Skocz do zawartości

Bedziemy razem..czy tez nie bedziemy... ? Prosba do wszystkich o interpretacje kart

Sznuflina

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Od dawna nurtuje mnie sprawa mojej milosci.. ciagle to samo pytanie..bedziemy razem, czy tez nie jest to mozliwe??

Dzis probuje pierwszy raz.. Poprosilam moje karty aby pomogly mi zdobyc odpowiedz na moje pytanie..wyciagnelam w kolejnosci:

1.Paz Kielichow

2.Sila

3.As Mieczy

Paz Kielichow wg mojego myslenia.. Moj ukochany musi dojrzec do pewnych spraw.. musi zrozumiec, ze aby cos osiagnac trzeba nieraz cos poswiecic..

Sila wg mojego myslenia..to to moja silna, olbrzymia intuicja od samego poczatku..ze nie ma innej opcji i bedziemy razem..tylko to potrwa.. Potrwa..bo ja odkrywajac uczucia miedzy nami poddana zostalam eksplozji..ktora rzucila mnie odrazu tam..gdzie juz wiadomo, ze bedziemy razem..ale teraz musze ciagle wracac do tylu i patrzec..czy on za mna idzie...

As Mieczy wg mojego myslenia.. to nasza zdolnosc rozmawiania nawet na najtrudniejsze tematy.. ciecie wszystkiego na male kawaleczki aby zobaczyc..co jeszcze da sie zmienic.. poprawic.. jak zrobic aby bylo dobrze... To moja cierpliwosc bez dna..

To moja zupelnie pierwsza interpretacja Tarota..przyznam ze sprawdzajac znaczenie kart.. interpretacje podciagnelam pod swoja intuicje.. nie wiem czy to dobrze, czy to zle..

Dziekuje, jesli ktos zainteresuje sie moim rozkladem i doda swoja opinie..

Poczatkujaca.. :)

Napisano

A obecnie jesteście razem czy nie?

Bo ja tu z tych kart widzę raczej Twoje wielkie ku temu chęci i jego opór...

Napisano

Nie, nie jestesmy razem. Jestem zawieszona, zaplatana w obietnicach..

Napisano

Niestety nie widzę tego zbyt pozytywnie...

W asie mieczy dopatrywałabym się raczej definitywnego zakończenia tej relacji...

• Lubię to! 1
Gość PannaDorotka
Napisano

Danusiu

Widać, że inicjatywa wychodzi głównie od Ciebie, ty jesteś motorem dla tej relacji i jej siłą napędową, dominujesz i starasz się za dwoje. Ze strony Pana uczucie jest raczej niedojrzałe, uczucia nieukierunkowane, sam chyba się miota w tym wszystkim i jest między wami spora przepaść pod względem oczekiwań co do tego, jak ten związek ma wyglądać, macie inne priorytety i chcecie czego innego od tej relacji.

W podsumie wyszedł Mag- czyli właśnie te obietnice, o których mówisz, a które nie zawsze znajdują odzwierciedlenie w rzeczywistości. Mag potrafi manipulować dla osiągnięcia swojego celu, nie zawsze niestety jest szczery.

Wydaje mi się, że przyjdzie taki moment, że w twoim podejściu pojawi się więcej racjonalnego myślenia niż uczuć- zaczniesz analizować wasz związek, myśleć o nim, wyciągać obiektywne wnioski i patrzeć na sytuację chłodnym okiem. Podobnie jak KatiJo wydaje mi się, że może ta racjonalizacja uświadomi ci, że nie do końca oczekujecie tego samego od siebie i od związku.

Napisano

Dziekuje Ci Dorotko.. mysle, ze tak to wlasnie jest jak opisalas.. To tylko ja wsypuje do tej przepasci miedzy nami..czegos tam..zeby ja zapelnic.. musze sie zdystansowac do tej sprawy bo nie wychodzi mi to na zdrowie. Jest to bardzo ciezka sprawa do wykonania gdy w gre wchodzi zaangazowanie emocjonalne..

Mam nadzieje, ze uda mi sie to i zaczne myslec o sobie..

Napisano

obawiam sie, ze poza flirt i ewentualnie seks duzo dalej to nie wyjdzie...

Napisano

To juz nie jest flirt..ani seks..to jest o wiele dalej posuniete... to juz sa powazne decyzje..

Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano

Paz Kielichow ~ Sila ~ As Mieczy suma Mag

--------Głupiec--Pustelnik--Kapłanka-----

-----------Pustelnik---Sprawiedliwość--

-------------------Sąd--------

Kochanie w tych kartach nie widać tego abyście mieli być razem - tutaj właśnie widać ze to się zakończy :( czy Pan czasem nie ma rodziny ? Bo tak coś mi się wydaje że ma, a Ciebie mami/czaruje obietnicami bez pokrycia...

Napisano

Tak... lepiej krotkie ciecie z cierpieniem niz cierpienie bez konca...

I co mam teraz zrobic z tym fantem?? taki piekny masz opis.. ...Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy...im więcej dajesz, tym więcej Ci jej zostaje...

Dla mnie to byla prawdziwa milosc... ale po co ja spotkalam w zyciu skoro musze poniesc porazke... nie szukalam jej..to ona mnie znalazla... po to, zeby zranic i pojsc sobie... Live is brutal..

Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano
Tak... lepiej krotkie ciecie z cierpieniem niz cierpienie bez konca...

I co mam teraz zrobic z tym fantem?? taki piekny masz opis.. ...Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy...im więcej dajesz, tym więcej Ci jej zostaje...

Dla mnie to byla prawdziwa milosc... ale po co ja spotkalam w zyciu skoro musze poniesc porazke... nie szukalam jej..to ona mnie znalazla... po to, zeby zranic i pojsc sobie... Live is brutal..

Kochana...pamiętaj o jednej ważnej rzeczy, karty to podpowiedź/doradca - nie wyrok czy wyrocznia...ja kiedyś w relacji z Moim ukochanym Mężczyzną miałam takie karty że myślałam - no pozamiatane, ale nie - to były kłopoty przejściowe...

Mam taki opis, bo tak czuję i jestem pewna że tak właśnie jest...Czasem gdy Kochamy - bywa i tak że musimy pozwolić tej drugiej osobie odejść - iść własną drogą, zatrzymywać na siłę nie ma sensu - bo wtedy to już nie jest Miłosć a egoizm i chęć zawładnięcia kimś...

Puść wolno - nie wymagaj, Miłości z serca się na siłę nie wyzbywaj...jeśli wróci znaczy że miał być i Jest Twój, jeśli nie wróci - znaczy że Nigdy Twój nie był...wiem że to trudne, że jest Ci ciężko, ale z czasem naprawdę spojrzysz na to wszystko inaczej...

Nie nazywaj też tego porażką - tak jak piszesz - nie szukałaś jej ona sama Cię znalazła i to na pewno było po "coś"...

Jeszcze jedna ważna rzecz - ja uważam ze o Faceta nie ma sensu walczyć, można sie starać - ale wtedy gdy starają się dwie osoby, bo inaczej - osiągniesz rezultat, zostanie, ale na jak dlugo ? Będziesz się ciągle zastanawiać i tkwić w niepewności (?)...

Napisano
To juz nie jest flirt..ani seks..to jest o wiele dalej posuniete... to juz sa powazne decyzje..

sadzac po Twoim opisie oraz karatch - dla niego to chyba tylko wiez oparta flirtowaniu na seksie

w podsumie Mag, czyli pan ma ogromny wplyw na Ciebie

ale sam nie traktuje Waszej relacji powaznie, Ty - prawdopodobnie tak

nie

nie wyszlas w rozkladzie w zadnej powaznej karcie (ew. Moc), relacje okresla wlasnie Paz kiel (flirt) i Moc (seks-pozadanie//podtrzymanie istniejacej sytuacji, jaka okresla Paz)

Napisano

Przy tak zadanym pytaniu "Czy tak..a może siak" karty nie odpowiedzą Ci wprost. Bo gdzie jest NIE? A gdzie jest TAK? Paź czy Miecz? Serce czy Rozum?

Ja bym tu nie przesądzała o wyniku a pokusiła się o inny rozkład.

Wg mnie na pierwsze "Czy" dostałaś odpowiedź Pazia Kielichów - marzenie o idealnej miłości. Na drugie "czy" w odpowiedzi As mieczy - siła intelektu, analizowanie faktów, chcesz to wziąć na rozum. Ty sama "Siła" walczysz z tym co na lewo i z tym co na prawo. Tym mieczem ranisz swoje serce. Serce tępi miecz.Nadal nie wiemy co zaś?

Od wczoraj myślę nad tymi kartami, ot i wymyśliłam niewiele....

Trzymaj mocno kciuki

• Lubię to! 1
Napisano

Trzymam mocno kciuki... wiem co to jest... inaczej oceniam niz mozna to widziec z zewnatrz... Wiem co czuje.. wiem..co dostaje.. Znam swoj rozum, to nie jest granie..to jest tylko rozchwiana emocjonalnosc..z jego strony. Wiem, ze im wiecej daje..tym silniejsza jestem..choc nie powiem..nieraz wymordowana.. skaleczona..ale warto nieraz pocierpiec.. Ja jestem spod znaku Byka.. cierpliwosci u mnie duzo... moze wlasnie dlatego trafilismy na siebie. Aktualnie i tak jest przerwa..na to aby on uporzadkowal sobie swoje zycie.. stoi przed ruina swojego malzenstwa.. Musi przelknac zdechla zabe.. ze takie sa fakty... wszystko sie rozpadlo.

Nie moglby zakochac sie gdyby kochal... i byl kochanym...

Dziekuje za twoja interpretacje.

Napisano

tu dobrze by bylo celta postawić

3 karty za mało tym bardziej ze do asa nie dołozyla s nic

wg mnie tu i uczucie i super sex

ale pytanko od czy wiec....rzuć moneta:dostal_na:

• Lubię to! 1