Sznuflina Posted January 10, 2013 Share Posted January 10, 2013 Snily mi sie trzy grube tęcze!!! dwie widzialam po swojej prawej stronie a jedna prawie na wprost..lekko na lewa strone. Bylam oczarowana ich widokiem..bo byly takie silne.. szerokie.. Nie byly wysokie, cos tak jak ksiezyc na glownej stronie ezoforum. Chodzi mi o ich luki. Czy to dobre symbole?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slawomir Posted January 10, 2013 Share Posted January 10, 2013 Witam! Tęcza to most łaczący dwa światy. W twoim śnie są aż 3 tęcze. Te po prawej symbolizują cos związanego z energią męską - działaniem, pracą, wprowadzaniem czegoś w życie co może spowodować większe otwarcie się energii żeńskiej - ituicyjnej to ta tęcza prawie na wprost lekko w lewo jakby sie zapraszała do skorzystania z tego mostu. Połącz to z poprzednim snem gdzie sama stwierdziaś że zmiany skórne na twarzy to apel duszy o coś............ i myślę że odnajdziesz znaczenie obu snów połaczone z twoimi działaniami z okresu miedzy snami. A przypomnę ci że symbol prawej strony był również w śnie poprzednim motywem wiodącym. Pozdrawiam: Sławomir Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts