agaMAJ Napisano 8 Stycznia 2013 Napisano 8 Stycznia 2013 Ktoś mi bruździ na gg jakieś zaczepki, jakieś uniki wrrr kto to był Rycerz Denarów Król Denarów-- 7 Denarów jakiś facet, który na coś liczy jaki cel chciał osiągnąć 8 denarów, rycerz denarów, wieza, 5 monet... celowo zaczepia bo chce zburzyć...moją pewność siebie? Chce mnie powoli wprawić w przygnębienie? Cytuj
SacralNirvana Napisano 8 Stycznia 2013 Napisano 8 Stycznia 2013 Widac, ze facet ma swoj cel przed oczami i jest w tym wytrwaly i cierpliwy. Jak ktos tam kiedys rzekl, ze cierpliwy kamien gotuje. I on tak postepuje. W podsunie jest Eremita... widac, ze facet ogolnie czuje sie samotny i jest samotny. Ale tez jawi sie, podobnie jak Krolu Monet, jako facet wiedzacy, co robi, uparty. A jaki ten jest cel jest? Chce, zebys sie poczula niepewnie... ale tez skojarzylo mi sie, ze moze chce, zebys za nim zatesknila, o nim pomyslala. Hmm... W podsumie masz Glupka... w HB podsumie masz XIII Smierc i IV Cesarza. Ciekawe te podsumy. Tak, jakby on Cie w ten sposob chcial poderwac i zaczac cos na nowo. Wskazuje to tez na to, ze on cos musial juz z Toba miec wspolnego. Ewentualnie tez moglo jemu sie tak po prostu wydawac, ze cos z Toba mial. Skoro podsumy wskazuja na chec reaktywacji czegos. 1 Cytuj
agaMAJ Napisano 8 Stycznia 2013 Autor Napisano 8 Stycznia 2013 Sacral,ja sądze że to mój Monetowy,,. ale zapytałam.. tzn wysłałam smsa z pytaniem czy to on ( jak ten numer się odezwał to on na gg był na statusie ukryty, a ten nowy numer, byłz gg w telefonie ) odpisał, że on jest za stary na głupoty... ale, to było nie w jego stylu, bo odezwał się dopiero po kilku godzinach i smsem a on zawsze oddzwania... Cytuj
agaMAJ Napisano 8 Stycznia 2013 Autor Napisano 8 Stycznia 2013 bo jest jeszcze mój świr, ale on nie jest metodyczny...on działa jednak bardziej chaotycznie a tu w dodatku ta osoba mi się za dziewuche przedstawił Kurcze ja to jestem jak magnez na świrów Cytuj
SacralNirvana Napisano 8 Stycznia 2013 Napisano 8 Stycznia 2013 No mam identycznie. A zeby jakis normalny... Nie... same indywidua... Ale mozliwe, ze to wlasnie on, bo tak sie czuje, jakby to byl ktos, kto Ciebie zna. Cytuj
Gość SooYoung Napisano 8 Stycznia 2013 Napisano 8 Stycznia 2013 kto to był Rycerz Denarów Król Denarów-- 7 Denarów - Kolega, znajomy, z tych kart to na nic nie liczy, a z tych dalszych to chce Cię denerwować. Nie myśli o związku, nie podrywa, po prostu czeka i patrzy jak zareagujesz - 7 den jaki cel chciał osiągnąć 8 denarów, rycerz denarów, wieza, 5 monet... -> systematycznym, świadomym działaniem zburzyć Twój spokój Cytuj
agaMAJ Napisano 8 Stycznia 2013 Autor Napisano 8 Stycznia 2013 No mam identycznie. A zeby jakis normalny... Nie... same indywidua... Ale mozliwe, ze to wlasnie on, bo tak sie czuje, jakby to byl ktos, kto Ciebie zna. obaj mnie znają , monetowy realnie , świrek tylko wirtualnie. Mogłabym cię prosić, żebyś wyciągnęła mikarty na to, który z tych dwóch? bo mnie już trafia, tym bardziej, że znowu na gg dostaje jakieś propozycje łóżkowe od obcych numerów, znowu i chcą stopy lizać i takie tam ';( Cytuj
agaMAJ Napisano 9 Stycznia 2013 Autor Napisano 9 Stycznia 2013 no nie wytrzymałam, Jakie są dalsze plany tej osoby? 5 mieczy-- Smierć--Królowa Denarów --> podsuma HB Księżyc i Eremita będzie dalej coś kombinował, żeby zmienić mnie? Podsumu nie rozumiem tu zupełne. Chyba, że uznał,że podstęp się nie udał i się wycofa przez moje działanie. Cytuj
SacralNirvana Napisano 9 Stycznia 2013 Napisano 9 Stycznia 2013 Podsum wskazuje na to, ze ta osoba sama do konca nie wie, czego chce. Te zachowania byly nieprzemyslane. Badala grunt, ze tak to ujme. W koncu jednak w Eremicie postanowila to jeszcze raz przemyslec. 5 Mieczy to moga byc wlasnie te takie krotkie odzywki a Smierc to konczy. Krolowa Monet moze wskazywac, ze to rzeczywiscie jakis Twoj amator i teraz moze z kolei oficjalnie uderzyc Ci w konkury. Upatrzyc oficjalnie w Tobie swoja Monetowa. Cytuj
agaMAJ Napisano 9 Stycznia 2013 Autor Napisano 9 Stycznia 2013 (edytowane) Jeśli to Monetowy, to pewnie się zastanowił nad tym co robi, po tym jak go w prost spytałam, czy to on. Ogólnie go irytuje moja pewność siebie. Jeśli świrrek,to ogólnie on od początku działa dosyć bezpośrednio, chyba,że to jeszcze ktoś inny JAK mnie irytują takie zagrywki, zamiast w prost, to jakieś ***ki mójki wrr A mówią,że to my, kobiety, jesteśmy intrygantki Edytowane 9 Stycznia 2013 przez agaMAJ Cytuj
agaMAJ Napisano 9 Stycznia 2013 Autor Napisano 9 Stycznia 2013 (edytowane) Jakie są szanse na to,że za tym wszystkim stoi świrek- Sąd, Kochankowie, Księżyc -> MOc jakie szanse że to Monetowy - 7buław, 7 Pucharów, 10 buław -> Kochankowie jakby Świrek To pytanie "jakie szanse" to takie ni w pięść ni w oko, bo szanse są zawsze poprosiłam więc znajomą o postawienie kart monetowy: 4 miecze, rycerz miecczy, 10 mieczy swirek: 6 bulaw , rycerz denarow, 7 bulaw ale tu też Świrek mi wychodzi, bo monetowy jakiś zdystansowany Edytowane 9 Stycznia 2013 przez agaMAJ Cytuj
farmerro Napisano 9 Stycznia 2013 Napisano 9 Stycznia 2013 Trochę odbiję od kart. W gadulcu wer.10 nie wiem jak w innych bo rzadko tego używam, jest taka opcja 'pokazuj status tylko znajomym', który można włączyć oraz takie coś jak "nie pokazuj wiadomości od nieznajomych" czyli podejrzewam osób, których nie mamy na liście. Wystarczy usunąć dany numer z listy kontaktów, aby rozkoszować się błogim spokojem. Myślę, że to niewiele za święty spokój... Cytuj
agaMAJ Napisano 9 Stycznia 2013 Autor Napisano 9 Stycznia 2013 wiem, niestety, ja muszę być widoczna dla potencjalnych zleceniodawców, pracuje w necie ;( to jest ten minus. Nie wszyscy preferują kontakt mailowy. Nie mogę więc ustawić, żeby nie dochodziły do mnie wiadomości od nieznanych numerów, chociaż też nad tym myślałam. Na razie wstawiłąm zdjęcie z netu jakiejś czarownicy, wiek zmieniłam na lat 60 więc jakiś przesiew będzie, mam nadzieje że to zniechęci. a i opis mam, że wszystkie numery świrów będę wstawiać na portal dla gejów. , a tego którego znam, boje się tknąć, żeby mi nie zaczął bruździć w necie. To czubek ;( Cytuj
agaMAJ Napisano 9 Stycznia 2013 Autor Napisano 9 Stycznia 2013 aczkolwiek z tym statusem tylko dla znajomych, masz racje, zaraz to ustawie Cytuj
farmerro Napisano 9 Stycznia 2013 Napisano 9 Stycznia 2013 A i na to jest recepta, jak klikniesz prawym myszy w dany kontakt na liście, jest tam opcja "ignoruj". Dana osoba będzie musiała założyć nowy numer, aby coś napisać, więc znów "ignoruj" do zwycięstwa Cytuj
agaMAJ Napisano 9 Stycznia 2013 Autor Napisano 9 Stycznia 2013 Usunęłam go z listy i ustawiłam status tylko dla znajomych, może jak nie bedzie mnie widział, to i się szybciej zniechęci... Cytuj
farmerro Napisano 9 Stycznia 2013 Napisano 9 Stycznia 2013 Aż mnie korci, aby sięgnąć po talię, ale nie, czekam na nową myślę że będzie próbował, ale bez Twojej reakcji zacznie się irytować, mam za mało informacji, ale podejrzewam, że będzie coś ala "jak nie to nie" i foch, albo jakiś zarzut... coś w ten deseń. Cytuj
agaMAJ Napisano 9 Stycznia 2013 Autor Napisano 9 Stycznia 2013 facet raz mnie kocha, raz nazywa się moim przyjacielem, zaraz później robi mi wyrzuty i twierdzi, że bardzo się pomylił w ocenie mnie a wszystko to na tle mojego ignorowania tego, co on pisze, czasem tylko coś grzecznościowego wtrące, ale to bardzo rzadko, żeby nie zachęcać go. Cytuj
agaMAJ Napisano 9 Stycznia 2013 Autor Napisano 9 Stycznia 2013 to są wcześniejsze karty na świrka http://www.ezoforum.pl/interpetacje-rozkladow/64769-neka-mnie-pewien-facet.html Cytuj
farmerro Napisano 9 Stycznia 2013 Napisano 9 Stycznia 2013 To będzie z wyrzutem i pojechaniem po psychice. Na bank. To on rzuca, taki fifa rafa w jego mniemaniu. Skłonności do furii. Ale się odzywa po przerwach, nieśmiały, jak już napisano dziecinny. Coś mi mówi że wychowywany przez matkę bez ojca. Wizytuje profile randkowe. Abogast dobrze napisała powiedzieć, że nie jest w Twoim typie. Dyplomatycznie. Dostanie zatwardzenia i nastąpi atak, jaki to on świetny i biedny, a Ty go tak z buta, oj ty niedobra i jeszcze masz pewnie kogoś, jak popierdzi to go odetka. Uspokoi się, a potem znów będzie próbował kontaktu. Jeśli nie nachodzi Cię teraz to nie powinien później. Jakby kiedy kany co to daj znać na priv co by offtopa nie robić z wątku, ku spokoju adminów. Cytuj
agaMAJ Napisano 9 Stycznia 2013 Autor Napisano 9 Stycznia 2013 To będzie z wyrzutem i pojechaniem po psychice. Na bank. To on rzuca, taki fifa rafa w jego mniemaniu. Skłonności do furii. Ale się odzywa po przerwach, nieśmiały, jak już napisano dziecinny. Coś mi mówi że wychowywany przez matkę bez ojca. Wizytuje profile randkowe. Abogast dobrze napisała powiedzieć, że nie jest w Twoim typie. Dyplomatycznie. Dostanie zatwardzenia i nastąpi atak, jaki to on świetny i biedny, a Ty go tak z buta, oj ty niedobra i jeszcze masz pewnie kogoś, jak popierdzi to go odetka. Uspokoi się, a potem znów będzie próbował kontaktu. Jeśli nie nachodzi Cię teraz to nie powinien później. Jakby kiedy kany co to daj znać na priv co by offtopa nie robić z wątku, ku spokoju adminów. rewelacyjny opis tego *****a. On się uważa, za taką rewelacyjna partię, że tylko go brać. ogólnie wychowany w wielodzietnej rodzinie, gdzie matka grała pierwsze skrzypce, ojciec to taki raczej fotelarz, z fotela się nie rusza i boi odezwać. Cytuj
Gość SooYoung Napisano 9 Stycznia 2013 Napisano 9 Stycznia 2013 facet raz mnie kocha, raz nazywa się moim przyjacielem, zaraz później robi mi wyrzuty i twierdzi, że bardzo się pomylił w ocenie mnie a wszystko to na tle mojego ignorowania tego, co on pisze, czasem tylko coś grzecznościowego wtrące, ale to bardzo rzadko, żeby nie zachęcać go. Może bierze jakieś proszki ? Tego typu objawy są często po odstawieniu leków (nawet przeciwbólowych,) od których ktoś może też być uzależniony. Jak dla mnie lubi silne emocje, wiec funduje je sobie i Tobie. Nie daj się męczyć, najlepiej odciąć się jednym czystym cięciem (As mieczy ) Cytuj
agaMAJ Napisano 9 Stycznia 2013 Autor Napisano 9 Stycznia 2013 Wiecie, co, najzabawniejsze jest to, że facet nie zna mnie realnie, rozmawialiśmy co prawda przez dwa miesiące przez telefon praiwe dzień, w dzień, ale nigdy się nie spotkaliśmy. wydawał się być normalny ale po tych dwóch miesiącach zaczął mi mówić co mogę, a czego nie, zaczął mi się wtrącać w wychowanie dziecka i próbował we mnie wzbudzać poczucie winy , jak na czas nie odpisałam na smsa. Więc się wylogowałam ze znajomości i od tamtej pory go ignoruje, to było w maju zeszłego roku!! a on przez dwa miesiące był cicho, a później zaczęły się z nim jazdy... Cytuj
agaMAJ Napisano 9 Stycznia 2013 Autor Napisano 9 Stycznia 2013 Jakie są szanse na to,że za tym wszystkim stoi świrek- Sąd, Kochankowie, Księżyc -> MOc jakie szanse że to Monetowy - 7buław, 7 Pucharów, 10 buław -> Kochankowie jakby Świrek To pytanie "jakie szanse" to takie ni w pięść ni w oko, bo szanse są zawsze poprosiłam więc znajomą o postawienie kart monetowy: 4 miecze, rycerz miecczy, 10 mieczy swirek: 6 bulaw , rycerz denarow, 7 bulaw ale tu też Świrek mi wychodzi, bo monetowy jakiś zdystansowany a do tego ktoś się odniesie? tak z ciekawości, tu codzi o ten jeden konkretny dziwny zryw Cytuj
farmerro Napisano 9 Stycznia 2013 Napisano 9 Stycznia 2013 (edytowane) Wiesz @arachnea to jest typ ludzi. Model osoby z zbytnią pewnością siebie. Ich pewność siebie jest widoczna, ale niby jest spoko. Ich natura wychodzi podczas ataku na ich osobę, w stanie upojenia i konfliktu interesów czyli odmiennych zdań. Wewnątrz są dzieciakami z problemami w komunikacji. Popularnie cwaniaki. Aga jest spokojną osobą. Delikatny makijaż i osobowość. Zrównoważona. Tu jest zagwostka dla niego, bo Aga ma swoje zdanie, a do tej pory przeważnie mu ulegano. Takiemu typowi osoby odpowiada pewien typ partnerki, uległa i bez własnego zdania. Te 2 miesiące to prawdopodobnie okres w którym poznał kogoś, ale nie wyszło więc wraca. Myślę, że dyplomatyczne rozstanie będzie dobre. Bo szkoda nerwów... edit: Ciekawe jest to, że dla monetowego karty pokazują "negatyw" sumą jest świat, a dla świrka pozytyw choć radą to moc. I teraz pytanie skąd ta rozbieżność kart z rzeczywistością, czyżby za często stawiane... Mówi się, że nasz los jest jak idealnie płaska tafla wody, a tarot to kamień, który pierwszy rzucony daje idealne kręgi, ale więcej kamieni to więcej kręgów, czy jakoś tak... Edytowane 9 Stycznia 2013 przez farmerro Cytuj
agaMAJ Napisano 10 Stycznia 2013 Autor Napisano 10 Stycznia 2013 (edytowane) bo tu,w tym konkretnym przypadku, narozrabiać móggł monetowy,na świrka było to zbyt takie, jakieś planowane. Bo nie chodziło kto mnie nęka ogólnie. Ktoś mi wyciął jednorazowy właściwie numer na gg ostatnio .Świrek mnie nęka już od bardzo dawna, ale bardziej otwarcie, tu było działanie takie bardziej spektakularne i pomysłowe. W tym przypadku podejrzewałam, że to m\Monetowy sobie popił i się bawił. On ogólnie jest pozytywnie do mnie raczej nastawiony, ale przeszkadza mu to, że jestem pewna siebie. Jak sobie popił, mógł mieć ochotę mi " do walic". Jak wytrzeźwiał, to mu było się głupio przyznać. Dlatego na moje pytanie odpowiedział po kilku godzinach i to smsem, co jest nie w jego stylu. Oczywiście wypierając się tego. A świrek aktualnie znowu mnie lubi ( dostaje jakieś informacje o dozgonnej sympatii i o tym, że zawsze mogę na niego liczyć), ale pewnie niedługo przestanie bo go ignoruje totalnie i usunęłam z listy znajomych, więc nie widzi mnie na gg, nie widzi mnie też na FB, skąd boje się go wykasować, żeby nie prowokować go do jakiś złośliwych działań. Kurczę, w końcu przecież musi się mu znudzić. Edytowane 10 Stycznia 2013 przez agaMAJ Cytuj
agaMAJ Napisano 10 Stycznia 2013 Autor Napisano 10 Stycznia 2013 (edytowane) nie właściwego zaprowadziłabym na szafot )) Edytowane 22 Stycznia 2013 przez agaMAJ Cytuj
farmerro Napisano 10 Stycznia 2013 Napisano 10 Stycznia 2013 Mnie paź buław kojarzy się jakoś z czymś nowym nowe pomysły, nowe przedsięwzięcia, początek przygody. Myślę, że celt był by odpowiedni, bo jak na to nie patrzeć to nie jesteście parą. Ew. można było by zrobić własny rozkład, gdzieś to wygrzebałem w sieci. typu 1. przeszłość, żeby zobaczyć, jakie były przyczyny zaistniałej sytuacji. 2. teraźniejszość, żeby zobaczyć jakie są tendencje i w którą stronę to wszystko podąża. 3. przeszkody, żeby wiedzieć, czego unikać. 4 odpowiedź tak czy nie, czyli jaki będzie rezultat naszych działań. 5 co możemy zrobić, żeby było dobrze. 6 okoliczności osoby, które mogą wpływać na daną sprawę. 7 rezultat w momencie podjęcia sugerowanych przez karty działań. Cytuj
agaMAJ Napisano 10 Stycznia 2013 Autor Napisano 10 Stycznia 2013 z Monetowym byliśmy w luźnej relacji przez chwilę obecnie to tylko kontakty kumpelskie, więcej rozkładów na niego nie chcę, będzie co ma być, w każdym razie w tym odosobnionym przypadku, możliwe, że to właśnie on błysnął, zarzucił mi ostatnio, że go nie znam, że nic o nim nie wiem, w podtekście, że źle go oceniam. Nevermind. Cytuj
agaMAJ Napisano 22 Stycznia 2013 Autor Napisano 22 Stycznia 2013 Widac, ze facet ma swoj cel przed oczami i jest w tym wytrwaly i cierpliwy. Jak ktos tam kiedys rzekl, ze cierpliwy kamien gotuje. I on tak postepuje. W podsunie jest Eremita... widac, ze facet ogolnie czuje sie samotny i jest samotny. Ale tez jawi sie, podobnie jak Krolu Monet, jako facet wiedzacy, co robi, uparty. A jaki ten jest cel jest? Chce, zebys sie poczula niepewnie... ale tez skojarzylo mi sie, ze moze chce, zebys za nim zatesknila, o nim pomyslala. Hmm... W podsumie masz Glupka... w HB podsumie masz XIII Smierc i IV Cesarza. Ciekawe te podsumy. Tak, jakby on Cie w ten sposob chcial poderwac i zaczac cos na nowo. Wskazuje to tez na to, ze on cos musial juz z Toba miec wspolnego. Ewentualnie tez moglo jemu sie tak po prostu wydawac, ze cos z Toba mial. Skoro podsumy wskazuja na chec reaktywacji czegos. Jakie są dalsze plany tej osoby?5 mieczy-- Smierć--Królowa Denarów --> podsuma HB Księżyc i Eremita Podsum wskazuje na to, ze ta osoba sama do konca nie wie, czego chce. Te zachowania byly nieprzemyslane. Badala grunt, ze tak to ujme. W koncu jednak w Eremicie postanowila to jeszcze raz przemyslec. 5 Mieczy to moga byc wlasnie te takie krotkie odzywki a Smierc to konczy. Krolowa Monet moze wskazywac, ze to rzeczywiscie jakis Twoj amator i teraz moze z kolei oficjalnie uderzyc Ci w konkury. Upatrzyc oficjalnie w Tobie swoja Monetowa. kurczę no, czyli to był Monetowy.. i teraz zadziałał otwarcie ;D Cytuj
Davisa Napisano 22 Stycznia 2013 Napisano 22 Stycznia 2013 no nie wytrzymałam, Jakie są dalsze plany tej osoby? 5 mieczy-- Smierć--Królowa Denarów --> podsuma HB Księżyc i Eremita będzie dalej coś kombinował, żeby zmienić mnie? Podsumu nie rozumiem tu zupełne. Chyba, że uznał,że podstęp się nie udał i się wycofa przez moje działanie. To jakiś psychol wg mnie - w podsumie Księżyc i Pustelnik. Ma jakieś urojone pomysły, które będzie realizował "z ukrycia" 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi