8arte55 Posted January 9, 2013 Share Posted January 9, 2013 (edited) Witam, śniła mi się dziś duża impreza rodzinna, na której była cała moja rodzina, łącznie ze zmarłą babcią dziadkiem i ciocią. Była tam też rodzina mojej ex miłości i ona sama z nowym partnerem. Impreza odbywała się w domu mojej zmarłej babci. Całą imprezę nic nie jadłem i nie piłem, mimo że było mnóstwo jedzenia, tylko wpatrywałem się w moją ex ukochaną, nie byłem zły ani zdenerwowany, tylko bardzo smutny. Przez cały sen do nikogo się nie odezwałem. To była chyba wiosna, bo przez okno widziałem bawiące się małe dzieci. Potem znalazłem na podłodze w pokoju dziadka banknot 20 zł i wybiegłem z tego domu z płaczem.... Ciągle myślę o mojej ex i chciałbym do niej wrócić, bo ją bardzo kocham, niestety nasze rozstanie było bardzo burzliwe i zamieszany był w to jej brat i moja siostra. Czy ktoś mi może wyjaśnić znaczenie tego snu???? Edited January 9, 2013 by 8arte55 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts