pogoria Napisano 8 Stycznia 2013 Napisano 8 Stycznia 2013 Śniło mi się dzisiaj, że byłam z koleżankami na bankiecie, na którym również były gwiazdy polskiego showbiznesu. W pewnym momencie podeszła do mnie naczelna jakiegoś prestiżowego czasopisma i zaproponowała mi żebym napisała artykuł na temat tarota i jeśli jej się spodoba to przyjmie mnie do pracy u siebie w gazecie. Dodam, że w rzeczywistości czasem stawiam karty, a od jakiegoś czasu szukam pracy. Co ten sen mógł oznaczać? Cytuj
Gość SooYoung Napisano 9 Stycznia 2013 Napisano 9 Stycznia 2013 Pragniesz odmiany w życiu i dostatku. Bankiet oznacza dobrobyt, dostatnie życie, a gwiazdy z showbiznesu to podświadoma chęć bycie sławnym i docenianym. Chciałabyś żeby Twoje życie było wolne od trosk, za to radosne i kolorowe, tymczasem szukanie pracy i niepewność jest stresująca. Ten sen to taka odskocznia, relaks od kłopotów dnia codziennego. Nie jest to sen z serii proroczych, no chyba ze szukasz pracy w prestiżowym czasopiśmie. Epizod z tarotem mówi o chęci spojrzenia w przyszłość i sprawdzenia czy uda Ci się ułożyć sobie życie tak jak pragniesz. Cytuj
Slawomir Napisano 10 Stycznia 2013 Napisano 10 Stycznia 2013 Witam! A ja jeszcze dodam jedno od siebie bo moim zdaniem sen na to wskazuje: Nie rozładaj kart na każde pytanie o pracę po kilka razy - daj się wypełnić przeznaczeniu a nie na siłe chcesz je poznać. Wile rzeczy jest przed nami ukrytę zaś nasza podświadomość bywa złośliwa i odpowiada nam symbolami (karty tarota) czasem wbrew logice i rzeczywistym wydarzeniom, dając nam do zrozumienia: "tyle razy już mnie o to pytałaś jedna odpowiedź ci nie wystarczy? To za karę dostaniesz odpowiedź błędną i co teraz z tym zrobisz?" Pozdrawiam: Sławomir Cytuj
pogoria Napisano 10 Stycznia 2013 Autor Napisano 10 Stycznia 2013 Dziękuję Wam za interpretację. Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi