Skocz do zawartości

kontakt

miistakke

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

1. dlaczego Pan X odezwał się ostatnio ( pan, z którym się spotykałam, nie byliśmy razem, teraz ma dziewczynę i z tego co widziałam na fb jest szczesliwy) ?

KRÓL MIECZY,10BUŁAW,KOCHANKOWIE chyba chciał jakiejś pomocy, rady z dziedziny, w ktorej mogę pomóc

2. Dlaczego Pan Y się nie odzywa? (byliśmy razem, nie mamy kontaktu od jakiegoś czasu)

5KIELICHÓW,WISIELEC,SŁOŃCE (KAPŁANKA) bo się rozstaliśmy i kontakt się zawiesił, uważa, że ja tego chce i tak byc powinno

---------------kapłan----pustelnik----świat-------------

----------------------umiarkowanie-sprawiesliwosc----

------------------------------------głupiec--------------------

Napisano

Chyba nie jest tak szczęsliwy w tym związku jak Ci sie wydaje, a nie odzywa sie bo ma swoje problemy właśnie w zwiazku, który próbuje ratować. Pozatym jest w zwiazku i byłoby nie w takcie żeby kontaktował sie z Tobą, próbuje być sprawiedliwy wobec Ciebie i obecnej dziewczyny.

• Maestro
Napisano

1. dlaczego Pan X odezwał się ostatnio ( pan, z którym się spotykałam, nie byliśmy razem, teraz ma dziewczynę i z tego co widziałam na fb jest szczesliwy) ?

KRÓL MIECZY,10BUŁAW,KOCHANKOWIE - był ciekawy co u Ciebie, czy jesteś z kims, itd., mam poza tym wrażenie, ze aż taki szczęsliwy to on wcale nie jest...

2. Dlaczego Pan Y się nie odzywa? (byliśmy razem, nie mamy kontaktu od jakiegoś czasu)

5KIELICHÓW,WISIELEC,SŁOŃCE (KAPŁANKA) coś się u niego przykrego wydarzyło, mam wrazenie, że po przerwie będzie kontakt

Napisano

KRÓL MIECZY,10BUŁAW,KOCHANKOWIE chyba chciał jakiejś pomocy, rady z dziedziny, w ktorej mogę pomóc

do szczęsliwości w tym zwiazku to mu daleko wg mnie ;) dlaczego się odezwał... pokusiłabym o to, ze był ciekawy własnie jak u ciebie, bo mu się wspomnienia włączyły i mozliwe, ze zaczął zwiazki porównywac (gdy był z Tobą i obecny)

5KIELICHÓW,WISIELEC,SŁOŃCE (KAPŁANKA) bo się rozstaliśmy i kontakt się zawiesił, uważa, że ja tego chce i tak byc powinno

---------------kapłan----pustelnik----świat-------------

----------------------umiarkowanie-sprawiesliwosc----

------------------------------------głupiec--------------------

rozstaliscie sie ale on nie jest pewny, czy dobrze zrobił. Czy nie powinien jednak sie postarać o to, bo byo w jakiś sposób dobrze itd... I w sumie też zgania troche wine na Ciebie... bedzie zawieszenie i cisza jeszcze jakis czas ale możliwy odzew... moze Ty spróbuj cos ruszyć?

Napisano

KRÓL MIECZY,10BUŁAW,KOCHANKOWIE - Pana ten związek nie do końca satysfakcjonuje... Ogólnie jest mu z czymś ciężko...tak jakby ciężar jego związku, odpowiedzialność za jego losy spoczywało wyłącznie na jego barkach... Przytłacza go to. W mieczowym widać, że się zamyka emocjonalnie i podchodzi do jego obecnej sytuacji na chłodno, chce coś przemyśleć, rozważyć... Może w rozmowie z Tobą szukał jakiegoś wsparcia...

5KIELICHÓW,WISIELEC,SŁOŃCE (KAPŁANKA) - Też tak myślę, że pan uznał, że Ty się wycofałaś...i nie zależy Ci na kontakcie. Z drugiej strony, panu żałuje, że tak się potoczyło, że nie macie już ze sobą kontaktu... Miał nadzieję, że może jednak, liczył na Twój ruch... Uważa, że jesteś zadowolona z obecnego stanu rzeczy po prostu, więc też milczy... Czeka na Twój ruch.