Vivere Napisano 8 Stycznia 2013 Napisano 8 Stycznia 2013 (edytowane) Pan dostał zaproszenie na chrzciny. Uroczystość, moim zdaniem, rodzinna w najbliższym kręgu. Poprosił mnie, bym towarzyszyła Mu na tej uroczystości. Jestem nico zdezorientowana, ponieważ, mimo iż z wieloma członkami rodziny miałam już kontakt w różnych okolicznościach, ale nigdy takich oficjalnych, i (prócz rodzonego syna mojego Pana) nie byłam przedstawiana jakoś tak oficjalnie tj jako osoba bliższa/partnerka itd. Odmówić nie śmiem. Zapytałam kart: Jak wpłynie na naszą relację to wydarzeni? Ciągnęłam z całej talii. Koło Fortuny Cesarzowa Kochankowie – /Słońce/ Sądząc po AW istotnie wpłynie. Przełom? Zmieni to moją pozycję w relacji? Edyt. Posłusznie stosuję się do rad i do Kochankowie dociągnęłam As Denarów 8 Buław 6Buław Myślę, że karty pokazują proces asymilacji "w rodzinę". Czy mógłby mi ktoś rozwinąć interpretację? Bardzo proszę. Edytowane 8 Stycznia 2013 przez Vivere Cytuj
Gość SooYoung Napisano 8 Stycznia 2013 Napisano 8 Stycznia 2013 Jak wpłynie na naszą relację to wydarzeni? Ciągnęłam z całej talii. Koło Fortuny Cesarzowa Kochankowie – Słońce Słońce to pokazanie tego co ukryte, więc zostaniesz przedstawiona bliższej i dalszej rodzinie, a czy zmieni to Twoją pozycję w relacji, raczej nie bo Kochankowie mówią tylko o zmianie, ale na co ? Dobierz jeszcze jedna kartę do Kochanków, bo Słońce wyszło z podsumy. W każdym razie będzie się działo - Koło fortuny. Będziesz ładnie wyglądać i zwrócisz na siebie uwagę rodziny, będą pytania o Ciebie, o was, możesz przez to czuć się trochę skrępowana. Wszytko zależy od tego jak się Pan zachowa i tu widzę Kochanków jako jego decyzje tylko jaką ? Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 8 Stycznia 2013 Maestro Napisano 8 Stycznia 2013 Koło Fortuny Cesarzowa Kochankowie – Słońce spowoduje ogromną zmianę w Waszej relacji,zaczniesz być traktowana powaznie przez jego rodzinę, jako stała partnerka - przyszła zona Cytuj
Gość Linkinia Napisano 8 Stycznia 2013 Napisano 8 Stycznia 2013 Rodzina i on sam zacznie Cię postrzegać poważniej, jak przyszłą żonę, kobietę, a karty dociągnięte po Kochankach wskazują na rozwój relacji w stronę związku Jeżeli tylko to po Twojej myśli, to ładne karty i wszystkiego dobrego ) Cytuj
Gość SooYoung Napisano 8 Stycznia 2013 Napisano 8 Stycznia 2013 Edyt.Posłusznie stosuję się do rad i do Kochankowie dociągnęłam As Denarów 8 Buław 6Buław Myślę, że karty pokazują proces asymilacji "w rodzinę". Czy mógłby mi ktoś rozwinąć interpretację? Bardzo proszę. Dzięki. Dla mnie karta Słońca to dopiero "pokazanie się ", a teraz Teraz tylko się cieszyć, bo masz ładne karty, potwierdzające że: Rodzina zobaczy w Tobie szansę, jak to się mówi zobaczy "dobrą partię" dla Pana i dalej potoczy się już szybko - zdobędziesz ich serca Widzę tu nawet działania na Twoją korzyść. Bliscy mogą "naciskać" na Pana żebyś została jego stałą partnerką. Cytuj
Vivere Napisano 8 Stycznia 2013 Autor Napisano 8 Stycznia 2013 Jeżeli tylko to po Twojej myśli, to ładne karty i wszystkiego dobrego ) Dla mnie to siedmiomilowy krok w butach z "cementu" Bliscy mogą "naciskać" na Pana mnie też trzeba pocisnąć. ale, może poczuję się pewniej? Ślicznie dziękuję Dziewczynki. Dam znać w miarę możliwości. Cytuj
Izabela123 Napisano 9 Stycznia 2013 Napisano 9 Stycznia 2013 Zapytałam kart: Jak wpłynie na naszą relację to wydarzeni? Ciągnęłam z całej talii. Koło Fortuny Cesarzowa Kochankowie – /Słońce/ do Kochankowie dociągnęłam As Denarów 8 Buław 6Buław Wplynie istotnie, o czym swiadcza AW. Kolo Fortuny pokazuje przelom, a z drougiej strony jakas forme odwrocenia sytuacji. Jesli do tej pory Pan nie przedstawil Cie oficjalnie, tym razem zrobi to jak najbardziej. Kolo takze wskazuje na Los, a zatem jest to sytuacja jakby "wymuszona "przez Los/ Przeznaczenie (?)... To tego pokazujesz sie w Cesarzowej...tak naprawde lepiej sie nie da w tym kontekscie...to chyba najlepsza karta w jakiej moglas wyjsc przy takim pytaniu dla swojego Mezczyzny. Karta Kochankowie potwierdza mi uczucia i (u mnie przynajmniej ) pokazuje niesformalizowane zwiazki. Uwazam, ze przy Cesarzowej oraz przy dociagnietych kartach, Pan bedzie zmiarzal do zalegalizowania Waszego zwiazku. Ale tak naprawde wszystko zalezy od Ciebie - Ty jako Cesarzowa rozdajesz tu karty. Ogolnie karty wskazuja na duzy, pozywywny przelom w relacji. Mysle, ze Pan na dzien dzisiajszy nie zdaje sobie nawet sprawy (Kolo) jaki wplyw bedzie to mialo na Wasz zwiazek. Ale ostatecznie bedzie bardzo dumny, ze bedziesz tam z Nim i ze bedziesz wlasnie tak oficjalnie, jak to ma wygladac. Cytuj
alathea Napisano 9 Stycznia 2013 Napisano 9 Stycznia 2013 Jak wpłynie na naszą relację to wydarzeni? Koło Fortuny Cesarzowa Kochankowie – /Słońce/ do Kochankowie dociągnęłam As Denarów 8 Buław 6Buław pana tu nie widze w decyzjach - tylko Ciebie, mozesz sie wahac nawet do ostatniej chwili mozliwe, ze ktos z rodziny sie z Toba skontaktuje i Cie przekona masz tam jakas pania, z ktora sie w miare lubisz (ew. pana)? mysle, ze to wspolne "wyjscie"/uczestnictwo w wydarzeniu rodzinnym wplynie pozytywnie i nic zlego sie nie wydarzy, raczej scementuje, wzmocni Wasza relacje 1 Cytuj
Vivere Napisano 9 Stycznia 2013 Autor Napisano 9 Stycznia 2013 tylko Ciebie, mozesz sie wahac nawet do ostatniej chwili No waham się bardzo. Mierzę się z zasadami, przekonaniami. Jestem starej daty. Co innego "prowadzać się" do kina, kawiarni, brać udział w publicznych zabawach, pokazywać się razem tu i ówdzie a co innego brać udział w ściśle rodzinnych obiadach okolicznościowych. Tym sposobem, w moim odczuciu, przyjmuje na siebie pewne zobowiązania wobec tej relacji, która już winna być w takich okolicznościach zwana związkiem. Występowanie razem w takich okolicznościach świadczy o szczególnej zażyłości, istoty i celowości. Mimo, iż ta relacja trwa bardzo długo nie czuję byśmy byli wobec siebie jakoś tak szczególnie zdeklarowani. Kiedyś to się nazywało "po słowie" bądź narzeczeństwo czy jakoś tak...Cos mi chyba po drodze umknęło albo nie powiedziane mi było wprost. Urządzam czepiactwo, co? Cytuj
alathea Napisano 9 Stycznia 2013 Napisano 9 Stycznia 2013 duzo zalezy od tego, czy jestes traktowana jako "przyjaciel rodziny", a szczegolnie przez te osoby, ktorych dziecie jest chrzczone ale nie tragizowalabym mozesz wystapic jako "zla wrozka" (ta od wrzecionka) :DDD Cytuj
Vivere Napisano 9 Stycznia 2013 Autor Napisano 9 Stycznia 2013 duzo zalezy od tego, czy jestes traktowana jako "przyjaciel rodziny", a szczegolnie przez te osoby, ktorych dziecie jest chrzczoneale nie tragizowalabym mozesz wystapic jako "zla wrozka" (ta od wrzecionka) :DDD no mogę Mama dziecka urodzona tego samego dnia co ja ale inny rocznik (mogła być moją córą- prawie) i nosi takie samo imię jak ja - przypadek Dziecko chrzczone, urodzone tego samego dnia co moja córa (inny rocznik) nosi to samo imię co moja córa - też zbieg okoliczności. I mama i dziecko są urocze. Tata przesympatyczny. A ja jestem z pokolenia "dziadków". Jakoś dam radę, chyba Cytuj
Vivere Napisano 9 Stycznia 2013 Autor Napisano 9 Stycznia 2013 a jego była zona tam ma byc? Nie sądzę. Pan jest od 10 lat wolny. Organizuje imprez J'ota brat, tj dziadek:D Cytuj
iridos Napisano 9 Stycznia 2013 Napisano 9 Stycznia 2013 wiec to ty będziesz sie czuła jak formalnie poślubiona a może zaręczyny po tym będą? Cytuj
iridos Napisano 9 Stycznia 2013 Napisano 9 Stycznia 2013 :hahahaha:no sama chcesz zeby cos sie u was zmienilo wreszcie Cytuj
Gość gość5 Napisano 9 Stycznia 2013 Napisano 9 Stycznia 2013 Viv mysle, że dobrze bedziesz sie czuła- moze na poczatku średnio- jak to nowa/nie bardzo znana twarz ale jakos pojdzie do przodu ............bynajmniej żadnych kart, ktore mowilyby o niemilych sytuacjach.............. ps. kiedys trzeba zrobic ten siedmiomilowy krok Cytuj
werona Napisano 9 Stycznia 2013 Napisano 9 Stycznia 2013 Jak wpłynie na naszą relację to wydarzenie? Koło Fortuny Cesarzowa Kochankowie suma Słońce/ Wygląda na to, że to odmieni Waszą relację... Ty "zaistniejesz" jako najważniejsza dla pana kobieta, partnerka, z którą tworzy związek. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi