Skocz do zawartości

ukryte intencje

miistakke

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

na pana z przeszłości, z którym obecnie nie mam kontaktu...chronologicznie...

1. Jak ta osoba Cię widzi KRÓL DENARÓW-10MIECZY-UMIARKOWANIE (ŚWIAT) jako osobę taką 'ogarniętą', którą zranił czy że ja go zraniłam?

2. Jak wg tej osoby Ty ją widzisz PAŹ DENARÓW-SĄD-2DENARÓW (CESARZ) jako takiego lekkoducha, z którym jutro jest niepewne, ale uważa, ze jest dla mnie ważny

3. Jakie uczucia pokazuje ona na zewnątrz 10BUŁAW-KRÓL KIELICHÓW-SPRAWIEDLIWOŚĆ (RYDWAN) że tak się stało to widocznie tak byc musialo, krol kielichow nie pokazuje uczuc

4. Co naprawdę czuje ta osoba 9DENARÓW-6KIELICHOW-GŁUPIEC (ŚMIERĆ) śmierć mówi, że uczuć nie ma

------------------------------------------------------śmierć-------wieża--------śmierć-----------

--------------------------------------------------------------rydwan---rydwan--------------------

-----------------------------------------------------------------umiarkowane----------------------

5. Jak on widzi Waszą relację 8DENARÓW-8MIECZY-KAPŁAN (PUSTELNIK) tu ładnie, że probowaliśmy wieleokrotnie, bez skutku, ze była to dla nas lekcja i chyba czuje trochę pustkę

• Maestro
Napisano

1. Jak ta osoba Cię widzi KRÓL DENARÓW-10MIECZY-UMIARKOWANIE (ŚWIAT) patrzy na Ciebie ze swojego punktu widzenia, ocenia Cię, na pewno zostawiłąs slad w jego pamięci

2. Jak wg tej osoby Ty ją widzisz PAŹ DENARÓW-SĄD-2DENARÓW (CESARZ) on uważa, że TY go widzisz jak gówniarza, który coś od Ciebie chce

3. Jakie uczucia pokazuje ona na zewnątrz 10BUŁAW-KRÓL KIELICHÓW-SPRAWIEDLIWOŚĆ (RYDWAN) potrafi Ciebie chyba mocno udręczyć:)) Król Kielichów jest bardzo czuły, więć nie wiem, czemu tak mówisz?

4. Co naprawdę czuje ta osoba 9DENARÓW-6KIELICHOW-GŁUPIEC (ŚMIERĆ) czuje do Ciebie ogromną sympatie, bardzo mu się podobasz

-

5. Jak on widzi Waszą relację 8DENARÓW-8MIECZY-KAPŁAN (PUSTELNIK) relacja utknęła w martwym punkcie, być może on zdaje sobie sprawę z tego, ze od niego wiele zalezy

Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano

1. Jak ta osoba Cię widzi KRÓL DENARÓW-10MIECZY-UMIARKOWANIE (ŚWIAT) było, minęło, poszło w świat ~ uważam że dla Niego to już rozdział zamknięty, nie wgłębia się w to...

4. Co naprawdę czuje ta osoba 9DENARÓW-6KIELICHOW-GŁUPIEC (ŚMIERĆ) tak jak pisałam wyżej, było, minęło, uczuć nie widać...

------------------------------------------------------śmierć-------wieża--------śmierć-----------

--------------------------------------------------------------rydwan---rydwan--------------------

-----------------------------------------------------------------umiarkowane----------------------

5. Jak on widzi Waszą relację 8DENARÓW-8MIECZY-KAPŁAN (PUSTELNIK) staraliście się, nie wyszło - relacji nie ma, rozjechała się...Pan ma swoje życie - z Tobą w oddaleniu...tutaj widać że decyzja o zakończeniu wyszła od Pana....

Napisano
staraliście się, nie wyszło - relacji nie ma, rozjechała się...Pan ma swoje życie - z Tobą w oddaleniu...tutaj widać że decyzja o zakończeniu wyszła od Pana....

decyzja o zakończeniu była obustronna, chociaż bardziej moja, on chciał jeszcze próbować, ja nie chciałam, żeby to był koniec, ale wiedziałam, że to się nie zmieni, zrozumieć oboje możemy coś tylko kiedy się rozstaniemy