Skocz do zawartości

uczucia MZ do mnie

Gość sappir

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Giermek Pucharów, Król Buław, Giermek Monet suma Pustelnik

Niewątpliwie ma ciepłe uczucia wobec mnie, ale... no właśnie ale wygląda na to, że racjonalizuje te uczucia, odsuwa się, musi coś przemyśleć i tak jakby czuł, że to nie jest czas aby zaczynać od nowa, chyba jest mu ciężko na sercu a może w tym Pustelniku rozłąkę/ dzielącą odległość widać

Napisano

Na pewno darzy Cię sympatią,lubi z Toba przebywać,rozmawiać i w szeroko pojętym tego słowa znaczeniu-spędzać czas.Jednak typowo "romansowych" wręcz miłosnych odczuć nie zaobserwowałam. W pustelniku się odsuwa,sam na własne życzenie pragnąc nabrać dystansu,przemyśleć.Możliwe że dzieli was odległość stąd brak konkretnych planów wobec Ciebie.Podobasz mu się.

• Maestro
Napisano

Ma ciepłe uczucia,ja nie wiem,czy to milość,ale w tych giermkach jest coś co się rozwija:)

Napisano

Ciepłe i stałe :) Domaga się też trochę więcej emocji z Twojej strony.

Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano
Na pewno darzy Cię sympatią,lubi z Toba przebywać,rozmawiać i w szeroko pojętym tego słowa znaczeniu-spędzać czas.Jednak typowo "romansowych" wręcz miłosnych odczuć nie zaobserwowałam. W pustelniku się odsuwa,sam na własne życzenie pragnąc nabrać dystansu,przemyśleć.Możliwe że dzieli was odległość stąd brak konkretnych planów wobec Ciebie.Podobasz mu się.

Przybijam piąteczkę bo bardzo ładnie ujęte - zgadzam się w całej rozciąglości z interpretacją Gypsy.:)))

Gość gość5
Napisano

Niewątpliwie ma ciepłe uczucia wobec mnie, ale... no właśnie ale wygląda na to, że racjonalizuje te uczucia, odsuwa się, musi coś przemyśleć i tak jakby czuł, że to nie jest czas aby zaczynać od nowa, chyba jest mu ciężko na sercu a może w tym Pustelniku rozłąkę/ dzielącą odległość widać

podobasz mu sie i wie, że gdyby podzialal bardziej w tym kierunku- moglaby byc całkiem fajna relacja uczuciowa- ale pustelnik na koncu mowi o izolacji - jego i nie tylko przez odległosc -ale on nie chce na razie nic robic w tym kierunku aby byc razem :(

Napisano

Pan lubi Cię na 100%, może być trochę nieśmiały w okazywaniu uczuć... Masz w nim przyjaciela, zawsze będzie obok, jeśli tego będziesz potrzebować :) O jakiś głębokich uczuciach tutaj nie można mówić, ale panu się podobasz, jest otwarty na tę znajomość i najprawdopodobniej będzie działać w tym kierunku, proponować wypady, spotkania itp. Tylko pan na pewnym etapie może się odsunąć, by przemyśleć tę relację...żeby nie popełnić błędu... Na dzień dzisiejszy karty pokazują fajną koleżeńską relację, ale pan może w pewnym momencie się wycofać... To oczywiście tylko i wyłącznie moja propozycja...