Skocz do zawartości

Nów od 11 stycznia:)

Inez2503

Rekomendowane odpowiedzi

• Maestro
Napisano

Dziękuję Weronce za karty:))))

1. Co trzeba odpuścić od siebie? – IX Pustelnik, Królowa Mieczy - izolacje od innych , sceptycyzm, bycie zbyt oschłą i niemiła, może powinnam odpuścić też konkretnego pana Pustelnika

2. Co trzeba trzymać przy sobie jak najbliżej? – Królowa Buław, III Cesarzowa - całą swą kobiecość:)))

3. Co jest teraz moim największym nabytkiem? – Giermek Buław, 5 Kielichów, IV Cesarz - kontakt z panem,ale na jego zasadach, tęsknota,smutki...

4. Jak świat (otoczenie) wpływa na mnie? – 10 Kielichów - powoduje, ze jestem (przynajmniej będę, bo to od 11 stycznia) szczęśliwa

5. Co możesz i musisz dać innym – XIX Słońce radość,wsparcie,uśmiech

6. Co zacznie się w moim życiu wraz z nową faza Księżyca – VII Rydwan, XIII Śmierć, 9 Monet - konkretne dążenie do zmian w moim zyciu, co sprawi, że poczuję się zadowolona

7. Lekcja, którą trzeba wynieść z pierwszych 6 pozycji – 4 Monet - chyba powinnam pilnowąć tego co mam, w kontekście pierwszej pozycji nie powinnam zdradzać tego, co naprawdę myslę

Napisano

1. Co trzeba odpuścić od siebie? – IX Pustelnik, Królowa Mieczy -izolacje negatywne myśli, frustracje

2. Co trzeba trzymać przy sobie jak najbliżej? – Królowa Buław, III Cesarzowa - przyjaciólki, oraz swój rozsądek, powinnaś zawsze pamiętać jak wspaniałą kobietą jesteś

3. Co jest teraz moim największym nabytkiem? – Giermek Buław, 5 Kielichów, IV Cesarz - pozytywne emocje, ruch, wiara w to co się robi.

4. Jak świat (otoczenie) wpływa na mnie? – 10 Kielichów - radocha

5. Co możesz i musisz dać innym – XIX Słońce - otworzyć się pozytwynie na innych

6. Co zacznie się w moim życiu wraz z nową faza Księżyca – VII Rydwan, XIII Śmierć, 9 Monet - nowa podróż, zmiana na lepsze która przyniesie ci dużo zadowolenia.

7. Lekcja, którą trzeba wynieść z pierwszych 6 pozycji – 4 Monet - należy cieszyć się z tego co się ma

• Lubię to! 1
Napisano

1. Co trzeba odpuścić od siebie? – IX Pustelnik, Królowa Mieczy - izolowanie się, emocjonalne oddalenie, chłód i logikę, odcinanie się od uczuć i emocji, zbytnie analizowanie wszystkiego

2. Co trzeba trzymać przy sobie jak najbliżej? – Królowa Buław, III Cesarzowa - swoją kobiecość, pewność siebie, aktywność i chęć działanie

3. Co jest teraz moim największym nabytkiem? – Giermek Buław, 5 Kielichów, IV Cesarz - dobre wiadomości, komunikacja, delikatne flirty i zauroczenie ważnym dla Ciebie mężczyzną, z którym odnowiłaś kontakt

4. Jak świat (otoczenie) wpływa na mnie? – 10 Kielichów - głównie rodzina i sprawy rodzinne na Ciebie wpływają...

5. Co możesz i musisz dać innym – XIX Słońce - swoje ciepło, wsparcie, radość życia... Słońce to też dziecko, więc czas dla dziecka

6. Co zacznie się w moim życiu wraz z nową faza Księżyca – VII Rydwan, XIII Śmierć, 9 Monet - ruszą zmiany w Twoim wnętrzu, dzięki którym poczujesz się spełniona i szczęśliwa

7. Lekcja, którą trzeba wynieść z pierwszych 6 pozycji – 4 Monet - trzymaj się tego co masz

Napisano

1. Co trzeba odpuścić od siebie? – IX Pustelnik, Królowa Mieczy ---> suma XVII Gwiazda

Zbytnie skupianie sie na sobie i byc moze takze szukanie samotnosci, odcinanie sie od ludzi. Zbytnie pograzanie sie takze w duchowosci, ale i marzeniach bez pokrycia.

2. Co trzeba trzymać przy sobie jak najbliżej? – Królowa Buław, III Cesarzowa ---> suma V Papiez

Tu skojarzylo mi sie, ze powinnas byc i kobieta, ktora potrafi kusic, ale i taka, ktora potrafi tez czekac i daje sie wykazac mezczyznie. W koncu nie na darmo pokazalas sie w obu kartach. Krolowa Bulaw atrakcyjna, ale bardzo aktywna. Cesarzowa, no to wiadomo. Ona siedzi i pachnie a pany wachaja i glupieja.

3. Co jest teraz moim największym nabytkiem? – Giermek Buław, 5 Kielichów, IV Cesarz ---> suma I Mag

Przede wszystkim wyrywasz sie do dzialania, chcesz zaczac zyc wlasnym zyciem. Ale... Twoim plusem jest to, ze nie masz zludzen. Potrafisz trzezwo na wszystko spojrzec, oddzielic nierealne fantazje od tego, co osiagalne. I wiesz, jak zadzialac, zeby bylo skutecznie.

4. Jak świat (otoczenie) wpływa na mnie? – 10 Kielichów

Jestes wprawdzie szczesliwa i zadowolona, ale juz rozgladasz sie za nowymi mozliwosciami, co by tu dalej zadzialac.

5. Co możesz i musisz dać innym – XIX Słońce

Radosc z zycia, codziennosc, niby niewiele, a jednak bardzo duzo.

6. Co zacznie się w moim życiu wraz z nową faza Księżyca – VII Rydwan, XIII Śmierć, 9 Monet ---> XVII Gwiazda

Mysle, ze skupisz sie na sobie bardziej. To, co przyjdzie do Ciebie, to przyjdzie z wlasnej woli i niewymuszone. Ty bedziesz koncentrowala sie na sobie.

7. Lekcja, którą trzeba wynieść z pierwszych 6 pozycji – 4 Monet

Skupic sie na sobie, dbac to, pielegnowac, doceniac i myslec o tym, jakby to wykorzystac do dalszych celow.

• Lubię to! 1
Gość gość5
Napisano

Dziękuję Weronce za karty:))))

1. Co trzeba odpuścić od siebie? – IX Pustelnik, Królowa Mieczy - nie izolowac sie, nie zloscic- bo bedzie c ma byc - czyli dobrze :)

2. Co trzeba trzymać przy sobie jak najbliżej? – Królowa Buław, III Cesarzowa -optymizm i dzialac tak jak glowa podpowiada

3. Co jest teraz moim największym nabytkiem? – Giermek Buław, 5 Kielichów, IV Cesarz -skoro rozpoznajesz ze brakuje ci pana- tzn ze ci na nim zalezy

4. Jak świat (otoczenie) wpływa na mnie? – 10 Kielichów - sprawi, że znow poczujesz sie dobrze wsrod ludzi

5. Co możesz i musisz dać innym – XIX Słońceusmiech, radosc i pozytywne spojrzenie na swiat

6. Co zacznie się w moim życiu wraz z nową faza Księżyca – VII Rydwan, XIII Śmierć, 9 Monet - jakies dzialania, ktore spowoduja zmiany - bedziesz zadowolona

7. Lekcja, którą trzeba wynieść z pierwszych 6 pozycji – 4 Monet - przede wszystkim skupic sie na sobie :) lekka doza egoizmu nie zaszkodzi

Napisano

1. Co trzeba odpuścić od siebie? – IX Pustelnik, Królowa Mieczy - musisz odpuścić sobie swoją nieprzystępność , przestać się izolować i patrzeć co się dzieje wokół Ciebie . Tak jakbyś stała i patrzała co się dzieje w Twoim życiu nie biorąc w nim udziału .

2. Co trzeba trzymać przy sobie jak najbliżej? – Królowa Buław, III Cesarzowa - całą swą kobiecość:)))- jak najbardziej . oraz pewność siebie

3. Co jest teraz moim największym nabytkiem? – Giermek Buław, 5 Kielichów, IV Cesarz - tak jakby dziecko ? i dawanie poczucia bezpieczeństwa i stabilności dziecku .

4. Jak świat (otoczenie) wpływa na mnie? – 10 Kielichów - powoduje, ze jestem (przynajmniej będę, bo to od 11 stycznia) szczęśliwa- znajdziesz charmonię :)

5. Co możesz i musisz dać innym – XIX Słońce radość,wsparcie,uśmiech

6. Co zacznie się w moim życiu wraz z nową faza Księżyca – VII Rydwan, XIII Śmierć, 9 Monet - scharmonizujesz się wewnętrznie , ale będzie to wymagało pracy włożonej przez Ciebie . dojdziesz do tego czego tak naprawdę chcesz i będziesz zadowolona.

7. Lekcja, którą trzeba wynieść z pierwszych 6 pozycji – 4 Monet - zająć się swoim życiem , stąpać twardo po ziemi .

• Lubię to! 1
Napisano

1. takie odcinanie się, zbytnie analizowanie wszystkiego i poczucie samotnosci

2. pewnosć siebie

3. tak

4. daje Ci szczęście...

5. zadowolenie, ciepło

6. zupełna zmiana się szykuje, ale na lepsze

7. docenić to, co się posiada

Napisano

1. Co trzeba odpuścić od siebie? – IX Pustelnik, Królowa Mieczy - odcinanie sie od innych, moze jakies "fochy"

2. Co trzeba trzymać przy sobie jak najbliżej? – Królowa Buław, III Cesarzowa - to co sprawia Ci przyjemnosc, byc kobieca i uwodzicielska

3. Co jest teraz moim największym nabytkiem? – Giermek Buław, 5 Kielichów, IV Cesarz - jesli masz syna, to dziecko, a do tego dom, nawet jesli traktujesz to w tej chwili jak zlo konieczne

4. Jak świat (otoczenie) wpływa na mnie? – 10 Kielichów - bardzo pozytwnie, dajac Ci poczucie spelnienia :)

5. Co możesz i musisz dać innym – XIX Słońce- to potwierdza karty, ktore byly wyzej- robic to co lubisz i blyszczec koiecoscia

6. Co zacznie się w moim życiu wraz z nową faza Księżyca – VII Rydwan, XIII Śmierć, 9 Monet -skoncza sie jakies wewnetrze rozterki i wiecej uwagi poswiecisz sobie samej

7. Lekcja, którą trzeba wynieść z pierwszych 6 pozycji – 4 Monet - nie zamykac sie w 4 scianach, nie izolowac, cieszyc sie zyciem

Napisano

1. Co trzeba odpuścić od siebie? – IX Pustelnik, Królowa Mieczy - chłód i wycofanie ale też zbędne rozmyślania

2. Co trzeba trzymać przy sobie jak najbliżej? – Królowa Buław, III Cesarzowa - całą swą kobiecość:))) o tak i optymizm taką umiejętność otaczania się ludźmi (tak mi się królowa buław kojarzy jako taki lew salonowy :)

3. Co jest teraz moim największym nabytkiem? – Giermek Buław, 5 Kielichów, IV Cesarz - emocje związane z kontaktami z pewnym Panem

4. Jak świat (otoczenie) wpływa na mnie? – 10 Kielichów - powinno być radośnie i imprezowo

5. Co możesz i musisz dać innym – XIX Słońce beztroske uśmiech, ciepło

6. Co zacznie się w moim życiu wraz z nową faza Księżyca – VII Rydwan, XIII Śmierć, 9 Monet - osiąganie komfortu...

7. Lekcja, którą trzeba wynieść z pierwszych 6 pozycji – 4 Monet - warto dbać i doceniać to co się ma ale nie trzymać się też tego zbyt kurczowo

• Lubię to! 1
  • 4 tygodnie później...
  • Maestro
Napisano

WERYFIKACJA

Poczułam się naprawdę jak Cesarzowa i Królowa Buław i to wcale nie za sprawą pana, ale mojego podejścia do życia:) Widzę to nawet w lustrze, poza tym w tym miesiącu usłyszałam wyjątkowo dużo miłych komplementów:)))) Jestem z siebie zadowolona, patrzę optymistycznie, swoje kontakty ograniczyłam do kilku zaufanych osób, bo ostatnio za mocno się przejechałam na osobach fałszywych i mało wartościowych:))