duo70 Napisano 9 Stycznia 2013 Napisano 9 Stycznia 2013 Witam Wszystkich:) Jestem sama ale co jakiś czas ktoś się odzywa do mnie. Co istotnego w uczuciach, mającego wpływ na moje życie wydarzy się w ciągu 3 miesięcy? KRÓL DENARÓW 7 MIECZY 6 MIECZY RYCERZ BUŁĄW AS BUŁAW = UMIARKOWANIE Dwóch panów może się pojawi. Jeden pan z kasą odezwie się do mnie. Taki trochę manipulant, z odległości (bo taki się do mnie co jakiś czas odzywa) a drugi to taki szybki Bill. Rach ciach i po sprawie. Albo ten pan z kasą w końcu się zdecyduje i zrobi krok w kierunku "zbliżenia" Jak to na mnie wpłynie? SŁOŃCE 2 BUŁAWY MOC 4 PUCHARY 3 DENARY= DIABEŁ hmm czyżbym miała się zakochać i zacząć tworzyć coś stałego opartego na przyjaźni i zrozumieniu oraz seksie? Cytuj
Lulu86 Napisano 9 Stycznia 2013 Napisano 9 Stycznia 2013 Mnie się wydaje że może pojawić się dwóch panów z czego z jednym z nich zamkniesz relacje a z drugim otworzysz. Miłoścu tu nie widzę, ale raczej otwarcie się na świat zabawę, na pewno będzie to dla ciebie pod względem uczuć okres bardzo pozytywny. ale i inntensywny, mnie się kojarzy z flirtami i romansami. Cytuj
duo70 Napisano 9 Stycznia 2013 Autor Napisano 9 Stycznia 2013 Ja już nie chcę romansów ani flirtów Cytuj
duo70 Napisano 10 Stycznia 2013 Autor Napisano 10 Stycznia 2013 czy ktoś jeszcze może zobaczyć? zależy mi Cytuj
duo70 Napisano 10 Maja 2013 Autor Napisano 10 Maja 2013 Pojawił się pan, taki manipulant, "napalony" który nie myślał o poważnych związkach tylko o mile spędzonym czasie. Mieszka w innym mieście. Przyjeżdżał do mnie ale teraz to trochę ukróciłam. Nie odpowiada mi rola panienki na boku bez zobowiązań i teraz relacja zawieszona. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi