nirva2991 Napisano 9 Stycznia 2013 Napisano 9 Stycznia 2013 dlaczego Y się nie odzywa : (on jest wolny) cesarz , księżyc , koło , kochankowie i 6 denarów i dociągnęłam królową kieli coś mi się wydaje , że trochę nieśmiały jest ... i może oczekuje ode mnie kroku ? jak będzie wyglądała nasza znajomość w ciągu tego roku : (zawsze wykładam więcej kart jak na dłuższy okres ) podczas tasowania wypadło słońce i 6 mieczy czyli jak będzie przyjeżdżał to będziemy się spotykać? karty docelowe : pustelnik , król denarów , 9 denarów , rydwan , gwiazda , wieża i mag ---- (do tego zupełnie przypadkowo wylciały mi jeszcze 2 karty które zawsze jak się o niego pytam wychodzą) król buław i król mieczy (to on ) pustelnik czyli jego nie ma ponieważ wyjechał , nie spotykamy się. ja jestem sama i w sumie mi z tym nawet dobrze. Wydaje mi się , że jak przyjedzie będzie między nami jakieś bardzo miłe spotkanie (rydwan , gwiazda ) po czym znowu wyjedzie (wieża) i dalej takie pisanie ze sobą . król buław z królem mieczy - to wydaje mi sie , że ktoś mi się jeszcze pojawi ) oj bardzo często mi ten buławowy wychodzi ostatnio ) Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 10 Stycznia 2013 Maestro Napisano 10 Stycznia 2013 dlaczego Y się nie odzywa : (on jest wolny) cesarz , księżyc , koło , kochankowie i 6 denarów i dociągnęłam królową kieli on jest bardzo niepewny, dlatego póki co milczy, ale widać nagłą zmianę, która spowoduje, ze bezie chciał dać Ci więcej z siebie jak będzie wyglądała nasza znajomość w ciągu tego roku : (zawsze wykładam więcej kart jak na dłuższy okres ) podczas tasowania wypadło słońce i 6 mieczy czyli jak będzie przyjeżdżał to będziemy się spotykać? karty docelowe : pustelnik , król denarów , 9 denarów , rydwan , gwiazda , wieża i mag ---- (do tego zupełnie przypadkowo wyleciały mi jeszcze 2 karty które zawsze jak się o niego pytam wychodzą) król buław i król mieczy (to on ) chwilowe oddalenie, możliwe, że jak się spotkacie, to może być z początku lekko nieswojo, on będzie inicjował kontakty, niewykluczone, ze Ciebie gdzieś zaprosi/będzie zapraszał, relacja nieco rwana, bo kilka kroków do przodu i znowu gwałtowne przystopowanie i kolejny rozruch, te dwie karty król buław i król mieczy informują włąsnie o tym, że będzie raz na wozie, raz pod wozem i tak jak on będzie chciał, on tu będzie grał pierwsze skrzypce, a TY jako jego Gwiazda będziesz go kusić (na marginesie: Gwiazda pokazuje mi, że kobieta jest wg faceta śliczna jak obrazek - sprawdzone kilkakrotnie:)). 1 Cytuj
miistakke Napisano 10 Stycznia 2013 Napisano 10 Stycznia 2013 nie odzywa się, bo coś ma do pozałatwiania, a poza tym się waha, nie wie czy to dobry pomysł, żeby się odezwać no z poczatku nic, potem może się gdzieś spotkacie albo któraś strona zainicjuje kontakt i będzie nadzieja, że może już coś z tego wyjdzie po to, żeby za chwile runąć i zacząć coś zupłenie nowego z kimś nowym Cytuj
maddie88 Napisano 10 Stycznia 2013 Napisano 10 Stycznia 2013 dlaczego Y się nie odzywa : cesarz , księżyc , koło , kochankowie i 6 denarów i dociągnęłam królową kieli Dużo w nim lęków, niejasności... Od chciałby się odezwać, ale obawia się Twojej reakcji... Stąd jego wahanie... Poza tym, ma dosyć pracowity okres...ale pomyślny, a z tym inne priorytety... Życie zawodowe wysuwa się tutaj na pierwszy plan. Jak będzie wyglądała nasza znajomość w ciągu tego roku : pustelnik , król denarów , 9 denarów , rydwan , gwiazda , wieża i mag ---- (do tego zupełnie przypadkowo wylciały mi jeszcze 2 karty które zawsze jak się o niego pytam wychodzą) król buław i król mieczy (to on ) Na początku okresu brak kontaktu...pan będzie zajęty pracą... Ale w okresie letnim widać zmianę, coś ruszy Może spotkacie się w podróży...jest ożywienie nadziei... No i Wieża - to brew pozorom dobra karta: poznasz kogoś innego, a relacja z panem okaże się nie tym, czego szukasz...zawiedziesz się...runie twoje wyobrażenie, a z nim Twoje nadzieje odnośnie pana, ale to wyjdzie Ci na dobre - karty pokazały nową osobę, która będzie Cię fascynować, będą motylki, flirtowanie itp. 1 Cytuj
kobieta12 Napisano 10 Stycznia 2013 Napisano 10 Stycznia 2013 mam pytanie, co w tym ukladzie nirva2991 oznacza ksiezyc ? Cytuj
nirva2991 Napisano 10 Stycznia 2013 Autor Napisano 10 Stycznia 2013 mam pytanie, co w tym ukladzie nirva2991 oznacza ksiezyc ? wydaje mi się , że w tym wypadku jest to pewna nieśmiałość czy obawa Cytuj
nirva2991 Napisano 31 Stycznia 2013 Autor Napisano 31 Stycznia 2013 częściowa weryfikacja : czyli jak będzie przyjeżdżał to będziemy się spotykać? karty docelowe : pustelnik , król denarów , 9 denarów , rydwan , gwiazda , wieża i mag ---- (do tego zupełnie przypadkowo wylciały mi jeszcze 2 karty które zawsze jak się o niego pytam wychodzą) król buław i król mieczy (to on ) zjechał pierwszy raz, napisał mi , że zawsze będzie mi dawał znać jak będzie żeby się gdzieś wybrać . On jest strasznie nieśmiały Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi