Gość sheina Napisano 9 Stycznia 2013 Napisano 9 Stycznia 2013 Gdzie spotkam mojego przyszłego partnera? giermek denarów - moze byc to miejsce pracy,tak mi się skojarzyło,albo na jakimś kursie, gdzie będę pogłebiać wiedzę Jaka to będzie pora roku?papież - eeemm no nie wiem o moze byc zima? W jakich okolicznościach nastąpi to spotkanie? rycerz denarów no tu się potiwerdza 1 pytanie Na jaki typ mężczyzn powinnam zwrócić uwagę? 8 denarów pracowitych, wydaje mi się,ze tu znow widac prace... Jakiego typy mężczyzn powinnam unikać? sąd cwanych,nie potrafiących wybaczaćalbo tez takich am wrażenie zniewieściałych Jak powinnam się zachowywać, żeby przyciągać ten typ mężczyzn? giermek kielichów byc subtelna.kobieca, urzekająca,ale nie narzucająca się- taka jak jestem lekko nieśmiala Na co powinnam zwracać szczególną uwagę? 7 denarów,wieza ,kochankowie. zeby nie mial baby.albo zeby nei byl swiezo po rozstaniu?i nie lizal ran Co chcę od związku otrzymać? trojka blaw, 3 bulawy, krolowa denarów chce aby wiazke trwal,abysmy oboje nad nim pracowali, che stabilnosci Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 10 Stycznia 2013 Maestro Napisano 10 Stycznia 2013 Gdzie spotkam mojego przyszłego partnera? giermek denarów - też uważam, ze w pracy, przy okazji wykonywania pracy przez niego lub Ciebie Jaka to będzie pora roku?papież nie mam pojęcia, ale karta kojarzy mi się z zimą W jakich okolicznościach nastąpi to spotkanie? rycerz denarów w pracy Na jaki typ mężczyzn powinnam zwrócić uwagę? 8 denarów na facetów w pracy:))))))))))))))))))) Jakiego typy mężczyzn powinnam unikać? sąd starszych od siebie, takich, którzy mogą już być zajęci Jak powinnam się zachowywać, żeby przyciągać ten typ mężczyzn? giermek kielichów - powinnaś być subtelna, nie narzucac się, stosować spojrzenie księżnej Diany.. Na co powinnam zwracać szczególną uwagę? 7 denarów,wieza ,kochankowie powinnas go obserwować, jak piszesz, czy aby tam jakaś się nie kręci Co chcę od związku otrzymać? trojka bulaw, 3 bulawy,??? krolowa denarów no chcesz stabilnego związku jak nic Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 10 Stycznia 2013 Maestro Napisano 10 Stycznia 2013 dzięki, jezce ktos ?? zobacz mi moje................... Cytuj
nirva2991 Napisano 10 Stycznia 2013 Napisano 10 Stycznia 2013 ja jeszcze ja Kochana !! Gdzie spotkam mojego przyszłego partnera? giermek denarów - też mi się wydaje , że w miejscu jakiejś pracy , ewentualnie może na jakimś kursie . Jaka to będzie pora roku?papież - wiosna ;d kwiecień maj W jakich okolicznościach nastąpi to spotkanie? rycerz denarów noo też tak mi się wydaje że potwierdzenie punktu pierwszego Na jaki typ mężczyzn powinnam zwrócić uwagę? 8 denarów na pracowitych , sumiennych wywiązujących się ze swoich obowiązków . Pan na pierwszy rzut oka może się wydawać nudny , ale konkretny . Jakiego typy mężczyzn powinnam unikać? sąd mężczyzn z przeszłości powinnaś unikać i niedostępnych/wyniosłych . takich którzy są "co to nie ja " " ja jestem najlepszy, a wy mi możecie tylko pozazdrościć " Jak powinnam się zachowywać, żeby przyciągać ten typ mężczyzn? giermek kielichów byc subtelna.kobieca, urzekająca,ale nie narzucająca się- taka jak jestem lekko nieśmiala - dokładnie być sobą , lekko tajemnicza . Na co powinnam zwracać szczególną uwagę? 7 denarów,wieza ,kochankowie. żeby nie wpakować się w pierwszy lepszy związek wynikający ze znudzenia Twoją samotnością . Co chcę od związku otrzymać? trojka blaw, 3 bulawy, krolowa denarów chce aby wiazke trwal,abysmy oboje nad nim pracowali, che stabilnosci - chcesz nowych perspektyw na życie oraz tak jak napisałaś - stabilności Cytuj
Gość sheina Napisano 10 Stycznia 2013 Napisano 10 Stycznia 2013 jak milo,ze sie ze mną zgadzacie ;D Cytuj
maddie88 Napisano 10 Stycznia 2013 Napisano 10 Stycznia 2013 Gdzie spotkam mojego przyszłego partnera? giermek denarów - Na jakimś kursie, będziecie razem w tej samej grupie - też tak mi się skojarzyło Jaka to będzie pora roku?papież - Ja bym powiedziała, że wiosna, w znaku byka... W jakich okolicznościach nastąpi to spotkanie? rycerz denarów - Będziecie znajomymi z kursu Powoli, krok po kroczku będziecie tę relację budować... Pan nie będzie raczej Cię zagadywać jako pierwszy...tak myślę... Wydaje mi się, że Ty pierwsza wyjdziesz z inicjatywą Na jaki typ mężczyzn powinnam zwrócić uwagę? 8 denarów Też tak myślę, że pracowitych... Może pan będzie na kursie, bo będzie planował zmienić pracę, obecna nie będzie dawać mu satysfakcji... Jakiego typy mężczyzn powinnam unikać? sądTakich...rodzinnych, bym powiedziała, mających poukładane w glówie, rozsądnych... Jak powinnam się zachowywać, żeby przyciągać ten typ mężczyzn? giermek kielichów byc subtelna.kobieca, urzekająca,ale nie narzucająca się- taka jak jestem lekko nieśmiala - zgodzę się Na co powinnam zwracać szczególną uwagę? 7 denarów,wieza ,kochankowie. suma Gwiazda - Że to będzie relcja rozwijająca się powoli, będzie łączyć Was bardzo ładna przyjaźń, będziecie świetnie się rozumieć... Dojdziecie do wniosku, że oboje chcecie czegoś więcej... Co chcę od związku otrzymać? trojka blaw, 3 bulawy, krolowa denarów - Chcesz związku stabilnego, z dobrymi horyzontami na przyszłość... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi