Skocz do zawartości

Co wydarzy się w uczuciach w ciągu 3 miesięcy? z późniejszą weryfikacją

duo70

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam Wszystkich:)

Jestem sama ale co jakiś czas ktoś się odzywa do mnie.

Co istotnego w uczuciach, mającego wpływ na moje życie wydarzy się w ciągu 3 miesięcy?

KRÓL DENARÓW 7 MIECZY 6 MIECZY RYCERZ BUŁĄW AS BUŁAW = UMIARKOWANIE

Dwóch panów może się pojawi. Jeden pan z kasą odezwie się do mnie. Taki trochę manipulant, z odległości (bo taki się do mnie co jakiś czas odzywa)

a drugi to taki szybki Bill. Rach ciach i po sprawie. Albo ten pan z kasą w końcu się zdecyduje i zrobi krok w kierunku "zbliżenia" :)

Jak to na mnie wpłynie?

SŁOŃCE 2 BUŁAWY MOC 4 PUCHARY 3 DENARY= DIABEŁ

hmm czyżbym miała się zakochać i zacząć tworzyć coś stałego opartego na przyjaźni i zrozumieniu oraz seksie?

Napisano

Mnie się wydaje że może pojawić się dwóch panów z czego z jednym z nich zamkniesz relacje a z drugim otworzysz.

Miłoścu tu nie widzę, ale raczej otwarcie się na świat zabawę, na pewno będzie to dla ciebie pod względem uczuć okres bardzo pozytywny. ale i inntensywny, mnie się kojarzy z flirtami i romansami.

• 3 miesiące temu...
Gość Daffne
Napisano

i co się wydarzyło w ciągu 3 miesięcy?

Napisano

Pojawił się pan, taki manipulant, "napalony" który nie myślał o poważnych związkach tylko o mile spędzonym czasie. Mieszka w innym mieście. Przyjeżdżał do mnie ale teraz to trochę ukróciłam. Nie odpowiada mi rola panienki na boku bez zobowiązań i teraz relacja zawieszona.