Gość sheina Napisano 10 Stycznia 2013 Napisano 10 Stycznia 2013 As buław, 10 kielichów, cesarzowa no jakby nie :/...Bozeeeeeeee nie "wyczymam!" Cytuj
SacralNirvana Napisano 10 Stycznia 2013 Napisano 10 Stycznia 2013 As Bulaw, 10 Kielichow, III Cesarzowa ---> suma II Kaplanka; suma HB XIV Umiarkowanie i V Papiez 10 Kielichow to jednak punkt, w ktorym sie nie osiaga juz wiele. Gdyby bylo odwrotnie: najpierw 10 Kielichow, potem As Bulaw, powiedzialabym, ze Wasza znajomosc stanela wprawdzie w pewnym punkcie, ale potem odzyla. Tu jest inaczej. Pokazuje, ze byl moment zywy dosc, cos tam sie tlilo, ale doszliscie do punktu, gdzie przestalo przynajmniej Tobie To wystarczac i sie zbuntowalas. Po 10 Kielichach mamy III Cesarzowa, ktora moze wskazywac na to, ze tak naprawde duzo od Ciebie zalezy. Mamy potem ciekawe podsumy. Kaplanke, ktora mowi o potrzebie kierowania sie glosem intuicji i Umiarkowanie z Papiezem, ktore to karty z kolei mowia o potrzebie odnalezienia zlotego srodka, gotowosci do kompromisow. To jest tak, ze na tym etapie znajomosc doszla do punktu, w ktorym musielibyscie zrobic powazny krok na przod, inaczej musi nastapic rozejscie. Jedyne, co jest stale to wlasnie zmiany i 10 Kielichow mowi o potrzebie zmieny tego stanu na inny. Wiec znajomosc powinna przeistoczyc sie w przyjazne, bo inaczej (przynajmniej dla jednej ze stron) stanie sie nudna i niespelniajaca oczekiwan. Umiarkowanie a i przedtem Cesarzowa moga tez wskazywac na to, ze wiele tak naprawde zalezy od Ciebie. Ty zakonczylas te znajomosc i Ty moglabys ja reaktywowac. Pytanie, czy tego chcesz. Cytuj
Gość sheina Napisano 10 Stycznia 2013 Napisano 10 Stycznia 2013 wiesz as blaw tomeska inicjatywa czesto. ale nie wiem ja powiedzialam nie i tyle, a po jego zachowaniu to juz zwatpilam czy ja ja zakonczylam kiedy pisze i ktos olewa moje odczucia to chyba wystarczajacy znak.. ale my jz to maglowalysmy.. Cytuj
nirva2991 Napisano 10 Stycznia 2013 Napisano 10 Stycznia 2013 wyskoczy jeszcze jak filip z konopii i Cię nieźle zaskoczy )) Cytuj
Gość sheina Napisano 10 Stycznia 2013 Napisano 10 Stycznia 2013 ciekawe z jakiej paki... ponad miesiac i by m sie cos przypomnialo?jakos w to neiw ierze Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi