Gość sappir Napisano 10 Stycznia 2013 Napisano 10 Stycznia 2013 łączą mnie z tą osobą stosunki zawodowe Siła, Królowa Mieczy, 10 Monet suma Gwiazda Według mnie pierwsza karta przedstawia mnie druga ją. Widać przełamywanie barier, dystans, może nawet nieszczerość z jej strony (KM) ale jednocześnie gotowość do dzielenia się wiedzą i wymiany doświadczeń zawodowych (10 Monet), czyli mówiąc krótko współpracę. Jak to widzicie? Cytuj
nirva2991 Napisano 10 Stycznia 2013 Napisano 10 Stycznia 2013 kobieta jest nastawiona tylko na współpracę na poziomie zawodowym , jest konsekwentna , ale nie chce się spoufalać , dlatego zachowuje dystans . Cytuj
NarratorkaHorrorow Napisano 10 Stycznia 2013 Napisano 10 Stycznia 2013 Siła, Królowa Mieczy, 10 Monet suma Gwiazda Kobieta z autorytem,która zna swoją wartość.Widzi w Tobie potencjał,który wykorzysta.Ma świadomość że łączą was stosunki stricto zawodowe.To stosunek miedzy przełożonym a podwładnym.W KM pokazuje dystans, autorytet i ogromną więdze.Mam niejasne odczucie że ma problem z komunikacją werbalną Ale nastawienie ma dobre co do Ciebie Pozdrawiam Cytuj
iridos Napisano 10 Stycznia 2013 Napisano 10 Stycznia 2013 nieszczerosci tu nie widac skupienie na sprawach zawodowych Cytuj
maddie88 Napisano 11 Stycznia 2013 Napisano 11 Stycznia 2013 Siła, Królowa Mieczy, 10 Monet suma Gwiazda Moim zdaniem dobre, podobasz się panu i to bardzo...między Wami chyba iskrzy , ale ogradzasz się, dystansujesz... Pan mimo to chce stabilnej relacji...bo poza tym, że uważa Cię za piękną kobietę, to lubi z Tobą rozmawiać, uważa, że dobrze się dogadujecie...takie relacje przyjacielskie, które mają szansę przerodzić się w coś więcej... Tak to widzę ja Cytuj
Gość sappir Napisano 11 Stycznia 2013 Napisano 11 Stycznia 2013 Maddie pytałam o kobietę z którą łączą mnie jedynie relacje służbowe:). Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi