Skocz do zawartości

wierność pana ...i co dalej?

werka81

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

w związku z tym że muszę podjąć decyzję co dalej z p.X a z kart wynika że być może nie jestem w jego życiu jedyna zadałam pytania :

1.Jaki jest jego stosunek do wierności wobec mnie ?

paź puch pustelnik cesarzowa

2.Jak wygląda jego życie "łóżkowe" ? (miałam tu na myśli ilość potencjalnych rywalek w tym temacie)

9 buław cesarzowa głupiec

3.jaką powinnam względem niego podjąć decyzję ?

Sąd Cesarz paź buław

kurcze nie wiem...dwa razy wyszła cesarzowa wiec z tą wierności chyba nie do końca jest ok. w pyt.3 Niby odrodzenie i cesarz jako coś trwałego poważnego...no ale ten paź to taki ruchliwy to będzie go nosić :ojejku:

...pomożecie ? będę bardzo wdzieczna :poklon:

oczywiście ostateczną decyzję podejmę po rozmowie z nim ,a takie pytania zadałam bo w sumie on sam zrobił mi taki mętlik w głowie

Edytowane przez werka81
Napisano

mysle, ze jest w jego zyciu tylko jedna wazna kobieta

zakladam, ze to jestes Ty

jesli nie Ty, to jedna jedyna inna- najwazniejsz

mysle, ze po rozmowie z nim dowiesz sie jednak wiecej i mam wrazenie, ze postanowisz trwac w tej relacji

• Lubię to! 1
Napisano

jeśli byłaby inna najważniejsza to raczej nie spotykałby się ze mną . i jeśli po rozmowie zdecyduję pozostać w tej relacji to chyba dlatego że będę właśnie tą jedyną bo w innym przypadku nie ma mowy na dalszy rozwój znajomości

Napisano
jeśli byłaby inna najważniejsza to raczej nie spotykałby się ze mną . i jeśli po rozmowie zdecyduję pozostać w tej relacji to chyba dlatego że będę tą jedyną bo w innym przypadku nie ma mowy na dalszy rozwój znajomości

dokladnie to mialam na mysli :)

jesli bylaby inna najwazniejsza- az tak wazna, to pewnie bys o tym wiedziala

wiec wychodzi na to, ze to Ty

wiec..itd. :)

Napisano (edytowane)

no ale tak z czystej ciekawości zadałam też pytanie

ile kobiet jest w życiu X ?

Moc kochankowie król pucharów

no i to chyba potwierdza to co napisałaś ... że nie ma innych ,król puch kojarzy mi się z wiernością a moc że jest to coś silnego z jego strony.

Ale chciałabym poznać jeszcze czyjeś zdanie ... :)

Edytowane przez werka81
Napisano

a co masz na karcie kochanków?

ty masz bardzo duze wątpliwości co do tej relacji sadzać po rozkładach

moze warto z facetem szczerze pogadać?

Napisano

na karcie mam parę z aniołem nad nimi .

wątpliwości mam bo nie wiem na czym stoję a nie chcę sobie robić złudnych nadziei . A co do rozmowy -to na pewno taka się odbędzie dlatego te wszystkie pytania.

Napisano

Nadzieje są meritum naszego życia. Uważasz, ze nabierzesz pewności co do wierności Pana po rozłożeniu kart? A jednak rodza się kolejne watpliwości. Z kart wynika, że Pan jest otwarty dla jednej kobiety na której mu bardzo zalezy. Nie ma sensu zadawać kolejnych podchwytliwych pytań do kart zwiazanych z tym tematem. Skoro w kartach nie jest pokazane, że Pan ma skoki w bok - to pytanie związane z ilością Pań nie ma sensu - zwłaszcza, że nie zaznaczyłaś - dokładnie o jakie Panie chodzi.

Tak więc pogadaj z nim a wszystko sie ułoży

Pozdrawiam