Skocz do zawartości

jego nastawienie ... ?

Lenka10

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Mam takiego kolegę z którym utrzymuję kontakt poprzez FB , po ostatnim naszym spotkaniu miałam się do niego odezwać ale tego nie zrobiłam a on wczoraj zablokował mnie na czacie :D

No ale teraz kompletnie nie wiem o co mu chodzi ,najpierw okazuje mi obojętność a teraz się obraza :/

zapytałam kart o jego obecne nastawienie do mnie

10 mieczy 9 buław As pucharów

według mnie musiałam go swoją postawą dość mocno zrazić po czym on się odciął ode mnie w obawie przed dalszą porażką. W asie pucharów miał chyba jakieś nadzieje nadzieje za mną związane .... dobrałam jeszcze jedną kartę ~Paź denarów ~chyba bardzo liczył na to że się odezwę .

Czego on oczekuje ode mnie w tej sytuacji?

Słońce 6 denarów 9 pucharów

zależy mu na wyjaśnieniu tej sytuacji i ma nadzieje ze sie odezwę

Byłabym wdzięczna gdyby ktoś jeszcze na to spojrzał :bukiet:

Napisano

widać, że jakiś cierpiący jest, mocno go zawiodłaś, czuje się zmęczony tą sytuacją, a as na koncu moze mowic, ze kogos poznal i na tym chce się skupic

oczekuje ciepla, tego, ze sprawisz, ze bedzie szczesliwy

• Lubię to! 1
Napisano

ale jeśli by kogoś poznał to w takim razie nie oczekiwałby już niczego ode mnie ...średnio go rozumiem :D

• Maestro
Napisano

zapytałam kart o jego obecne nastawienie do mnie

10 mieczy 9 buław As pucharów

on jest chwilowo przybity i zły na Ciebie, zrobił się ostrożny, ale widać, że mu to przejdzie i Cie odblokuje

Czego on oczekuje ode mnie w tej sytuacji?

Słońce 6 denarów 9 pucharów

on oczekuje, że dasz mu o sobie znać w jakikolwiek sposób, że sie odezwiesz, czym go uszczęsliwisz:)

• Lubię to! 1
Napisano

on jest chwilowo przybity i zły na Ciebie, zrobił się ostrożny, ale widać, że mu to przejdzie i Cie odblokuje

wczoraj odblokował ;)

dziękuję za pomoc :)