werka81 Napisano 9 Stycznia 2013 Napisano 9 Stycznia 2013 (edytowane) w związku z tym że muszę podjąć decyzję co dalej z p.X a z kart wynika że być może nie jestem w jego życiu jedyna zadałam pytania : 1.Jaki jest jego stosunek do wierności wobec mnie ? paź puch pustelnik cesarzowa 2.Jak wygląda jego życie "łóżkowe" ? (miałam tu na myśli ilość potencjalnych rywalek w tym temacie) 9 buław cesarzowa głupiec 3.jaką powinnam względem niego podjąć decyzję ? Sąd Cesarz paź buław kurcze nie wiem...dwa razy wyszła cesarzowa wiec z tą wierności chyba nie do końca jest ok. w pyt.3 Niby odrodzenie i cesarz jako coś trwałego poważnego...no ale ten paź to taki ruchliwy to będzie go nosić ...pomożecie ? będę bardzo wdzieczna oczywiście ostateczną decyzję podejmę po rozmowie z nim ,a takie pytania zadałam bo w sumie on sam zrobił mi taki mętlik w głowie Edytowane 9 Stycznia 2013 przez werka81 Cytuj
Izabela123 Napisano 9 Stycznia 2013 Napisano 9 Stycznia 2013 mysle, ze jest w jego zyciu tylko jedna wazna kobieta zakladam, ze to jestes Ty jesli nie Ty, to jedna jedyna inna- najwazniejsz mysle, ze po rozmowie z nim dowiesz sie jednak wiecej i mam wrazenie, ze postanowisz trwac w tej relacji 1 Cytuj
werka81 Napisano 9 Stycznia 2013 Autor Napisano 9 Stycznia 2013 jeśli byłaby inna najważniejsza to raczej nie spotykałby się ze mną . i jeśli po rozmowie zdecyduję pozostać w tej relacji to chyba dlatego że będę właśnie tą jedyną bo w innym przypadku nie ma mowy na dalszy rozwój znajomości Cytuj
Izabela123 Napisano 9 Stycznia 2013 Napisano 9 Stycznia 2013 jeśli byłaby inna najważniejsza to raczej nie spotykałby się ze mną . i jeśli po rozmowie zdecyduję pozostać w tej relacji to chyba dlatego że będę tą jedyną bo w innym przypadku nie ma mowy na dalszy rozwój znajomości dokladnie to mialam na mysli jesli bylaby inna najwazniejsza- az tak wazna, to pewnie bys o tym wiedziala wiec wychodzi na to, ze to Ty wiec..itd. Cytuj
werka81 Napisano 9 Stycznia 2013 Autor Napisano 9 Stycznia 2013 (edytowane) no ale tak z czystej ciekawości zadałam też pytanie ile kobiet jest w życiu X ? Moc kochankowie król pucharów no i to chyba potwierdza to co napisałaś ... że nie ma innych ,król puch kojarzy mi się z wiernością a moc że jest to coś silnego z jego strony. Ale chciałabym poznać jeszcze czyjeś zdanie ... Edytowane 9 Stycznia 2013 przez werka81 Cytuj
iridos Napisano 9 Stycznia 2013 Napisano 9 Stycznia 2013 a co masz na karcie kochanków? ty masz bardzo duze wątpliwości co do tej relacji sadzać po rozkładach moze warto z facetem szczerze pogadać? Cytuj
werka81 Napisano 9 Stycznia 2013 Autor Napisano 9 Stycznia 2013 na karcie mam parę z aniołem nad nimi . wątpliwości mam bo nie wiem na czym stoję a nie chcę sobie robić złudnych nadziei . A co do rozmowy -to na pewno taka się odbędzie dlatego te wszystkie pytania. Cytuj
Wrozbita_Oramin Napisano 9 Stycznia 2013 Napisano 9 Stycznia 2013 Nadzieje są meritum naszego życia. Uważasz, ze nabierzesz pewności co do wierności Pana po rozłożeniu kart? A jednak rodza się kolejne watpliwości. Z kart wynika, że Pan jest otwarty dla jednej kobiety na której mu bardzo zalezy. Nie ma sensu zadawać kolejnych podchwytliwych pytań do kart zwiazanych z tym tematem. Skoro w kartach nie jest pokazane, że Pan ma skoki w bok - to pytanie związane z ilością Pań nie ma sensu - zwłaszcza, że nie zaznaczyłaś - dokładnie o jakie Panie chodzi. Tak więc pogadaj z nim a wszystko sie ułoży Pozdrawiam Cytuj
werka81 Napisano 9 Stycznia 2013 Autor Napisano 9 Stycznia 2013 Dziękuję bardzo za pomoc ,pozdrawiam również Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi