pretoria Napisano 10 Stycznia 2013 Napisano 10 Stycznia 2013 Witam, kart sobie sama nie mogę postawić, bo jestem zbyt 'cenzura' sytuacją. Zamówiłam sukienkę przez pewien portal, powinna u mnie już być, ale nie ma ani sukienki, ani odpowiedzi od sprzedającego. Rzecz potrzebuję do przyszłego piątku. Czy zostało to juz wysłane? Czy dostanę na czas? Czy bedzie z tym wszystko ok? Z gory dziekuje Cytuj
nirva2991 Napisano 10 Stycznia 2013 Napisano 10 Stycznia 2013 czy zostało wysłane : rycerz mieczy , sąd , 4 miecze - zostało wysłane , ale całkiem niedawno , dużo zamieszania było chyba z paczką i teraz już sobie spokojnie dochodzi ) tylko coś z opóźnieniem , jakby się gdzieś zatzymało czas: 3 mieczy , pustelnik , paź denarów - o kurde .. chyba nie ...albo na ostatnią chwilę . ale ciekawa jestem czy będzie wszystko ok : 6 denaarów , głupiec , as buław będzie Ci się baaardzo podobać Cytuj
pretoria Napisano 10 Stycznia 2013 Autor Napisano 10 Stycznia 2013 Bardzo, bardzo Ci dziękuję :* Punkcika niestety nie mogę zostawić Weryfikacja w sobotę lub jeśli kiecka dojdzie szybciej to zweryfikuję wcześniej Cytuj
pretoria Napisano 10 Stycznia 2013 Autor Napisano 10 Stycznia 2013 Aaa i faktycznie niby zostalo wyslane w pn. Ale baba na @ nie odpisuje więc tego pewna nie byłam lub po ponagleniu wysłała szybko dzisiaj - czort ją tam wie Cytuj
pretoria Napisano 10 Stycznia 2013 Autor Napisano 10 Stycznia 2013 Okazało się, że sukienka idzie z Honkongu do Niemiec i z Niemiec do Polski Mołabyś zerknąć czy powinnam poczekać i się łudzić, że dojdzie w przyszłym tygodniu czy może powinnam zamówić taką samą (wysyłaną z Pl) i jedną z nich sprzedać? Cytuj
nirva2991 Napisano 10 Stycznia 2013 Napisano 10 Stycznia 2013 zerknę za godz , ok ? bo nie mam dostępu do kart .... tak myślałam że skądś z okolic chin Ci ona idzie ... ja też sobie kiedyś zamówiłam na allegro z jakiegoś japan style czy coś takiego i czekałam 5 tygodni jak dojdzie ;/ co prawda mega tania , ale na zdjęciu zupełnie inna niż w rzeczywistości Cytuj
pretoria Napisano 10 Stycznia 2013 Autor Napisano 10 Stycznia 2013 5 tyg?? No to pięknie, a mi na sobotę potrzebna. To chyba wezme tę samą, ale z Polski, a tamtą sprzedam. Ale poczekam jeszcze na karciochy Cytuj
nirva2991 Napisano 11 Stycznia 2013 Napisano 11 Stycznia 2013 czy dojdzie w przyszłym tyg : 3 buław , 9 pucharów , świat ... jak dla mnie nie, ale niech ktoś inny się wypowie Cytuj
Czarownica Napisano 11 Stycznia 2013 Napisano 11 Stycznia 2013 jak dla mnie to przesyłka w drodze, a sukienka w międzyczasie inna już kupiona Cytuj
pretoria Napisano 27 Stycznia 2013 Autor Napisano 27 Stycznia 2013 Tak jak pisałyście Kiecka na czas nie przyszła, zamówiłam kolejną, która bardzo mi i nie tylko się podobała. Dzieki raz jeszcze :* Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi