie...ale w takim wypadku ~ uważam iż bardzo możliwe jest to że Pan będzie coś tam działał - w podsumach jest i Moc, i Diabełek...ale tak jak napisałam powyżej - to wszystko będzie dość mocno ograniczone przez wzgląd na Jego relację :(...

• 1 miesiąc temu...
Gość gość5
Napisano

weryfikacja

Tak krotko- K- podoba mi sie od dluzszego czasu- ja jemu raczej tez ..... w chwili obecnej widujemy sie "od przypadku do przypadku" - sytuacja dosc skomplikowana....... jak wiekszosc tego typu....

J- znamy sie od niedawna- pan -zagadka........ niby relacja czysto kolezenska ale potrafi czasami z czyms tak wyskoczyc, że nie wiadomo jak do tego podejsc .............

bede wdzieczna za kazda uwagę i pomoc w interpretacji :)- nawet po jednym punkcie - najbardziej interesuja mnie punkty 10-11 :bukiet:

RTG- na J

1,Jego intencje wobec Ciebie WISIELEC/ RYCERZ KIELICHOW zmienic ta znajomosc ???

2,Jego oczekiwania wobec Ciebie 7 KIELICHOW ze spelnia się jego mysli/oczekiwania ???

3,Jak Cię postrzega RYDWAN -oo.... energiczna, czasami az za bardzo

4,Co Tobie może dać 3 DENARY no nie wiem- zaangazowac się

5,Ogólne jego nastawienie do Ciebie KAPLANKA chyba sam nie wie albo nie chce ujawnic- bynajmniej kolezenskie

6,Co ukrywa *3 5 BULAW, 6 MIECZY, 6 BULAW – ze pokonuje wew. opory, malymi kroczkami do celu

7,Czego Ty oczekujesz 4 BULAWY no tak ….. wiadomo

8,Co mozesz dać z siebie AS BULAW/ 5 KIELICHOW – dzialanie i zawod

9, obraz relacji w chwili obecnej ŚMIERĆ 9 MIECZY- cos się zmienia – nie wiem czy na lepsze........

Ogólnie- generalnie nic sie nie zmienilo- jest jak było tzn. pan jest bardzo miły, moze czesciej niz zwykle wyskakuje z roznymi tekstami- o tyle milymi i zaskakujacymi, ze nie wiadomo jak do tego podejsc- relacja czysto kolezenska

RTG-na K

1,Jego intencje wobec Ciebie 3 DENARY, 6 KIELICHOW- tutaj praca nad powrotem do tego jak było.... tyle ze nic nie było – z ta roznica ze teraz się nie widujemy..........

2,Jego oczekiwania wobec Ciebie RYCERZ DENAROW- ze będę stala w uczuciach

3,Jak Cię postrzega SILA – hm... temperamentna babka

4,Co Tobie może dać KROLOWA DENAROW- poczula bym się przy nim dobrze- co najmniej ….

5,Ogólne jego nastawienie do Ciebie WISIELEC/ 5 BULAW- chyba nie bardzo wie jak na mnie spojrzec- w tych 5 bulawach jakby chcial zawalczyc?

6,Co ukrywa 10 DENAROW, 6 BULAW, 10 MIECZY- ze sam doprowadza swoja rodzine do ruiny

7,Czego Ty oczekujesz MAG – czegoś nowego -

8,Co mozesz dać z siebie 2 DENARY – wahanie /niezdecydowanie???

9, obraz relacji w chwili obecnej 2 KIELICHY, RYDWAN - z lekka se rozjechala

moze raz sie widzielismy............... poza tym cisza............ tak jak w pkt. 10 - brak kontaktu-tylko nie wiem co oznacza pkt 11.? kazde w swoim zwiazku?? trwanie przy swoim?

Napisano

RTG- na J

1,Jego intencje wobec Ciebie WISIELEC/ RYCERZ KIELICHOW

Powiedzialabym, ze na ten moment on nie wie, co zrobic. W zasadzie czuje, ze nie moze NIC zrobic. Podobasz mu sie i checi sa, ale z mozliwosciami (ktore widzi) gorzej.

2,Jego oczekiwania wobec Ciebie 7 KIELICHOW

I tu to ladnie potwierdza. Oczekiwania to 7 Kielichow. Tu raczej rojenia i bujanie w oblokach jest niz konkretne oczekiwania. Pan sam na razie do konca nie wie, czego chce i czy czegos chce. To bardziej na razie w sferze marzen i na zasadzie "niech tam pozostanie".

3,Jak Cię postrzega RYDWAN

Jako osobe wrazliwa, skryta, realizujaca wlasne cele. W zasadzie tez taka plocha. Widzi, ze jakby wyskoczyl z czyms nie tak to mu po prostu czmychniesz.

4,Co Tobie może dać 3 DENARY

Rozwoj relacji.

5,Ogólne jego nastawienie do Ciebie KAPLANKA

Czuje silna wiez z Toba.

6,Co ukrywa *3 5 BULAW, 6 MIECZY, 6 BULAW ---> XVII Gwiazda; HB XVII Gwiazda i VIII Sprawiedliwosc

Ze na razie duzo w nim sprzecznosci, ktore nie do konca wie, jak ulokowac. Mozliwe, ze chodzi o uczucia do Ciebie. Odcina sie wiec od wszystkiego, co go na ten temat blokuje i probuje skutecznie dzialac. Tu probuje po prostu te sytuacje inaczej ogarnac, zobaczyc cos, czego na pierwszy rzut oka nie widzi. Takze i probuje sie nieco zdystansowac do tej znajomosci, zeby tu uczucia czy przyciaganie fizyczne nie odgrywaly decydujacej roli, bo go to bardzo blokuje (5 Bulaw).

7,Czego Ty oczekujesz 4 BULAWY

Fajnej relacji, ktora da Wam obojgu zadowolenie.

8,Co mozesz dać z siebie AS BULAW/ 5 KIELICHOW ---> XVI Wieza; HB VI Kochankowie

Przede wszystkim mozesz odkryc karty, zdjac maski udawactwa i pokazywania, ze Ci nie zalezy i to tylko kolega. 5 Kielichow to pokazanie czegos takim, jakim jest. To moze byc szokujace, ale moze zburzyc dotychczasowe ramy. Ogolnie rob to, co nakazuje Ci serce.

9, obraz relacji w chwili obecnej ŚMIERĆ 9 MIECZY ---> 0 Glupiec; HB XXII Glupiec i IV Cesarz

W tej chwieli widac, ze dojrzewacie do nowych krokow. Na razie duzo myslenia tu "co z tego moze byc", mozliwe tez, ze i zamartwiania sie "a jak sie nie uda itd."... w kazdym razie podsum mowi o rysowaniu sie struktur nowego poczatku a HB pokazuje, ze najpierw musi byc bardzo chaotycznie, zanim bedzie mialo szanse z tego wykluc sie cos pewnego i stabilnego, jakas fajna relacja.

10,Jego działania w twoją stronę w ciągu kolejnego mies. 2 KIELICHY, 9 KIELICHOW CESARZ ---> XIII Smierc; HB XV Diabel i VI Kochankowie

Milo bedzie, sympatycznie. Tu widac takie powolne, aczkolwiek systematyczne otwieranie sie na siebie i umacnianie tej znajomosci. W 2 Kielichach widac, ze rozmowy sa sympatyczne bardzo, lubicie ze soba rozmawiac, byc moze przebywac. 9 Kielichow wskazuje na to, ze pan zacznie stopniowo dostrzegac, ze mogloby byc z tego cos wiecej. A Cesarz wskazuje na solidnosc coraz wieksza relacji. Z podsumow wynika, ze szykuja sie powazne zmiany, jednak nie beda one latwe. Jest jeszcze pare ograniczen, ktore moga jeszcze tkwic w panu (moze nie do konca pewny jest Twojej reakcji), zeby mozna bylo cieszyc sie pelnym zadowoleniem.

11,W jakim kierunku zmierza relacja ? ŚWIAT, RYCERZ DENAROW, 3 KIELICHY ---> VII Rydwan; HB VI Kochankowie

Widac poglebianie sie relacji i coraz wieksze otwieranie sie na siebie. 3 Kielichy to w relacjach damsko meskich rownomierna wymiana... takze obopolne zadowolenie.

Podsumy nakazuja dzialanie a takze kierowanie sie glosem serca...

Takze tu jak najbardziej sa szanse...

RTG-na K

1,Jego intencje wobec Ciebie 3 DENARY, 6 KIELICHOW ---> VII Rydwan; HB IX Eremita

Rzeczywiscie chcialby wrocic do tego, co bylo. Marzy mu sie nowy wiatr w zagle... ale to takie marzenia bardziej, bo do konca jeszcze nie jest pewny, czy aby na pewno tego chce.

2,Jego oczekiwania wobec Ciebie RYCERZ DENAROW

Ze tez masz ochote na reaktywacje. Rycek Monet to nowe soki w stare galezie.

3,Jak Cię postrzega SILA

Piekna, seksowna babeczka, ktorej trudno mu sie oprzec.

4,Co Tobie może dać KROLOWA DENAROW

Mozliwe, ze i malzenstwo. W kazdym razie pewna relacje i poczucie spelnienia. Monetowa stoi mocno obiema nogami na ziemi, wiec tu widac duza stabilnosc, zarowno uczuciowa, jak i finansowa, takze wspolne mieszkanie takze, stala relacja.

5,Ogólne jego nastawienie do Ciebie WISIELEC/ 5 BULAW ---> XVII Gwiazda; HB XVII Gwiazda i VIII Sprawiedliwosc

Chcialby, ale nie widzi na ten czas mozliwosci. Musialby wszystko przesortowac, przewartosciowac, zeby cos moc w Twoja strone uczynic. Na razie wiec tylko checi.

6,Co ukrywa 10 DENAROW, 6 BULAW, 10 MIECZY ---> XIV Umiarkowanie; HB VIII Sprawiedliwosc

A on nie planuje malzenstwa? Bo tak mi sie skojarzylo... 10 Mieczy konczy jakis etap w jego zyciu. Tu 6 Bulaw czyli etap zdobywania... Hmm...

7,Czego Ty oczekujesz MAG

Dzialania z jego strony. Jezeli zalezy to niech to okaze.

8,Co mozesz dać z siebie 2 DENARY

Powazne zmiany w jego zyciu. Nic nie bedzie juz takie, jakie bylo wczesniej. Mozesz mu postawic zycie do gory nogami.

9, obraz relacji w chwili obecnej 2 KIELICHY, RYDWAN ---> XIX Slonce; IX Eremita

Widac, ze sie lubicie, ale relacja, pomimo checi z obu stron, jest na etapie niezobowiazujacej. Tu za malo zdecydowania a to wynika z tak naprawde nie do konca pewnosc, czego tak naprawde on chce/ty chcesz.

10,Jego działania w twoją stronę w ciągu kolejnego mies. 4 BULAWY, 4 MIECZY, 3 BULAWY ---> XI Pasja; HB XI Pasja i II Kaplanka

Tu widac, ze na jakis czas sie odseparuje od Ciebie. Bedzie patrzyl na rozwoj wypadko. Mysle, ze on czeka na sygnal od Ciebie. Widzi, ze cos mogloby byc, ale mysli sobie, ze jak ma byc to bedzie (3 Bulaw). Wiec w podsumach wyszlo, ze jezeli cos by sie zadzialo to z Twojej strony inicjatywa. On od siebie nic nie zrobi.

11,W jakim kierunku zmierza relacja ? KROL DENAROW, KROLOWA BULAW, PAPIEZ ---> IV Cesarz; HB V Papiez

Przyjazn na pewno. Na pewno tez taka stabilna dosyc relacja. Przy czym widac, ze to Ty bedziesz tu nadawac ton i wyciagac go za uszy. Monetowy wprawdzie tez swoje zdanie ma, ale to Bulawowa nadaje ton. W Papiezu taka pelna zaufania relacja, przyjazn wlasnie.

Rada jednak taka, aby wyjsc poza pewne sztywne ramy zachowan i byc elastyczna. Nie unosic sie, jak pan gdzies tam sie nie odezwie czy cos, bo Monetowi tak maja. Od czasu do czasu trzeba samej przejac inicjatywe w tej relacji.

Ogolnie... uczuciowo stawiam na pana nr 1... druga relacja to bardziej przyjazn moim zdaniem, ale nie powiedziane, ze nie moze z tego nic byc.

Napisano

No to sie pospieszylam... :D Widze, ze juz weryfikejszyn... byl :D

Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano
weryfikacja

moze raz sie widzielismy............... poza tym cisza............ tak jak w pkt. 10 - brak kontaktu-tylko nie wiem co oznacza pkt 11.? kazde w swoim zwiazku?? trwanie przy swoim?

Punkt 11 (?), no według mnie tak właśnie jak już wcześniej napisałam:

11,W jakim kierunku zmierza relacja ? KROL DENAROW, KROLOWA BULAW, PAPIEZ – hmm, no tutaj i tak jak pisałam wcześniej, relacja zmierza donikąd przez wzgląd na Pana Małżeństwo (Kapłan) - Wasza relacja się rozleci - w podsumach Cesarz, Świat, Rydwan, Pustelnik, Kochanki, Wieża, Głupiec...