Skocz do zawartości

Gdzie jest moja kasa???

Gość PannaDorotka

Rekomendowane odpowiedzi

Gość PannaDorotka
Napisano

Czekam z niecierpliwością na pewien zaległy przelew... No i czeka i czekam i pytam karty w zwiazku z tym:

1. Czy w tym tygodniu pieniądze dojdą?

Kochankowie, As mieczy, Królowa Monet (suma: Cesarzowa)

W cesarzowej to mi ciagle ta babka wychodzi, co moją kasę trzyma i oddać nie chce ;)

Hmmm.... wydaje mi się, że chyba jednak nie dojdą?

2. Co mogę zrobić, aby przyspieszyć sprawę?

9 monet, 4 kielichy, Pustelnik (suma: Sąd)

Chyba nic, tylko cierpliwie czekać? Przed rozłożeniem kart myślałam o jakiś kolejnych ponaglających telefonach, ale chyba nic to nie da specjalnie i pozostaje mi czekanie.

• Maestro
Napisano

Pieniadze powinny do jutra być na koncie

nic nie rób, wrzuć na luz, zajmij się sobą, bo i tak konto będzie jutro zasilone;)

Napisano
Czekam z niecierpliwością na pewien zaległy przelew... No i czeka i czekam i pytam karty w zwiazku z tym:

Wydaje mi sie tak jak Inez, że pieniązki niebawem będą na koncie :)

Chyba nic, tylko cierpliwie czekać? Przed rozłożeniem kart myślałam o jakiś kolejnych ponaglających telefonach, ale chyba nic to nie da specjalnie i pozostaje mi czekanie.

jestes za bardzo pochłonięta tą sprawą :)

uspokój się i zajmij sobą a na dobre Ci to wyjdzie :) i raczej nic nie możesz zrobic w celu przyspieszenia sprawy :) raczej musisz poczekac :)

Napisano

Probuje swoich sil..a moze potrafie tylko gaworzyc jezyku tarota..nie wiem...

Kochankowe: Ta pani waha sie.. oddac nie oddac.. moze jeszcze nie jest pewna ale ten As mieczy ..podkluwa ja.. kaze oddac.. tnie.

Krolowa Monet.. to twoj bank..

Inaczej dopelnie tym, ze jutro jest nów i i tak wszystko ma szanse na nowy poczatek, czyli stare sprawy mozna zamknac.. stare dlugi trzeba oddac..

Dzisiejszy dzien to tak zwany zwrotny dzien.. Dziwne rzeczy sie dzieja..

Meczy nas jakis wewnetrzny niepokoj..chec zadzialania.. ale podobno trzeba spieszyc sie powoli.. chociaz to trudne..jest mozliwe.

Mam nadzieje, ze wkrotce nadejda twoje pieniazki.

Pozdrawiam serdecznie.. D.

Napisano

ja mysle, ze pieniadze moga jeszcze nie dojsc, ale moze Cie czekac jakis kontakt/rozmowa/wyjasnienie w tej sprawie w tym tygodniu.

Za wiele chyba nie mozesz zrobic, tylko czekac.

Napisano

Pozostaje przy swoim: Pani rozważa czy Ci wysłać, a moze i nie wkońcu i tak czekasz, to poczekasz jeszcze troche ;) Nic nie robić, bo nic nie zdziałasz, a pieniedzy mimo wszysto sie doczekasz ;)

Gość PannaDorotka
Napisano (edytowane)

Weryfikuję:

Kasy BRAK!!!!! :(

Kontaktu ze strony Pani też nie było.

Chyba, że przelew wyszedł dzisiaj, to dam znać w poniedziałek czy dotarł ;)

Edytowane przez PannaDorotka
Napisano

Pieniądze jak najbardziej dojdą.. Asik mieczy dla mnie szybciutko działa:) z rozmachem,nagle..

A co możesz zrobić? Karty pokazały,że nic nie jestem w stanie zrobic i pozostaje Ci czekac:)

Gość PannaDorotka
Napisano

No i kolejna weryfikacja

Dooooopa ni ma :(

• Maestro
Napisano

Moze pytaniue źle zadane? Poczekaj do wieczora, księgowania są zazwyczaj do 19.00...

Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano

No i jak Kochana ~ otrzymałaś te pieniądze ? bom ciekawa...:)

Gość PannaDorotka
Napisano

no ni ma ;p niestety

weryfikowałam wyżej

Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano
no ni ma ;p niestety

weryfikowałam wyżej

Wiem wiem, widziałam :) tylko minęło 2 dni i myślałam że może w końcu oddała...:)

Nie wiem co to za pieniądze, jak długo na nie czekasz i jak bardzo Ci zależy aby je odzyskać ~ ale myślę że Pustelnik i suma Sąd radzą Ci wziąć sprawy w swoje ręce i udać się po pomoc (dodatkowo w podsumach jest Sprawiedliwość, Mag, Rydwan...Moc...i powtarza się Sąd ), lub po prostu się upomnieć...