SacralNirvana Napisano 10 Stycznia 2013 Napisano 10 Stycznia 2013 Na konkretna znamomosc. Chce po prostu zobaczyc, dokad to zmierza. Ewentualnie juz osiagnelo "do nikad". 1.Karta główna - Paz Bulaw Chec zrobienia czegos, wyrwania sie z tego co jest teraz, dojscia sedna sprawy albo ruszenia do przodu. 2.Ostrzeżenie - 7 Kielichow Ostrzeżenie. Negatywne kwestie, na co należy uważać, czego nam brak, jakie są wady. Jest to karta negatywna w innych rozkładach interpretowana jako karta odwrócona Brak mi realnego spojrzenia na sprawe, bujam w oblokach, widze cos, czego nie ma lub w calkiem innym swietle niz to jest w rzeczywistosci. 3.Co robic - 6 Mieczy + 8 Kielichow ---> suma II Kaplanka Karta działania. Tutaj mamy praktyczne podpowiedzi co należy zrobić. No nie wiem. Odciac sie... Jednoczesnie nadal zglebiac swoja wiedze, ufac intuicji. 4.Obciazenie z przeszlosci - Rycerz Kielichow Wpływy, obciążenia z przeszłości. Tutaj możemy się dowiedzieć, co się wydarzy jak nic nie zrobimy. Gdy nie zrobimy czegoś nowego to pojedziemy na automacie. Karta ta pokazuje nam jakie własnie obciążenia z przeszłości nad nami wiszą i psują nam szyki. To jest to, co świadomie możemy zmienić. No nadal bedzie wtedy takie od czasu do czasu falszywe slodkopierdzenie. A potem cisza. Nie mam serio pojecia, czemu sie tym gosciem tak przejmuje. Tyle ludzie na swiecie, tylu roznych znajomych a ja przejmuje sie tym kwieciem. 5.Partnerzy,osoby bliskie - 9 Mieczy + III Cesarzowa ---> suma XII Wisielec Partnerzy i ludzie w otoczeniu. Do działania najczęściej potrzebni są ludzie. Tutaj karta podpowiada kim są ludzie w naszym otoczeniu lub Ci, od których zależy w jakimś stopniu nasz los. Mowa tutaj może być o przyjaciołach i wrogach. Ogolnie otoczenie zajete jest soba. 6.Co teraz się dzieje - I Mag + Rycerz Monet ---> suma XVIII Ksiezyc Co z tego wyniknie. Nadchodząca przyszłość. Własnie dlatego tutaj można zakończyć wróżbę. Ta przyszłość wynika z tego co już jest czyli z tego co sami wypracowaliśmy. No nie wiem. Moze jakis netowy odezw a moze wlasnie konkretnie odciecie sie. 7.Niespodzianka - XV Diabel + As Bulaw ---> suma XVI Wieza To czego się nie spodziewany, "ingerencja bogów", niespodzianka.To co przychodzi z zewnątrz. Dobre i złe zależnie od karty. Ta karta może wypełnić luki w rozkładzie poprzednich kart. Może też zadziałać odwrotnie - gdy poprzednie karty powiedziały nam wszystko to ta karta poważnie może zamieszać. Cos runie. Chyba, ze ja z czyms wystrzele. Jak to ja. 8.Co sie nie zmieni - XXI Swiat + Krolowa Kielichow ---> suma XI Pasja Rzeczy oczywiste, jakie należy wziąć pod uwagę. To są rzeczy, które na pewno się nie zmienią. Nie ma takiej siły, która mogłaby to ruszyć w danym momencie. Są to rzeczy tak oczywiste, że często ich zwyczajnie nie dostrzegamy. Ze ta znajomosc to dwa rozne swiaty i chyba tylko moje napalenie na jej ciagniecie. 9.Karta osiagniec - 6 Monet Karta osiągnięć, mistrzostwa. Podpowiada na czym warto się skupić i pracować. To kontynuacji karty trzeciej, mówiącej co robić teraz i szóstej mówiącej co z planów wyjdzie. Ta karta idzie dużo dalej. Mówi do czego dążyć świadomie, wskazuje kierunek rozwoju. Tutaj również można przerwać wróżbę. Dzieki niemu w duzej mierze nauczylam sie, jak wazne jest pomaganie innym. Tja... osoby, ktora tyle robi dla innych szukac ze swieca. 10. Zysk, korzysci - Krolowa Bulaw + 6 Kielichow ---> suma XVIII Ksiezyc Korzyści jakie z tego osiągną inni ludzie. Tutaj dowiemy się, jak nasze działania wpłyną na innych ludzi oraz na otoczenie w ogóle. Mowa jest też o stratach jakie możemy wywołać. To także interesujące spojrzenia na to, jak nas widzą inni. Tutaj także możemy przerwać wróżbę. Stane sie pewniejsza siebie dzieki tej znajomosci, ale i stane sie przeszloscia. Zaczne takze korzystac z moich talentow i wiedzy, a takze intuicji. 11.To co się nie uda - 5 Kielichow + X Kolo Fortuny + 5 Mieczy ---> suma VIII Sprawiedliwosc To co się nie uda, albo to co się nie wydarzy. Niewykorzystane szanse, to co się rozproszy i nie uda. To są złudzenia. A tu zupelny zonk. Nie uda sie tego mojego poczucia porazki zmienic na realna porazke. Nie wiem... nie dojdzie do zadnej rozmowy. Nic... 12.Wglad na karty - 3 Bulawy Dodatkowe wskazówki o przeszłości, podpowiedź na co jeszcze należy w poprzednich kartach zwrócić uwagę. To wskazanie dla wróżącego aby spojrzał jeszcze raz w rozkład i skorzystał z podpowiedzi nowego punktu widzenia na karty.Tutaj jest też przypomnienie o co pytaliśmy karty. Gra czasu? Cierpliwosc? 13.Daleka przyszłość, karta nieświadomości. - 8 Monet, 9 Monet, VI Kochankowie ---> suma XXI Swiat Zajecie sie praca, soba. Ktos moze spojrzy... Chcialam sie dopatrzec konca tej znajomosci. Sorrki... mam okres czasu, gdzie wszystko buduje od nowa... Konkretnie wiec chcialam jasnosci. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 10 Stycznia 2013 Maestro Napisano 10 Stycznia 2013 1.Karta główna - Paz Bulaw A może ta karta mówi o tym, ze on się zachowuje jak gówniarz,taki niedojrzały trochę w swoich zachowaniach 2.Ostrzeżenie - 7 Kielichow Ostrzeżenie. Negatywne kwestie, na co należy uważać, czego nam brak, jakie są wady. Jest to karta negatywna w innych rozkładach interpretowana jako karta odwrócona Uważaj na to, zeby go za bardzo nie idealizowac, bo to co się Tobie wydaje, wcale nie musi być prawdą, nie patrz na niego przez rożowe okulary 3.Co robic - 6 Mieczy + 8 Kielichow ---> suma II Kaplanka Karta działania. Tutaj mamy praktyczne podpowiedzi co należy zrobić. Postaraj się podejśc realnie do znajomości i posłuchać serca, tego co ono Ci mówi 4.Obciazenie z przeszlosci - Rycerz Kielichow Wpływy, obciążenia z przeszłości. Tutaj możemy się dowiedzieć, co się wydarzy jak nic nie zrobimy. Gdy nie zrobimy czegoś nowego to pojedziemy na automacie. Karta ta pokazuje nam jakie własnie obciążenia z przeszłości nad nami wiszą i psują nam szyki. To jest to, co świadomie możemy zmienić. Być może chodzi o to, ze on ma tyle uroku w sobie, ze cieżko jest Ci się mu oprzeć:)Stąd to ostrzeżenie w postaci 7 kielichów:) 5.Partnerzy,osoby bliskie - 9 Mieczy + III Cesarzowa ---> suma XII Wisielec Partnerzy i ludzie w otoczeniu. Do działania najczęściej potrzebni są ludzie. Tutaj karta podpowiada kim są ludzie w naszym otoczeniu lub Ci, od których zależy w jakimś stopniu nasz los. Mowa tutaj może być o przyjaciołach i wrogach. jeżeli on nie jest wolny, to być może on swoim zachowaniem krzywdzi kobietę w swoim otoczeniu, jeśli jest wolny, to zobacz, czy on aby Ciebie za bardzo nie krzywdzi swoim pojawianiem się i nagłym znikaniem 6.Co teraz się dzieje - I Mag + Rycerz Monet ---> suma XVIII Ksiezyc Co z tego wyniknie. Nadchodząca przyszłość. Własnie dlatego tutaj można zakończyć wróżbę. Ta przyszłość wynika z tego co już jest czyli z tego co sami wypracowaliśmy. Czarowanie...Przekonywanie do siebie, jaki to on jest cudowny, uważaj, bo może mówi to, co chcesz słyszeć... 7.Niespodzianka - XV Diabel + As Bulaw ---> suma XVI Wieza To czego się nie spodziewany, "ingerencja bogów", niespodzianka.To co przychodzi z zewnątrz. Dobre i złe zależnie od karty. Ta karta może wypełnić luki w rozkładzie poprzednich kart. Może też zadziałać odwrotnie - gdy poprzednie karty powiedziały nam wszystko to ta karta poważnie może zamieszać. Moze być gorąca awantura 8.Co sie nie zmieni - XXI Swiat + Krolowa Kielichow ---> suma XI Pasja Rzeczy oczywiste, jakie należy wziąć pod uwagę. To są rzeczy, które na pewno się nie zmienią. Nie ma takiej siły, która mogłaby to ruszyć w danym momencie. Są to rzeczy tak oczywiste, że często ich zwyczajnie nie dostrzegamy. Nie zmieni się to, ze znajomośc będzie na odległość, a TY nadal w niej niespełniona.. 9.Karta osiagniec - 6 Monet Karta osiągnięć, mistrzostwa. Podpowiada na czym warto się skupić i pracować. To kontynuacji karty trzeciej, mówiącej co robić teraz i szóstej mówiącej co z planów wyjdzie. Ta karta idzie dużo dalej. Mówi do czego dążyć świadomie, wskazuje kierunek rozwoju. Tutaj również można przerwać wróżbę. Nauczyłas się, że potrzebujesz więcej niż masz w tej chwili, wiesz czego chcesz,włąsnie dzięki tej znajomosci, wiesz, że potrzebujesz więcej niż czułych obietnic 10. Zysk, korzysci - Krolowa Bulaw + 6 Kielichow ---> suma XVIII Ksiezyc Korzyści jakie z tego osiągną inni ludzie. Tutaj dowiemy się, jak nasze działania wpłyną na innych ludzi oraz na otoczenie w ogóle. Mowa jest też o stratach jakie możemy wywołać. To także interesujące spojrzenia na to, jak nas widzą inni. Tutaj także możemy przerwać wróżbę. Poczujesz się dobrze, kobieco, kwitnąco 11.To co się nie uda - 5 Kielichow + X Kolo Fortuny + 5 Mieczy ---> suma VIII Sprawiedliwosc To co się nie uda, albo to co się nie wydarzy. Niewykorzystane szanse, to co się rozproszy i nie uda. To są złudzenia. CHyba nie uda sie odciać jednak od siebie 12.Wglad na karty - 3 Bulawy Dodatkowe wskazówki o przeszłości, podpowiedź na co jeszcze należy w poprzednich kartach zwrócić uwagę. To wskazanie dla wróżącego aby spojrzał jeszcze raz w rozkład i skorzystał z podpowiedzi nowego punktu widzenia na karty.Tutaj jest też przypomnienie o co pytaliśmy karty. Ta karta mówi o dalekosiężnych perspektywach, ale i o tym, ze on tu dominuje, a TY wyczekujesz i chyba o odległości między Wami 13.Daleka przyszłość, karta nieświadomości. - 8 Monet, 9 Monet, VI Kochankowie ---> suma XXI Swiat Zajmiesz się sobą, pracą nad swoim wnętrzem i chyba podejmiesz właściwą decyzję Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 10 Stycznia 2013 Napisano 10 Stycznia 2013 Zaklepuję sobie tę inter. ~ jak wrócę do domu to ją na pewno zrobię...:* Cytuj
Gość Amfora Napisano 10 Stycznia 2013 Napisano 10 Stycznia 2013 1.Karta główna - Paz Bulaw Chcesz sie wyrwać zacząć na nowo, z nową siłą, bardziej aktywnie, na poważnie. 2.Ostrzeżenie - 7 Kielichow Ostrzeżenie. Negatywne kwestie, na co należy uważać, czego nam brak, jakie są wady. Jest to karta negatywna w innych rozkładach interpretowana jako karta odwrócona Wszystko z daleka wygląda ładnie i pięknie, ale trzeba podejmować decyzje i to już nie jest takie proste. Objawił sie brak zdecydowania, obawa przed nieprawidłowym wyborem, a mnogość możliwości rozwiązania jest dodatkowo dla Ciebie uciażliwe. 3.Co robic - 6 Mieczy + 8 Kielichow ---> suma II Kaplanka Karta działania. Tutaj mamy praktyczne podpowiedzi co należy zrobić. Przede wszystkim kierować sie intuicją. Być może potrzeba jest tu rozmowa, poważna, z wieloma przeszkodami, trudnymi tematami, ale ona przyniesie zmiany w postrzeganiu samego uczucia jak i nas samych 4.Obciazenie z przeszlosci - Rycerz Kielichow Wpływy, obciążenia z przeszłości. Tutaj możemy się dowiedzieć, co się wydarzy jak nic nie zrobimy. Gdy nie zrobimy czegoś nowego to pojedziemy na automacie. Karta ta pokazuje nam jakie własnie obciążenia z przeszłości nad nami wiszą i psują nam szyki. To jest to, co świadomie możemy zmienić. Słodkie obietnice, ale nie brakuje mu czaru i uroku, no jak sie tu w nim nie zakochać. 5.Partnerzy,osoby bliskie - 9 Mieczy + III Cesarzowa ---> suma XII Wisielec Partnerzy i ludzie w otoczeniu. Do działania najczęściej potrzebni są ludzie. Tutaj karta podpowiada kim są ludzie w naszym otoczeniu lub Ci, od których zależy w jakimś stopniu nasz los. Mowa tutaj może być o przyjaciołach i wrogach. Są bo są, moze nieco wykorzystują Twoje podejście, dobroć jak i pewność siebie, co niektórzy mogą być Ciężarem, ale zbytnio nie działają. Wśród bliskich widze raczej czerpanie od Ciebie i zrzucanie wszystko na twoją głowę. Nic od siebie nie dając. 6.Co teraz się dzieje - I Mag + Rycerz Monet ---> suma XVIII Ksiezyc Co z tego wyniknie. Nadchodząca przyszłość. Własnie dlatego tutaj można zakończyć wróżbę. Ta przyszłość wynika z tego co już jest czyli z tego co sami wypracowaliśmy. Pracujesz, ten facet to dla Ciebie taki plan długoterminowy i planujesz, kombinujesz, chociaz plan tego zwiazku jest dosyć nudny i czasochłonny, i niepewny 7.Niespodzianka - XV Diabel + As Bulaw ---> suma XVI Wieza To czego się nie spodziewany, "ingerencja bogów", niespodzianka.To co przychodzi z zewnątrz. Dobre i złe zależnie od karty. Ta karta może wypełnić luki w rozkładzie poprzednich kart. Może też zadziałać odwrotnie - gdy poprzednie karty powiedziały nam wszystko to ta karta poważnie może zamieszać. Może to być twoja idea, albo plan, który gdzieś tam za pomocą wiedzy i swoich umiejętności wykombinujesz i zaczniesz wprowadzać w życie jako ten jedyny i świetny, niestety nie wypali 8.Co sie nie zmieni - XXI Swiat + Krolowa Kielichow ---> suma XI Pasja Rzeczy oczywiste, jakie należy wziąć pod uwagę. To są rzeczy, które na pewno się nie zmienią. Nie ma takiej siły, która mogłaby to ruszyć w danym momencie. Są to rzeczy tak oczywiste, że często ich zwyczajnie nie dostrzegamy. Twoje podejście, zbytnio idealistyczne i nastawione na kreacje, względem tej znajomości. Doszłaś do pewnego momentu i nie zauważasz, że czas zaczać coś innego od nowa, skupić sia na innych rzeczach, a nie tkwić w uczuciach tak od siebie oddalonych, może nierealnych. 9.Karta osiagniec - 6 Monet Karta osiągnięć, mistrzostwa. Podpowiada na czym warto się skupić i pracować. To kontynuacji karty trzeciej, mówiącej co robić teraz i szóstej mówiącej co z planów wyjdzie. Ta karta idzie dużo dalej. Mówi do czego dążyć świadomie, wskazuje kierunek rozwoju. Tutaj również można przerwać wróżbę. Zachowanie równowagi i wyrównywanie rachunków. Dbasz o harmonie, starasz sie niczego nie zaniedbywać, aby nie zaburzyć osiagnietej już równowagi. Pomagać jeśli to potrzebne, ale z dystansem, nie narzucając się, ale wrzucając swoje 3 grosze 10. Zysk, korzysci - Krolowa Bulaw + 6 Kielichow ---> suma XVIII Ksiezyc Korzyści jakie z tego osiągną inni ludzie. Tutaj dowiemy się, jak nasze działania wpłyną na innych ludzi oraz na otoczenie w ogóle. Mowa jest też o stratach jakie możemy wywołać. To także interesujące spojrzenia na to, jak nas widzą inni. Tutaj także możemy przerwać wróżbę. Pewność siebie, dążenie do celu, ale i nieco miłych i fajnych wspomnień do których zawsze chętnie sie wraca. Może nieco sie wyluzowałaś, przestałaś być taka tajemnicza 11.To co się nie uda - 5 Kielichow + X Kolo Fortuny + 5 Mieczy ---> suma VIII Sprawiedliwosc To co się nie uda, albo to co się nie wydarzy. Niewykorzystane szanse, to co się rozproszy i nie uda. To są złudzenia. Pomimo Twoich wszelkich starań o miłość i dostrzeżenie tego co zostało a co się straciło, niestety ten zwiazek to złudzenie wygranej. 12.Wglad na karty - 3 Bulawy Dodatkowe wskazówki o przeszłości, podpowiedź na co jeszcze należy w poprzednich kartach zwrócić uwagę. To wskazanie dla wróżącego aby spojrzał jeszcze raz w rozkład i skorzystał z podpowiedzi nowego punktu widzenia na karty.Tutaj jest też przypomnienie o co pytaliśmy karty. O swoje relacje, włożony zapał i prace w tworzenie zwiazku, z naszej perspektywy czegos pięknego i niepowtarzalnego. 13.Daleka przyszłość, karta nieświadomości. - 8 Monet, 9 Monet, VI Kochankowie ---> suma XXI Swiat Skupieniu sie na pracy, poszerzanie wiedzy i poznawanie siebie, może odkrycie własnych wad i błędów.zaczynanie od nowa, nowe idee, świerze podejście Pozdrawiam Madiie Cytuj
miistakke Napisano 10 Stycznia 2013 Napisano 10 Stycznia 2013 1. kontakty, spotkania, rozmowy... 2. możliwe nieczyste zagrania, jakieś podstępy! 3. tak jakby się odizolować, mimo, że miałoby to przynieść cierpienie 4. a to nie jest relacja karmiczna? jakoś tak jakby bardzo Was do siebie ciągnęło 5. otoczenie się nie wtrąca 6. coś się dzieje, pan coś działa, ale to w tajemnicy i jeszcze nie wiesz o tym 7. a może CIę gdzieś zaprosi... 8. zbliżycie się do siebie bardzo 9. pracować nad relacją, pracować, wszystko wymaga czasu i wysiłku 10. doświadczenie i wspomnienia 11. 5kielichów-koło-5mieczy (sprawiedliwosc) ------------cesarzowa-diabeł-śmierć-------------- ---------------------księżyc-kochankowie---------- --------------------------kapłanka--------------------- nie będzie to relacja toksyczna ani nie bedzie to romans 12. zacząć patrzeć w przyszłosć 13.zbliżysz się z kimś 1 Cytuj
SacralNirvana Napisano 10 Stycznia 2013 Autor Napisano 10 Stycznia 2013 Wiec tak... to jest relacja karmiczna. Nie jestem zakochana w panu, przynajmniej tak mysle, ale bardzo do niego ciagnie. Tja... taka osoba, ktora posiada ogromna wiedze i ktorej sie po prostu ufa. No nie wiem, jak to inaczej ujac. Kontakt wyglada tak, ze pan jest zapracowany i odzywa sie raz na ruski rok. Ogolnie sympatycznie, fajnie, inteligentnie. Jak jest. No jest na jego zasadach. To on decyduje, kiedy bedzie kontakt a kiedy nie. W sumie ja co moge, to chyba sie po tylku podrapac i finito... nic wiecej. Jest kontakt... dajmy na to. Potem pan urywa nagle, dajmy na to w trakcie rozmowy i nie odzywa sie tja... 2 m-ce. Ok... praca... Mozna napisac zawsze "nie mam czasu czy jakos tak". Nie chodzi tu o jakies kwestie damsko-meskie... ale jednego razu wychodzi z tekstem, ze chce mi np. pomoc wydac cos tam swojego... i nagle milknie i nie odzywa sie. Jak sie do niego odezwe, to zawsze wszystko super, wszystko cacy. Fakt jest taki, ze pan bardzo politycznie poprawny. Jak juz pokaze sie oficjalnie na fejsie, bo wrzuca cos tam swojego, to nie wypada mu nie odpowiedziec na jakies tam moje pytanie na priv i wtedy sie nawet uprzejmie odezwie. Teraz jest tak, ze mielismy kontakt na gg, usunelam go stamtad, jak nie odzywal sie 2 m-ce. No to napisal, zeby mu cos tam wyslac. Napisalam, ze nie mam numeru no to formalka "prosze, wyslij (o co mi tam chodzi) na maila"... Podziekowalam, zyczylam powodzenia. Pewno sie wiecej nie odezwie. Takze tu nie chodzi o uczucia, chociaz moze i chodzi... ale ja zaczelam traktowac tego czlowieka jak przyjaciela... po prostu. Ale sorry... tu sama sobie jestem winna... Cytuj
miistakke Napisano 10 Stycznia 2013 Napisano 10 Stycznia 2013 Kochana, nie jesteś sobie winna... O relacji karmicznej nie jest łatwo zapomnieć, jakoś się z tego wyplątać. Uwierz, wiem coś o tym... Wrzuciłam własnie rozkład na relację karmiczną. Może też sobie go zrób, może coś wyjaśni... Życzę powodzenia i cierpliwości ) Cytuj
SacralNirvana Napisano 10 Stycznia 2013 Autor Napisano 10 Stycznia 2013 Robilam, robilam. http://www.ezoforum.pl/interpretacja-rozkladow-karmicznych/63741-relacja-karmiczna.html Z tego tam wynika, ze ja nie mam tu nic do zrobienia. Jezeli cokolwiek mozna zrobic to powinno to wyniknac ze strony znajomego. Cytuj
Arshi Napisano 10 Stycznia 2013 Napisano 10 Stycznia 2013 sacralciu nie za duzo kart ciagnelas na poszczegolne pozycje, autor zalecal po jednej Skrobne pozniej Cytuj
SacralNirvana Napisano 10 Stycznia 2013 Autor Napisano 10 Stycznia 2013 Tak, wiem. Dociagalam po prostu... zeby zobaczyc, w jakim kierunku toto ma isc. 6 Mieczy np. to karta brama. Moze oznaczac zarowno odciecie od czegos, jak i wyruszenie dokads. Takze szlo tylko o okreslenie kierunku... Tez jestem zwolenniczka, ze "co za duzo to nie zdrowo"... Cytuj
alathea Napisano 10 Stycznia 2013 Napisano 10 Stycznia 2013 (edytowane) po tych kartach to by powiedziala, ze sama sie nakrecasz, on jest uprzejmy, towarzyski, pomocny nie wiem, czy to by nie byla ajaks podpowiedz - zwrocials uwage, kiedy pan urywa rozmowe? czy nie w momencie, gdy Wasze tematy staja sie zbyt osobiste, zahaczaja o wzajemne uczucia badz opowiadanie o swoich uczuciach? tu nie ma nic, co by wsakzywalo na przeksztalcenie tej znajomosci w cos wicej - raczej ostrzezenia "daj sobie spokoj", "nie ludz sie", itp. sprobuje poleciec po poszczegolnych pozycjach: 1.Karta główna - Paz Bulaw to sa rozmowy, miłe, czas szybko leci, czasem jaki bardziej damsko-meski zarcik wpadnie - ale niewiele flirtowania 2.Ostrzeżenie - 7 Kielichow Twoje wyobrazenia n/t tej relacji rozmijaja sie z rzeczywistoscia, bujasz w oblokach, marzysz... 3.Co robic - 6 Mieczy + 8 Kielichow ---> suma II Kaplanka to karta wycofania sie (8 puch.), niestabilny grunt i kontakt przez neta (6 mieczy) Kapalnka moze pokazywac, ze nie jestes jedyna pania wokol pana/interesujaca sie panem 4.Obciazenie z przeszlosci - Rycerz Kielichow tu mozna nawet rozumiec jako karmiczne, ze byliscie kiedys para (obejrzlam Wasz karmiczny) ale takze problem w tworzeniu relacji damsko-meskich, utrzymania ich - jak rowniez obciazenie trafianiem na niedojrzalych/niewlasciwych partnerow 5.Partnerzy,osoby bliskie - 9 Mieczy + III Cesarzowa ---> suma XII Wisielec Partnerzy i ludzie w otoczeniu. tu raczej nikt Ci sie nie wtraca z bliskich Ci osob chyba, ze pan ma kogos, kto sie nim mocno interesuje (Cesarzowa) - i ta pani skutecznie blokuje Wasz kontakt to nie musi byc zona, ale pani, ktora ma na niego ogromny wplyw i jest blisko niego (tez np. pani probujaca zostac partnerka) 6.Co teraz się dzieje - I Mag + Rycerz Monet ---> suma XVIII Ksiezyc Pan zajety swoja praca, mozna poprzez Ksiezyc tez czytac "pan ukrywa/chowa sie za swoja praca" jako Mag ma na Ciebie ogromny wplyw 7.Niespodzianka - XV Diabel + As Bulaw ---> suma XVI Wieza tu beda podejte jakies przypadkowe dzialania, w sensie - wymuszone sytuacja a nie sama inwencją/checia dzialania, takei nieprzemyslane, nieplanowane dzialania/kontakt ze wzgledu na problemy (Wieza?) 8.Co sie nie zmieni - XXI Swiat + Krolowa Kielichow ---> suma XI Pasja tu widac wyjazd... i Twoje zadowolenie moze z tym wyjazdem bedzie cos na rzeczy i np. wyzej pkt. 7. sie do tego odnosi... juz mialas pare rozkladow zwiazanych z wyjazdem, gdzie sie ujawnial jakis pan, ale odleglosc/jego praca byly przeszkoda wciaz je pamietam nie mam pojecia jak to sie moze zrealizowac z tym panem, ale duzo pasuje - poz Twoim wyjazdem, na razie (chyba) 9.Karta osiagniec - 6 Monet na umiejetnosci dawania i brania chyba bardziej umiesz dawac niz brac, to jest cecha wielu osob o rozwinietej samodzielnosci, ktora wymusilo zycie byc moze bedzie sytuacja, gdy bedziesz zmuszona poprosic o pomoc... 10. Zysk, korzysci - Krolowa Bulaw + 6 Kielichow ---> suma XVIII Ksiezyc tu jest jakies przelamanie w stosunku do przeszlosci, powinno byc in lus, ale Ksiezyc w podsumie (juz drugi), nie podoba mi sie moze sie okazac, ze Twoje dzialania nie znajda oparcia (wsparcia) ze wzgledu na brak rozeznania w sytuacji, brak wiedzy o pewnych faktach (one moga tez byc z przeszlosci i dotyzca pana, jak sadze) 11.To co się nie uda - 5 Kielichow + X Kolo Fortuny + 5 Mieczy ---> suma VIII Sprawiedliwosc mysle, ze ten przypadek/trudna sytuacja, ktora moglaby Was zblizyc nie wypali do konca, tj. - beda jakes realne, a nawet formalne lub tylko realne przeszkody (Sprawka) tak jakby pan wciaz byl jakos zwiazany (tez finansowo np.) z ta inna pania, ktora ma na niego wplyw albo wlasnie ta praca czy tez odleglosc iedys, pamietasz, przy interpretacji wspomnialam Ci o tym, ze bedzie dzielila Was odleglosc 12.Wglad na karty - 3 Bulawy cierpliwosc absolutnie nei kojarzy mi sie z ta karta, ale nie zjadlam wszystkich rozumow ;P tu wygladanie jakiejs sytuacji, ktora sie ma wydarzyc - lub jakiegos pomyslnego rozwiazanai na przyszlosc, pozytywnej odmiany a takze - oczekiwanie na wyjazd/podroz wybierasz sie gdzies? bardzo ciekawe karty... 13.Daleka przyszłość, karta nieświadomości. - 8 Monet, 9 Monet, VI Kochankowie ---> suma XXI Swiat praca, male kroczki w rozwijaniu znajomosci mozliwy wyjazd - ale w pojedynke - lub do kogos Kochankowie to karta sporych wyborow, moze na cos sie zdecydujesz -to wyglada troche na "obadam sprawe" Edytowane 10 Stycznia 2013 przez alathea 1 Cytuj
SacralNirvana Napisano 10 Stycznia 2013 Autor Napisano 10 Stycznia 2013 Nie nakrecam sie na nic ani tez nigdy nie rozmawialismy o uczuciach czy jakos tak ani tez nigdy pana nie molestowalam... ani co. Rozpatrywalam te znajomosc pod katem zdobywania wiedzy i przyjazni. Nic wiecej. To pan bardzo optymistycznie podszedl do tej znajomosci (chociaz zapoczatkowanej przeze mnie). To jego a nie moj pomysl byl z wydawaniem czegos mojego... Choc z czasem widze, ze ma po prostu taki sposob bycia. Duzo bicia piany... i po prostu uprzejmosc. Takze tu zgadza sie. Rzuci slowo i potem sie nie odzywa. Spoko... jw. napisalam... zyczylam panu powodzenia... Caly czas rozpatrywalam te znajomosc pod katem wspolpracy jakiejs, mozliwosci uczenia sie od niego. Gwalcic ani mu sie oswiadczac nie mam i nie mialam zamiaru. :hahahaha:Nigdy go tez w zaden sposob nie zaatakowalam. Czy kogos ma... nie wiem... i nie interesuje mnie. Tak, dzieli nas odleglosc spora. Tak... mialam dwa razy jechac do PL... na jego obozy. Zapraszal. Chodzilo o nauke, wspolprace, nic wiecej. :icon_smile2: Cytuj
alathea Napisano 10 Stycznia 2013 Napisano 10 Stycznia 2013 moze troche przesadzilam z wyrazistoscia wypowiedzi - to bylo pod katem 7 pucharow a skoro pan organizuje obozy, to moze w dalekiej przyszlosci (pkt. 13) pojedziesz na taki oboz one sa jakos zwiazane z samorozwojem albo ksztalceniem (9 monet) ? Cytuj
SacralNirvana Napisano 10 Stycznia 2013 Autor Napisano 10 Stycznia 2013 Tak. Sa... Nie Alatheo droga. Ja Ci bardzo wdzieczna jestem za Twoja interpretacje. W koncu po to tu wrzucam rozklad, zeby uslyszec wszelkie przemyslenia, odczucia na jego temat. Mozliwe, ze osobie patrzacej na sprawe z dystansem uda zobaczyc sie cos, czego ja, nie posiadajac tego dystansu, po prostu nie zauwazam. Takze bardzo, bardzo Ci dziekuje... Cytuj
nirva2991 Napisano 10 Stycznia 2013 Napisano 10 Stycznia 2013 nie wiem czy coś mogę tutaj jeszcze dodać jakby coś się pokrywało z kimś to przepraszam , ale nie czytałam wypowiedzi innych . 1.Karta główna - Paz Bulaw mi się wydaje , że tutaj chodzi właśnie o tego pana którego reprezentuje paź buław , odzywa się , potem znowu znika . Działa spontanicznie i łapie mase srok za ogon 2.Ostrzeżenie - 7 Kielichow wydaje mi się , że karta mówi by nie ubarwiać rzeczywistości - ani relacji a panem 3.Co robic - 6 Mieczy + 8 Kielichow ---> suma II Kaplanka ufać swojej intuicji ani nie reagować emocjonalnie , nie podchodzić do tego emocjonalnie . przyjąć to wszystko takie jakie jest i nie unosić się niczym . 4.Obciazenie z przeszlosci - Rycerz Kielichow Wpływy, obciążenia z przeszłości. Tutaj możemy się dowiedzieć, co się wydarzy jak nic nie zrobimy. Gdy nie zrobimy czegoś nowego to pojedziemy na automacie. Karta ta pokazuje nam jakie własnie obciążenia z przeszłości nad nami wiszą i psują nam szyki. To jest to, co świadomie możemy zmienić. wydaje mi się , że pozycja 4 mówi by właśnie w ogóle nie przejmować się tym kwieciem może być flircik od czasu do czasu , miła rozmowa ale na panach warunkach . Pan miesza a potem znika . i moze tek ma być . 5.Partnerzy,osoby bliskie - 9 Mieczy + III Cesarzowa ---> suma XII Wisielec Partnerzy i ludzie w otoczeniu. Do działania najczęściej potrzebni są ludzie. Tutaj karta podpowiada kim są ludzie w naszym otoczeniu lub Ci, od których zależy w jakimś stopniu nasz los. Mowa tutaj może być o przyjaciołach i wrogach. otoczenie nie ma nic do tego , traktuje Cie jako dobrą matkę dla swoich dzieci , spełniającą wszystkie swoje obowiązki i do niczego nikt sie nie wtrąca . 6.Co teraz się dzieje - I Mag + Rycerz Monet ---> suma XVIII Ksiezyc Co z tego wyniknie. Nadchodząca przyszłość. Własnie dlatego tutaj można zakończyć wróżbę. Ta przyszłość wynika z tego co już jest czyli z tego co sami wypracowaliśmy. odezwie się do Ciebie , pobajeruje , po czym znowu nastąpi cisza a Ty się będziesz doszukiwała sensu w tym . 7.Niespodzianka - XV Diabel + As Bulaw ---> suma XVI Wieza To czego się nie spodziewany, "ingerencja bogów", niespodzianka.To co przychodzi z zewnątrz. Dobre i złe zależnie od karty. Ta karta może wypełnić luki w rozkładzie poprzednich kart. Może też zadziałać odwrotnie - gdy poprzednie karty powiedziały nam wszystko to ta karta poważnie może zamieszać. może pan wysunie jakąś dziwną propozycje jakiegoś seksu , tak nagle i po prostu co Cię zupełnie wyprowadzi z równowagi . 8.Co sie nie zmieni - XXI Swiat + Krolowa Kielichow ---> suma XI Pasja Rzeczy oczywiste, jakie należy wziąć pod uwagę. To są rzeczy, które na pewno się nie zmienią. Nie ma takiej siły, która mogłaby to ruszyć w danym momencie. Są to rzeczy tak oczywiste, że często ich zwyczajnie nie dostrzegamy. Ze ta znajomosc to dwa rozne swiaty i chyba tylko moje napalenie na jej ciagniecie. - może Ty jesteś średnio spełniona uczuciowo (relacja kobieta mężczyzna ) więc szukasz w nim czegoś . i to się raczej nie zmieni , On Ci tego nie da . 9.Karta osiagniec - 6 Monet Karta osiągnięć, mistrzostwa. Podpowiada na czym warto się skupić i pracować. To kontynuacji karty trzeciej, mówiącej co robić teraz i szóstej mówiącej co z planów wyjdzie. Ta karta idzie dużo dalej. Mówi do czego dążyć świadomie, wskazuje kierunek rozwoju. Tutaj również można przerwać wróżbę. Dzieki niemu w duzej mierze nauczylam sie, jak wazne jest pomaganie innym. Tja... osoby, ktora tyle robi dla innych szukac ze swieca. 10. Zysk, korzysci - Krolowa Bulaw + 6 Kielichow ---> suma XVIII Ksiezyc Korzyści jakie z tego osiągną inni ludzie. Tutaj dowiemy się, jak nasze działania wpłyną na innych ludzi oraz na otoczenie w ogóle. Mowa jest też o stratach jakie możemy wywołać. To także interesujące spojrzenia na to, jak nas widzą inni. Tutaj także możemy przerwać wróżbę. Stane sie pewniejsza siebie dzieki tej znajomosci, ale i stane sie przeszloscia. Zaczne takze korzystac z moich talentow i wiedzy, a takze intuicji. - a może Ci się przypomni jak to było z kimś kiedyś? nie wiem jak to ugryźć )) 11.To co się nie uda - 5 Kielichow + X Kolo Fortuny + 5 Mieczy ---> suma VIII Sprawiedliwosc To co się nie uda, albo to co się nie wydarzy. Niewykorzystane szanse, to co się rozproszy i nie uda. To są złudzenia. nie wytłumaczysz nic panu , ani nic mu nie dasz do zrozumienia (że nie lubisz takich zachowań etc) . Wydaje mi się , że pan nie przyjmuje żadnych delikatnych aluzji do wiadomości . 12.Wglad na karty - 3 Bulawy Dodatkowe wskazówki o przeszłości, podpowiedź na co jeszcze należy w poprzednich kartach zwrócić uwagę. To wskazanie dla wróżącego aby spojrzał jeszcze raz w rozkład i skorzystał z podpowiedzi nowego punktu widzenia na karty.Tutaj jest też przypomnienie o co pytaliśmy karty. Gra czasu? Cierpliwosc? - chyba tak , Ty tylko możesz wyglądać kontaktu , a Pan napisze kiedy sobie przypomni , bądź będzie Czegoś chciał . Chyba taka jego natura . 13.Daleka przyszłość, karta nieświadomości. - 8 Monet, 9 Monet, VI Kochankowie ---> suma XXI Swiat Zajecie sie praca, soba. - też tak to widzę . 1 Cytuj
SacralNirvana Napisano 10 Stycznia 2013 Autor Napisano 10 Stycznia 2013 Swietna interpretacja Nirvo. Duzo, duzo sie zgadza. Fakt, ze kontakt z panem wywalil mnie niemalze z gackow a to z paru powodow... - mega inteligentny gosc, zawsze czegos mozna sie nauczyc - tematyka ezo... na co dzien nie moge w realu o tym pogadac... a to byla pierwsza osoba, z ktora zaczelam o tym gadac... i ktora mnie nigdy nie obsmiala... ani nie leciala do egzorcysty i ogolnie patrzac na forum po jego wpisach odebralam go jako goscia, ktory jak cos mowi to mowi... sensei jednym slowem, mistrzu... ktory twierdzi oficjalnie, ze trzeba uwazac na slowa, bo slowa sa kontraktem, czyli ze zobowiazuja. Takze jezeli mialam z nim kontakt to bylam pewna, ze jezeli mowi tak to znaczy tak, jezeli mowi nie to znaczy nie. Swietnie trafione z tym lapaniem wielu srok na raz. W moim odczuciu pan lubi sie pokazac, jaki to on jest wspanialy (i jest, bo wiele dziala), ale ogolnie rozpoczyna i to i tamto i nie wszystko mu sie widac udaje... ale chce robic wrazenie, ze ma wszystko pod kontrola... i tak leci uprzejmie... Tak to krotko ujmujac. Tak patrzac jeszcze po tym rozladzie... jest rzeczywiscie zapracowany... takze dam mu oficjalnie spokoj. W moim jezyku zyczyc powodzenia znaczy powiedziec... dzialaj, zyj zdrow, zycze Ci pomyslnosci i papa... Cytuj
LasMeninas Napisano 10 Stycznia 2013 Napisano 10 Stycznia 2013 Przepraszam, ze tak okroje ale jak zwyczajnie mogłabym dopisac do każdego podpunktu "Zgadzam się" .... 11.To co się nie uda - 5 Kielichow + X Kolo Fortuny + 5 Mieczy ---> suma VIII Sprawiedliwosc To co się nie uda, albo to co się nie wydarzy. Niewykorzystane szanse, to co się rozproszy i nie uda. To są złudzenia. 5 kieli to jakaś siła autodestrukcyjna w Nas... Tak jak postac na karcie wolimy patrzeć na to co stracone na te przewrócone kielichy niż na te szanse do których się plecami odwracami... a Tobie się nie uda ten autodestrukcyjny pęd, koło fortuny tak zadziała że Cię wyrwie od takich ciagotęk do upatrywania końca, nie uda się równiez w 5 mieczy wycofać z podkulonym ogonem .... Hihi Ty juz tak końca szukasz tej znajomości i batów na tyłek a one wcale nie przyjdą Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 10 Stycznia 2013 Napisano 10 Stycznia 2013 1.Karta główna - Paz Bulaw Jest podekscytowanie, zainteresowanie, filozoficzne rozmowy, ale i czujność...a problem w tym że energia Waszej relacji póki co jest rozpraszana na wszystkie strony...niby są jakieś rozmowy, informacje ~ sms`y, maile etc. ale oboje jesteście dość zajęci... 2.Ostrzeżenie - 7 Kielichow Ostrzeżenie. Negatywne kwestie, na co należy uważać, czego nam brak, jakie są wady. Jest to karta negatywna w innych rozkładach interpretowana jako karta odwrócona Tutaj jest myślenie, są marzenia i pragnienia - ale jest też niezdecydowanie i zbyt mało działań... 3.Co robic - 6 Mieczy + 8 Kielichow ---> suma II Kaplanka Karta działania. Tutaj mamy praktyczne podpowiedzi co należy zrobić. Tutaj chodzi o to aby kierować się sercem i robić to czego się naprawde pragnie...ale wiesz, tutaj właśnie pokusiłabym się o stwierdzenie że jakieś uczucie jest, ale ktoś z Was uznał jednak że pierwszeństwo mają obowiązki wobec rodziny i zdecydował się postawić je wyżej niż pragnienie serca (po Kapłance sądzę że Ty)... 4.Obciazenie z przeszlosci - Rycerz Kielichow Wpływy, obciążenia z przeszłości. Tutaj możemy się dowiedzieć, co się wydarzy jak nic nie zrobimy. Gdy nie zrobimy czegoś nowego to pojedziemy na automacie. Karta ta pokazuje nam jakie własnie obciążenia z przeszłości nad nami wiszą i psują nam szyki. To jest to, co świadomie możemy zmienić. Mnie się wydaje iż ten Rycerz pokazuje właśnie obciążenia z przeszłości które do tej pory psują Ci szyki...czyli, trafiali Ci się tacy błędni Rycerze adorujący ale niestali - i teraz to się "odbija czkawką" bo jesteś ostrożna, poprzez pryzmat tego co bylo patrzysz na potencjalnego partnera - i jesteś nad wyraz nieufna... 5.Partnerzy,osoby bliskie - 9 Mieczy + III Cesarzowa ---> suma XII Wisielec Partnerzy i ludzie w otoczeniu. Do działania najczęściej potrzebni są ludzie. Tutaj karta podpowiada kim są ludzie w naszym otoczeniu lub Ci, od których zależy w jakimś stopniu nasz los. Mowa tutaj może być o przyjaciołach i wrogach. Tutaj uważam zdecydowanie że chodzi o Twoje Małżeństwo które jeszcze nadal trwa - "wisi" w Twoim życiu i poniekąd wpływa destrukcyjnie na Twoje myśli... 6.Co teraz się dzieje - I Mag + Rycerz Monet ---> suma XVIII Ksiezyc Co z tego wyniknie. Nadchodząca przyszłość. Własnie dlatego tutaj można zakończyć wróżbę. Ta przyszłość wynika z tego co już jest czyli z tego co sami wypracowaliśmy. No jest Pan Czarujący - czasem może nawet zapierający dech w piersi (gdy się pojawia), ale póki co bardzo pochłonięty pracą, sprawami przyziemnymi, Ty zresztą również - bardziej niż tą relacją to tak naprawdę jesteś pochłonięta sprawami rodzinnymi, zawodowymi...sytuacja pomiędzy Wami nadal jest po prostu niejasna... 7.Niespodzianka - XV Diabel + As Bulaw ---> suma XVI Wieza To czego się nie spodziewany, "ingerencja bogów", niespodzianka.To co przychodzi z zewnątrz. Dobre i złe zależnie od karty. Ta karta może wypełnić luki w rozkładzie poprzednich kart. Może też zadziałać odwrotnie - gdy poprzednie karty powiedziały nam wszystko to ta karta poważnie może zamieszać. Nagła zmina w relacjach...zostaną zburzone pewne ramy i zrobi się gorrrąco - myślę że ewidentnie czeka Cię s**ik... 8.Co sie nie zmieni - XXI Swiat + Krolowa Kielichow ---> suma XI Pasja Rzeczy oczywiste, jakie należy wziąć pod uwagę. To są rzeczy, które na pewno się nie zmienią. Nie ma takiej siły, która mogłaby to ruszyć w danym momencie. Są to rzeczy tak oczywiste, że często ich zwyczajnie nie dostrzegamy. Myślę że pomimo ciepłych uczuć Ty będziesz się dystansować do tej znajomości, będziesz twardo 3mać się tego co masz obecnie... 9.Karta osiagniec - 6 Monet Karta osiągnięć, mistrzostwa. Podpowiada na czym warto się skupić i pracować. To kontynuacji karty trzeciej, mówiącej co robić teraz i szóstej mówiącej co z planów wyjdzie. Ta karta idzie dużo dalej. Mówi do czego dążyć świadomie, wskazuje kierunek rozwoju. Tutaj również można przerwać wróżbę. Skup się na tym czy ta relacja jest tym czego tak naprawdę pragniesz...czy jest opcja na wzajemność i równowagę, czy otrzymasz to czego potrzebujesz i czy będziesz chciała z siebie dawać... 10. Zysk, korzysci - Krolowa Bulaw + 6 Kielichow ---> suma XVIII Ksiezyc Korzyści jakie z tego osiągną inni ludzie. Tutaj dowiemy się, jak nasze działania wpłyną na innych ludzi oraz na otoczenie w ogóle. Mowa jest też o stratach jakie możemy wywołać. To także interesujące spojrzenia na to, jak nas widzą inni. Tutaj także możemy przerwać wróżbę. Dzięki tej relacji możesz poczuć się bardziej pewna siebie ~ to fakt...ale chyba trzeba najpierw cofnąć sie do przeszłości (albo wejrzeć w głąb siebie) by rozwiązać jakiś problem ~ coś wyjaśnić i dopiero budować coś na przyszłość... 11.To co się nie uda - 5 Kielichow + X Kolo Fortuny + 5 Mieczy ---> suma VIII Sprawiedliwosc To co się nie uda, albo to co się nie wydarzy. Niewykorzystane szanse, to co się rozproszy i nie uda. To są złudzenia. Nie uda Ci się zamknąć tej relacji...Ona będzie się kręciła jak Koło Fortuny ~ będzie Was do siebie ciągło, będzie coś sie działo, będą i chwile "rozłąki", no i tak w koło... 12.Wglad na karty - 3 Bulawy Dodatkowe wskazówki o przeszłości, podpowiedź na co jeszcze należy w poprzednich kartach zwrócić uwagę. To wskazanie dla wróżącego aby spojrzał jeszcze raz w rozkład i skorzystał z podpowiedzi nowego punktu widzenia na karty.Tutaj jest też przypomnienie o co pytaliśmy karty. "Cierpliwosc?" ~ tak, potrzebna jest cierpliwość - bo Wasza chwila wkrótce nadejdzie...czekają Was nowe początki... 13.Daleka przyszłość, karta nieświadomości. - 8 Monet, 9 Monet, VI Kochankowie ---> suma XXI Swiat "Zajecie sie praca, soba." ~ no niestety też tak uważam - że podejmiesz decyzję o nie wchodzeniu w tę relację głębiej.... Cytuj
Arshi Napisano 11 Stycznia 2013 Napisano 11 Stycznia 2013 1.Karta główna - Paz Bulaw Hehe a wedlug mnie ten pazik pokazuje ze cala sytuacja jest nie do konca jasna, wiele jest checi brak skutecznych dzialan takie roztrzepanie... ale pociag jakis tam jest 2.Ostrzeżenie - 7 Kielichow Ostrzeżenie. Negatywne kwestie, na co należy uważać, czego nam brak, jakie są wady. Jest to karta negatywna w innych rozkładach interpretowana jako karta odwrócona Zeby cale plany dzialan nie zostaly tylko w sferze marzen 3.Co robic - 6 Mieczy + 8 Kielichow ---> suma II Kaplanka Karta działania. Tutaj mamy praktyczne podpowiedzi co należy zrobić. Odejsc od tej sytuacji za wiele tutaj niewiadomych 4.Obciazenie z przeszlosci - Rycerz Kielichow Wpływy, obciążenia z przeszłości. Tutaj możemy się dowiedzieć, co się wydarzy jak nic nie zrobimy. Gdy nie zrobimy czegoś nowego to pojedziemy na automacie. Karta ta pokazuje nam jakie własnie obciążenia z przeszłości nad nami wiszą i psują nam szyki. To jest to, co świadomie możemy zmienić. Mozliwe ze nadal bedzie dla ciebie wazny ale on bedzie trzymal kilka srok za ogon, a ty bedziesz jedna z wielu... rycerz przychodzi i odchodzi 5.Partnerzy,osoby bliskie - 9 Mieczy + III Cesarzowa ---> suma XII Wisielec Partnerzy i ludzie w otoczeniu. Do działania najczęściej potrzebni są ludzie. Tutaj karta podpowiada kim są ludzie w naszym otoczeniu lub Ci, od których zależy w jakimś stopniu nasz los. Mowa tutaj może być o przyjaciołach i wrogach. Otoczenie to my netowcy 6.Co teraz się dzieje - I Mag + Rycerz Monet ---> suma XVIII Ksiezyc Co z tego wyniknie. Nadchodząca przyszłość. Własnie dlatego tutaj można zakończyć wróżbę. Ta przyszłość wynika z tego co już jest czyli z tego co sami wypracowaliśmy. Powolne przechodzenie relacji w stan zwyklej zanjomosci 7.Niespodzianka - XV Diabel + As Bulaw ---> suma XVI Wieza To czego się nie spodziewany, "ingerencja bogów", niespodzianka.To co przychodzi z zewnątrz. Dobre i złe zależnie od karty. Ta karta może wypełnić luki w rozkładzie poprzednich kart. Może też zadziałać odwrotnie - gdy poprzednie karty powiedziały nam wszystko to ta karta poważnie może zamieszać. Mozliwy nagly przyplyw porzadnia albo mega wojna ;D 8.Co sie nie zmieni - XXI Swiat + Krolowa Kielichow ---> suma XI Pasja Rzeczy oczywiste, jakie należy wziąć pod uwagę. To są rzeczy, które na pewno się nie zmienią. Nie ma takiej siły, która mogłaby to ruszyć w danym momencie. Są to rzeczy tak oczywiste, że często ich zwyczajnie nie dostrzegamy. Odleglows was dzielaca i to ze zbyt szybko sie lovarz w ludziach:D 9.Karta osiagniec - 6 Monet Karta osiągnięć, mistrzostwa. Podpowiada na czym warto się skupić i pracować. To kontynuacji karty trzeciej, mówiącej co robić teraz i szóstej mówiącej co z planów wyjdzie. Ta karta idzie dużo dalej. Mówi do czego dążyć świadomie, wskazuje kierunek rozwoju. Tutaj również można przerwać wróżbę. Nauczysz sie ze nieraz trzeba dac wiecej zeby sie czegos nauczyc ze wzajemnosc nie zawsze jest sprawiedliwa 10. Zysk, korzysci - Krolowa Bulaw + 6 Kielichow ---> suma XVIII Ksiezyc Korzyści jakie z tego osiągną inni ludzie. Tutaj dowiemy się, jak nasze działania wpłyną na innych ludzi oraz na otoczenie w ogóle. Mowa jest też o stratach jakie możemy wywołać. To także interesujące spojrzenia na to, jak nas widzą inni. Tutaj także możemy przerwać wróżbę. To ze zrobisz porzadek i zamieciesz sprawe 11.To co się nie uda - 5 Kielichow + X Kolo Fortuny + 5 Mieczy ---> suma VIII Sprawiedliwosc To co się nie uda, albo to co się nie wydarzy. Niewykorzystane szanse, to co się rozproszy i nie uda. To są złudzenia. Bedziesz smutac to jest nie uniknione... pozniej nawet bedziesz zalwoac decyzji... 12.Wglad na karty - 3 Bulawy Dodatkowe wskazówki o przeszłości, podpowiedź na co jeszcze należy w poprzednich kartach zwrócić uwagę. To wskazanie dla wróżącego aby spojrzał jeszcze raz w rozkład i skorzystał z podpowiedzi nowego punktu widzenia na karty.Tutaj jest też przypomnienie o co pytaliśmy karty. Ze trzeba sie rozwijac nie mozna stac w miejscu 13.Daleka przyszłość, karta nieświadomości. - 8 Monet, 9 Monet, VI Kochankowie ---> suma XXI Swiat Powolne dzialania aby czuc sie szczesliwa, takie male dogadzanie sobie 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi