Lenka10 Napisano 10 Stycznia 2013 Napisano 10 Stycznia 2013 Mam takiego kolegę z którym utrzymuję kontakt poprzez FB , po ostatnim naszym spotkaniu miałam się do niego odezwać ale tego nie zrobiłam a on wczoraj zablokował mnie na czacie No ale teraz kompletnie nie wiem o co mu chodzi ,najpierw okazuje mi obojętność a teraz się obraza :/ zapytałam kart o jego obecne nastawienie do mnie 10 mieczy 9 buław As pucharów według mnie musiałam go swoją postawą dość mocno zrazić po czym on się odciął ode mnie w obawie przed dalszą porażką. W asie pucharów miał chyba jakieś nadzieje nadzieje za mną związane .... dobrałam jeszcze jedną kartę ~Paź denarów ~chyba bardzo liczył na to że się odezwę . Czego on oczekuje ode mnie w tej sytuacji? Słońce 6 denarów 9 pucharów zależy mu na wyjaśnieniu tej sytuacji i ma nadzieje ze sie odezwę Byłabym wdzięczna gdyby ktoś jeszcze na to spojrzał Cytuj
miistakke Napisano 10 Stycznia 2013 Napisano 10 Stycznia 2013 widać, że jakiś cierpiący jest, mocno go zawiodłaś, czuje się zmęczony tą sytuacją, a as na koncu moze mowic, ze kogos poznal i na tym chce się skupic oczekuje ciepla, tego, ze sprawisz, ze bedzie szczesliwy 1 Cytuj
Lenka10 Napisano 10 Stycznia 2013 Autor Napisano 10 Stycznia 2013 ale jeśli by kogoś poznał to w takim razie nie oczekiwałby już niczego ode mnie ...średnio go rozumiem Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 10 Stycznia 2013 Maestro Napisano 10 Stycznia 2013 zapytałam kart o jego obecne nastawienie do mnie 10 mieczy 9 buław As pucharów on jest chwilowo przybity i zły na Ciebie, zrobił się ostrożny, ale widać, że mu to przejdzie i Cie odblokuje Czego on oczekuje ode mnie w tej sytuacji? Słońce 6 denarów 9 pucharów on oczekuje, że dasz mu o sobie znać w jakikolwiek sposób, że sie odezwiesz, czym go uszczęsliwisz:) 1 Cytuj
Lenka10 Napisano 13 Stycznia 2013 Autor Napisano 13 Stycznia 2013 on jest chwilowo przybity i zły na Ciebie, zrobił się ostrożny, ale widać, że mu to przejdzie i Cie odblokuje wczoraj odblokował dziękuję za pomoc Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi