Maestro Inez2503 Napisano 9 Stycznia 2013 Maestro Napisano 9 Stycznia 2013 1. Co trzeba odpuścić –6 kielichów -wspomnienia,nostalgię, to co było, nie powinnam rozpamiętywać... 2. Co trzymać jak najbliżej –5 buław 3 mieczy - działania,natłok kontaktów,walkę o swoje nawet kosztem ranienia innych 3. Co jest teraz najważniejszym nabytkiem -6 denarów- chyba pojawi się równowaga 4. Jak świat wpływa na mnie - Świat - sprawia, ze czuję się pewna siebie 5. Co możesz i musisz dać innym - 10 buław - tak myslę patrząc na fakt, że moim nabytkiem jest 6 denarów -powinnam troche im wrzucic obowiazków chyba:))) 6. Co zacznie się w twoim życiu wraz z nową fazą Księżyca - 4 mieczy Słońce 5 denarów Księzyc- po okresie odpoczynku komus chyba mnie zabraknie... 7.Lekcja, którą muszę wynieść Królowa Kielichów - mam kierowac się sercem:) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi