Skocz do zawartości

Proszę o karty :) weryfikacja

pretoria

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam, kart sobie sama nie mogę postawić, bo jestem zbyt 'cenzura' sytuacją.

Zamówiłam sukienkę przez pewien portal, powinna u mnie już być, ale nie ma ani sukienki, ani odpowiedzi od sprzedającego. Rzecz potrzebuję do przyszłego piątku.

Czy zostało to juz wysłane?

Czy dostanę na czas?

Czy bedzie z tym wszystko ok?

Z gory dziekuje :)

Napisano

czy zostało wysłane :

rycerz mieczy , sąd , 4 miecze -

zostało wysłane , ale całkiem niedawno , dużo zamieszania było chyba z paczką i teraz już sobie spokojnie dochodzi ;)) tylko coś z opóźnieniem , jakby się gdzieś zatzymało

czas:

3 mieczy , pustelnik , paź denarów -

o kurde .. chyba nie ...albo na ostatnią chwilę . ale ciekawa jestem

czy będzie wszystko ok :

6 denaarów , głupiec , as buław

będzie Ci się baaardzo podobać ;)

Napisano

Bardzo, bardzo Ci dziękuję :* Punkcika niestety nie mogę zostawić :(

Weryfikacja w sobotę lub jeśli kiecka dojdzie szybciej to zweryfikuję wcześniej :)

Napisano

Aaa i faktycznie niby zostalo wyslane w pn. Ale baba na @ nie odpisuje więc tego pewna nie byłam lub po ponagleniu wysłała szybko dzisiaj - czort ją tam wie :P

Napisano

Okazało się, że sukienka idzie z Honkongu do Niemiec i z Niemiec do Polski :o

Mołabyś zerknąć czy powinnam poczekać i się łudzić, że dojdzie w przyszłym tygodniu czy może powinnam zamówić taką samą (wysyłaną z Pl) i jedną z nich sprzedać?

Napisano

zerknę za godz , ok ? bo nie mam dostępu do kart .... tak myślałam że skądś z okolic chin Ci ona idzie ... ja też sobie kiedyś zamówiłam na allegro z jakiegoś japan style czy coś takiego i czekałam 5 tygodni jak dojdzie ;/ co prawda mega tania , ale na zdjęciu zupełnie inna niż w rzeczywistości

Napisano

5 tyg?? No to pięknie, a mi na sobotę potrzebna.

To chyba wezme tę samą, ale z Polski, a tamtą sprzedam.

Ale poczekam jeszcze na karciochy ;)

Napisano

czy dojdzie w przyszłym tyg :

3 buław , 9 pucharów , świat ...

jak dla mnie nie, ale niech ktoś inny się wypowie

Napisano

jak dla mnie to przesyłka w drodze, a sukienka w międzyczasie inna już kupiona

• 3 tygodnie później...
Napisano

Tak jak pisałyście :)

Kiecka na czas nie przyszła, zamówiłam kolejną, która bardzo mi i nie tylko się podobała.

Dzieki raz jeszcze :*