Skocz do zawartości

Nów Werony - od 11 stycznia

werona

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

1. Co trzeba odpuścić od siebie? – IV Cesarz, Królowa Mieczy – mężczyznę żonatego i moje ciągłe analizowanie, myślenie o nim i zdobywanie informacji na jego temat

2. Co trzeba trzymać przy sobie jak najbliżej? – 9 Monet – swoje szczęście i spełnienie jako singielki

3. Co jest teraz moim największym nabytkiem? – As Mieczy, 8 Buław– szczere do bólu rozmowy, rozmowy na „głębsze” tematy i duża komunikatywność

4. Jak świat (otoczenie) wpływa na mnie? – 6 Mieczy, V Papież, XXI Świat – sprawia, że uciekam w sprawy rodzinne i swój świat

5. Co możesz i musisz dać innym – 10 Kielichów – tu jest moja rodzina… i dla nich jest mój czas, moje ciepło i moja miłość

6. Co zacznie się w moim życiu wraz z nową faza Księżyca – Rycerz Mieczy, XVIII Księżyc, 10 Buław – działania szybkie i zdecydowane inteligentnego i impulsywnego mężczyzny, które będą budziły mój lęk i niepokój, dużo emocji i przytłoczą mnie

7. Lekcja, którą trzeba wynieść z pierwszych 6 pozycji – IX Pustelnik – czas na skupienie się na swoim wnętrzu, przemyślenie czego chcę i czego potrzebuję

Za uwagi :bukiet:

Napisano

Myślę ze w rozkładzie chodzi o to że na razie jesteś singlem i powinnaś się tym cieszyć oraz nie wikłać się w niepewne znajomości. ogólnie jest przy tobie dużo ciepła,i możliwość dawania innym. cp trzeba trzyamć przy sobie - mnie się wydaje że najważniejszy jest aktualnie zdrowy osąd sytuacji i racjonalne myślenie. Widać dużo wewnętrznego galimatiasu który trzeba poukładać, żeby można było spotkać bratnią duszę.

Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano

1. Co trzeba odpuścić od siebie? – IV Cesarz, Królowa Mieczy suma Diabeł - odpuścić sobie tego Pana który traktuje Cię niezobowiązująco bo to nic dobrego dla Ciebie nie "przyniesie" (myślę że tu chodzi właśnie o tego Pana żonatego)...

2. Co trzeba trzymać przy sobie jak najbliżej? – 9 Monet swoją niezależność i radość z tego co posiadasz...swoją mądrość i bogactwo wewnętrzne...

3. Co jest teraz moim największym nabytkiem? – As Mieczy, 8 Buław wszelaka komunikacja z innymi ~ internetowa, telefoniczna itp. też...ale myślę iż największym nabytkiem Twoim jest siła intelektu, Twój obiektywizm i to - że z wielkim powodzeniem potrafisz się "przebijać" przez wszelakie przeszkody...

4. Jak świat (otoczenie) wpływa na mnie? – 6 Mieczy, V Papież, XXI Świat zmiennie, otwierasz się/pędzisz do przodu - izolujesz i tak na przemian...

5. Co możesz i musisz dać innym – 10 Kielichów trwałą przyjaźń...

6. Co zacznie się w moim życiu wraz z nową faza Księżyca – Rycerz Mieczy, XVIII Księżyc, 10 Buław nagle coś "trzaśnie" przez co nie będzie Ci łatwo...

7. Lekcja, którą trzeba wynieść z pierwszych 6 pozycji – IX Pustelnik Skoncentruj się, medytuj, wycisz aż dojdziesz do odpowiednich wniosków...bądź zdecydowana i nie pozwól by ktoś na Ciebie wpływał - wtedy wszystko będzie prostsze i nieskomplikowane...

Napisano

1. Co trzeba odpuścić od siebie? – IV Cesarz, Królowa Mieczy – mężczyznę żonatego i moje ciągłe analizowanie, myślenie o nim i zdobywanie informacji na jego temat- no chyba to, wybitnie Ci nie służy .

2. Co trzeba trzymać przy sobie jak najbliżej? – 9 Monet – swoje szczęście i spełnienie jako singielki - wewnętrzną równowagę i dalej się rozwijać , docenić to co masz(jako osoba , nie materialne ) skupić się na swoim poczuciu własnej wartości

3. Co jest teraz moim największym nabytkiem? – As Mieczy, 8 Buław– komunikatywność oraz potrafisz obranić swoich racji . umiesz postawić na swoim .

4. Jak świat (otoczenie) wpływa na mnie? – 6 Mieczy, V Papież, XXI Świat – otoczenia tak jakby wymagaoł od Ciebie jakiś konsekwentnych i poważnych decyzji , określenia się/sprecyzowania

5. Co możesz i musisz dać innym – 10 Kielichów – tu jest moja rodzina… i dla nich jest mój czas, moje ciepło i moja miłość- oparcie dla dzieci

6. Co zacznie się w moim życiu wraz z nową faza Księżyca – Rycerz Mieczy, XVIII Księżyc, 10 Buław – oj narobi się trochę zamieszania... musisz uważać by nie wypływać w świat iluzji/marzeń

7. Lekcja, którą trzeba wynieść z pierwszych 6 pozycji – IX Pustelnik – czas na skupienie się na swoim wnętrzu, przemyślenie czego chcę i czego potrzebuję- nie dodam nic więcej :))

• Maestro
Napisano

1. Co trzeba odpuścić od siebie? – IV Cesarz, Królowa Mieczy – bardzo możliwe, że tak jak piszesz trzeba odpuścić jakiegoś pana, ale może nie powinnas być taka cięta na niego?

2. Co trzeba trzymać przy sobie jak najbliżej? – 9 Monet – siebie i to co masz, jesteś kobietą niezalezną,pełną wewnętrznego bogactwa, masz prawo meć wymagania:0

3. Co jest teraz moim największym nabytkiem? – As Mieczy, 8 Buław– umiejętność analizy każdego kroku

4. Jak świat (otoczenie) wpływa na mnie? – 6 Mieczy, V Papież, XXI Świat – uciekasz do swoich zasad i przekonań wyniesionych z domu

5. Co możesz i musisz dać innym – 10 Kielichów – możesz sprawić, żeby poczuli się szczęśliwi w Twojej obecności:)

6. Co zacznie się w moim życiu wraz z nową faza Księżyca – Rycerz Mieczy, XVIII Księżyc, 10 Buław – no, tu widac działania pana, które Cię w pewnym momencie wykończą psychicznie, nieprzemyślane, chaotyczne, nerwowe..

7. Lekcja, którą trzeba wynieść z pierwszych 6 pozycji – IX Pustelnik –skup się na sobie i na tym,czego naprawdę pragniesz:)

• 5 tygodni później...
Napisano

WERYFIKACJA

1. Co trzeba odpuścić od siebie? – IV Cesarz, Królowa Mieczy – mężczyznę żonatego i moje ciągłe analizowanie, myślenie o nim i zdobywanie informacji na jego temat - PANA ODPUŚCIŁAM, BYŁ CHŁÓD DYSTANS I Z MOJEJ STRONY BRAK KONTAKTÓW

2. Co trzeba trzymać przy sobie jak najbliżej? – 9 Monet – swoje szczęście i spełnienie jako singielki - TU TAK JAK PISAŁYŚCIE - SKUPIŁAM SIĘ NA SOBIE I NA CIESZENIU SIĘ TYM CO MAM. DODATKOWO ZACZĘŁAM CHODZIĆ NA FITNESS, WIĘC WRESZCIE ZACZĘŁAM ROBIĆ COŚ DLA SIEBIE

3. Co jest teraz moim największym nabytkiem? – As Mieczy, 8 Buław– szczere do bólu rozmowy, rozmowy na „głębsze” tematy i duża komunikatywność - TAK, ZWŁASZCZA Z JEDNYM KOLEGĄ

4. Jak świat (otoczenie) wpływa na mnie? – 6 Mieczy, V Papież, XXI Świat – sprawia, że uciekam w sprawy rodzinne i swój świat - TU ZDECYDOWANIE MOJA RODZINA I MÓJ ŚWIAT, W KTÓRY UCIEKAŁAM

5. Co możesz i musisz dać innym – 10 Kielichów – tu jest moja rodzina… i dla nich jest mój czas, moje ciepło i moja miłość - DOKŁADNIE

6. Co zacznie się w moim życiu wraz z nową faza Księżyca – Rycerz Mieczy, XVIII Księżyc, 10 Buław – działania szybkie i zdecydowane inteligentnego i impulsywnego mężczyzny, które będą budziły mój lęk i niepokój, dużo emocji i przytłoczą mnie - NO I TU TAK JAK NAPISAŁAM JA I INEZ, PAN NIE ODPUŚCIŁ, DZIAŁAŁ GWAŁTOWNIE I NIE PRZEWIDYWALNIE ZASKAKUJĄC MNIE DOŚĆ NIE MIŁO I POWODUJĄC DEZORIENTACJĘ, LĘK I PRZYTŁOCZENIE TYM WSZYSTKIM CO ROBIŁ

7. Lekcja, którą trzeba wynieść z pierwszych 6 pozycji – IX Pustelnik – czas na skupienie się na swoim wnętrzu, przemyślenie czego chcę i czego potrzebuję - MYŚLĘ, ŻE TAK

Jeszcze raz wszystkim dziękuję za interpretacje :bukiet: