Sznuflina Napisano 10 Stycznia 2013 Napisano 10 Stycznia 2013 Mam mozliwosc spotkania sie dzis z moja miloscia.. Chcialam podpytac kart, pojechac i skorzystac z tej szansy? Wyciagnelam karty: 1.Kochankowie 2.As kielichow 3.Slonce Poczytalam w opisach kart... i juz wiem, ze pojade... Kochankowie... no to przeciez kochankowie..milosc... As kielichow..podobno to badzo pozytywna karta.. pokazujaca radosc i szczescie... Slonce..same dobre rzeczy.. spelnienie , powodzenie w realizacji planow.. A do tego moje 3 tecze z dzisiejszego snu..... )) Cytuj
miistakke Napisano 10 Stycznia 2013 Napisano 10 Stycznia 2013 widać, że się wahasz, ale będzie to bardzo ciepłe spotkanie i as mowi jedz! Cytuj
Gość Amfora Napisano 10 Stycznia 2013 Napisano 10 Stycznia 2013 W kochankach ja widze raczej rozważania czy pojechać czy nie. As to dobry poczatek, ale jak bedzie dalej zależy od Ciebie, Słońce daje duzo optymizmu. Cytuj
Gość PannaDorotka Napisano 10 Stycznia 2013 Napisano 10 Stycznia 2013 Jasne że jechać Widać, że towarzyszą ci burzliwe emocje, może nawet jakieś motylki w brzuchu latają na myśl o tym spotkaniu ^^ Nie wahaj się, tylko jedź, będzie to udane, miłe i ciepłe spotkanie W podsumie masz Umiarkowanie- może to podpowiedź dla Ciebie, abyś troszkę wyciszyła swoje emocje, wprowadziła w nie więcej rónowagi, bo teraz chyba są bardzo żywiołowe (as kielichów). Podejdź do tego spotkania z większym spokojem, nie pokazuj po sobie wszystkiego, niech twoje oczekiwania też będą bardziej wyśrodkowane. Powodzenia i baw się dobrze Cytuj
Gość sheina Napisano 10 Stycznia 2013 Napisano 10 Stycznia 2013 ja sie zastanwiam czemu Ty się wahasz skoro sama piszesz,ze to z miloscia? lec i ni pekaj ;D Cytuj
Gość PannaDorotka Napisano 10 Stycznia 2013 Napisano 10 Stycznia 2013 Href, a skąd wniosek, że to znajomość internetowa? Cytuj
Sznuflina Napisano 10 Stycznia 2013 Autor Napisano 10 Stycznia 2013 To nie jest pierwsze spotkanie... To juz wiadoma sprawa.. aktualnie lekko na wyciszeniu.. wiec korzystam z mozliwosci aby sie zobaczyc. Cytuj
Sznuflina Napisano 10 Stycznia 2013 Autor Napisano 10 Stycznia 2013 Juz po spotkaniu... jestem zadowolona, dobrze ze pojechalam. Dobra rozmowa pomoze nieraz wiecej niz wszystko inne. Cale szczescie, ze ja Byk zodiakalny..i mam olbrzymia cierpliwosc ! Cytuj
nirva2991 Napisano 10 Stycznia 2013 Napisano 10 Stycznia 2013 Rany.... Jeśli mowa o miłości, jak można kochać kogoś, kogo się na oczy nie widziało? Bo rozumiem, że to ma być pierwsze spotkanie? Chyba naprawdę jestem z innego pokolenia niż Wy... Sprawa jest prosta - bezwzględnie jechać, niezależnie od tego, jak to spotkanie przebiegnie - wyjaśni się wówczas, czy to tylko zwykłe internetowe zadurzenie, czy coś, co ma szansę z czasem przy bezpośredniej znajomości stać się miłością. no właśnie ... i skąd ta pewność , że Sznuflina nie widziała tej osoby ... mały zgrzyt nie na temat i wtrącanie swojego 3 grosze już nawet w wątki tarotowe ;/ ale do rzeczy 1.Kochankowie 2.As kielichow 3.Slonce porzuć rozterki i wątpliwości i jedź ) będzie to bardzo miłe ciepłe spotkanie , które da początki czegoś nowego . powodzenia ! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi