Skocz do zawartości

Kuszaca mozliwosc spotkania

Sznuflina

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Mam mozliwosc spotkania sie dzis z moja miloscia.. Chcialam podpytac kart, pojechac i skorzystac z tej szansy?

Wyciagnelam karty:

1.Kochankowie

2.As kielichow

3.Slonce

Poczytalam w opisach kart... i juz wiem, ze pojade... :)

Kochankowie... no to przeciez kochankowie..milosc...

As kielichow..podobno to badzo pozytywna karta.. pokazujaca radosc i szczescie...

Slonce..same dobre rzeczy.. spelnienie , powodzenie w realizacji planow..

A do tego moje 3 tecze z dzisiejszego snu..... :)))

Napisano

widać, że się wahasz, ale będzie to bardzo ciepłe spotkanie i as mowi jedz! ;)

Napisano

W kochankach ja widze raczej rozważania czy pojechać czy nie. As to dobry poczatek, ale jak bedzie dalej zależy od Ciebie, Słońce daje duzo optymizmu.

Gość PannaDorotka
Napisano

Jasne że jechać :)

Widać, że towarzyszą ci burzliwe emocje, może nawet jakieś motylki w brzuchu latają na myśl o tym spotkaniu ^^

Nie wahaj się, tylko jedź, będzie to udane, miłe i ciepłe spotkanie :)

W podsumie masz Umiarkowanie- może to podpowiedź dla Ciebie, abyś troszkę wyciszyła swoje emocje, wprowadziła w nie więcej rónowagi, bo teraz chyba są bardzo żywiołowe (as kielichów). Podejdź do tego spotkania z większym spokojem, nie pokazuj po sobie wszystkiego, niech twoje oczekiwania też będą bardziej wyśrodkowane.

Powodzenia i baw się dobrze ;)

Napisano

ja sie zastanwiam czemu Ty się wahasz skoro sama piszesz,ze to z miloscia? lec i ni pekaj ;D

Gość PannaDorotka
Napisano

Href, a skąd wniosek, że to znajomość internetowa?

Napisano

To nie jest pierwsze spotkanie... To juz wiadoma sprawa.. aktualnie lekko na wyciszeniu.. wiec korzystam z mozliwosci aby sie zobaczyc.

Napisano

Juz po spotkaniu... :) jestem zadowolona, dobrze ze pojechalam.

Dobra rozmowa pomoze nieraz wiecej niz wszystko inne.

Cale szczescie, ze ja Byk zodiakalny..i mam olbrzymia cierpliwosc !

Napisano
Rany....

Jeśli mowa o miłości, jak można kochać kogoś, kogo się na oczy nie widziało? Bo rozumiem, że to ma być pierwsze spotkanie?

Chyba naprawdę jestem z innego pokolenia niż Wy...

Sprawa jest prosta - bezwzględnie jechać, niezależnie od tego, jak to spotkanie przebiegnie - wyjaśni się wówczas, czy to tylko zwykłe internetowe zadurzenie, czy coś, co ma szansę z czasem przy bezpośredniej znajomości stać się miłością.

no właśnie ... i skąd ta pewność , że Sznuflina nie widziała tej osoby ... mały zgrzyt nie na temat i wtrącanie swojego 3 grosze już nawet w wątki tarotowe ;/

ale do rzeczy :D

1.Kochankowie

2.As kielichow

3.Slonce

porzuć rozterki i wątpliwości i jedź :)) będzie to bardzo miłe ciepłe spotkanie , które da początki czegoś nowego . powodzenia ! :)