Maestro Inez2503 Napisano 10 Stycznia 2013 Maestro Napisano 10 Stycznia 2013 Jak będzie wygladała moja relacja z panem w przyszłą niedzielę i poniedziałek? Kapłan 2 kielichów kochankowie Rydwan suma Siła Powinno być miłe spotkanie, miły kontakt,spotkanie może być podszyte namiętnoscią Cytuj
Lulu86 Napisano 10 Stycznia 2013 Napisano 10 Stycznia 2013 myślę, że będzie miło sympatycznie, wręcz romantycznie, albo co najmniej romansowo. Czyżby nowa miłość na horyzoncie? Myslę ze coś się ruszy po tym spotkaniu. Cytuj
NarratorkaHorrorow Napisano 10 Stycznia 2013 Napisano 10 Stycznia 2013 Bardzo ładnie. Dobrze spędzony czas, komplementy.A kochankowie dają odczucie że Pan podejmie konkretną decyzję dotyczą Ciebie.Zechce przedsięwziąć konkretne kroki by uściślić i sformalizować relację . Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 10 Stycznia 2013 Autor Maestro Napisano 10 Stycznia 2013 Chciałabym,żeby się zmieniło coś i polepszyło,dziękuję Wam;) Cytuj
Gość Linkinia Napisano 10 Stycznia 2013 Napisano 10 Stycznia 2013 Jak będzie wygladała moja relacja z panem w przyszłą niedzielę i poniedziałek? Kapłan 2 kielichów kochankowie Rydwan suma Siła Może na początku będzie lekko sztywno, ale potem atmosfera się rozluźni, będzie przyjaźnie, ciepło i nie zabraknie flirtu. Siła wskazuje na dominację waszych pragnień względem siebie, poiskrzy Zastanawia mnie Rydwan po Kochankach... podejmiecie jakąś decyzję i relacja ruszy z kopyta albo relacja przeistoczy się w romans i zacznie się szybko rozwijać. Bardzo ładne karty ) Cytuj
Gość sappir Napisano 10 Stycznia 2013 Napisano 10 Stycznia 2013 Ja to widzę tak: kapłan - planowanie podróży, 2 puchary - spotkanie Kochankowie - atmosfera spotkania nie pozostawiająca wątpliwości, co do relacji jaka Was łączy. Wy jesteście w sobie zakochani? Myślę, że na czułych gestach i trzymaniu się za rękę nie skończy się. Rydwan - wyjazd. Cytuj
Gość gość5 Napisano 11 Stycznia 2013 Napisano 11 Stycznia 2013 hehe mam wrazenie, że tam bedzie ogien a nie tylko namietnosc - a tak powazniej, to nie wiem czy nie wybierzecie sie na "przejazdzke"- romantyczna z resztą - chyba ze ten rydwan, to szybki rozwoj wypadków - bede czekac na weryfikację :) Cytuj
Gość PannaDorotka Napisano 11 Stycznia 2013 Napisano 11 Stycznia 2013 będzie romantycznie i namiętnie ^^ pan będzie cie adorował, komplementował, widać, że bardzo go pociągasz chyba ;p i twojej inicjatywy też chyba nie zabraknie w tej sile fajne karty Cytuj
maddie88 Napisano 11 Stycznia 2013 Napisano 11 Stycznia 2013 Kapłan 2 kielichów kochankowie Rydwan suma Siła Bardzo miłe dla Was obojga spotkanie, podczas którego porozmawiacie od serca, wpłynie to bardzo pozytywnie na Waszą relację... Będziecie musieli podjąć pewną decyzję...stawić czoła pewnym emocjom... Dobra strona jest taka, że powinniście sobie wszystko wyjaśnić, ale w tym Rydwanie chyba też pójdziecie każdy w swoją stronę... Tzn. nie mam na myśli definitywnego rozstania, bo to tylko do poniedziałku - ale może podejmiecie decyzję, że na razie musicie odpocząć od tej znajomości... Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 11 Stycznia 2013 Autor Maestro Napisano 11 Stycznia 2013 Zobaczymy jak będzie naprawdę....))) Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 1 Lutego 2013 Autor Maestro Napisano 1 Lutego 2013 Skończyło się na rozmowie w necie,intensywnej i długiej,mimo usilnych próśb na spotkanie z nim, nie uległam,stąd pewnie ta Siła w podsumie.. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi