Madlen_88 Napisano 10 Stycznia 2013 Napisano 10 Stycznia 2013 W maju idę na wesele przyjaciółki. Będę świadkiem. Zastanawiam się kogo na to wesele zaprosić? Najbardziej chciałabym iść ze świadkiem, on na razie ma dziewczynę, ale i kryzys w związku. Jeśli nie z nim to kolegą (Pan S) z którym świetnie się bawiłam w sylwestra, nie schodziliśmy z parkietu. A może do maja pojawi się w moim życiu jakiś ważny ktoś? W każdym razie: Z kim pójdę na wesele? Jak spełnią się moje oczekiwania na pójście na wesele ze świadkiem? ODP: Wieża TŁO: Głupiec+ Słońce+ 3 kije --> Głupiec Jak spełnią się moje oczekiwania na pójście na wesele z Panem S? ODP: Król pucharów TŁO: 9 pucharów+ 7 pucharów+ 5 kijów--> Słońce Wydaje mi się, że z żadnym z Panów. Ze świadkiem moje oczekiwania runą jak domek z kart. Lub to co teraz jest nierealne (on ma dziewczynę), zostanie zniszczone i pojawią się nowe realne okoliczności (Głupiec). Cytuj
NarratorkaHorrorow Napisano 10 Stycznia 2013 Napisano 10 Stycznia 2013 Z świadkiem owszem będziecie się dobrze bawić na weselu,ale przyjdziecie osobno.Stawiam na Pana S,będą z nim pewne nieprzygody w postaci niepewności z jego strony czy będzie czy też nie.Przez jakiś czas będzie się wahał,milczał,zastanawiał by w najmniej oczekiwanym momencie poinformować Cię że pójdzie,i to chętnie. Pozdrawiam. 1 Cytuj
maddie88 Napisano 11 Stycznia 2013 Napisano 11 Stycznia 2013 Jak spełnią się moje oczekiwania na pójście na wesele ze świadkiem? ODP: Wieża TŁO: Głupiec+ Słońce+ 3 kije --> Głupiec Hmm... Ja bym jednak powiedziała, że z tym panem nie pójdziesz... Pytasz się o spełnienie Twoich oczekiwań...będziesz musiała zmienić plany... Ale to nie przeszkodzi w dobrej zabawie na weselichu Widać dużo rozmów, może i jakiś flirt Będzie razem mile spędzać czas i w tym Głupcu może jakieś nowe uczucie się narodzi...mnie raz to pokazało Nie ma tego złego Jak spełnią się moje oczekiwania na pójście na wesele z Panem S? ODP: Król pucharów TŁO: 9 pucharów+ 7 pucharów+ 5 kijów--> Słońce Pan zareaguje emocjonalnie coś Będzie miał mieszane uczucia, będzie myślał...jakieś opory emocjonalne się tu pokazują... Ale w końcu powinien się zgodzić 1 Cytuj
bridaa Napisano 11 Stycznia 2013 Napisano 11 Stycznia 2013 całkiem możliwe że pójdziesz na wesele z Panem S, w tle widać uroczystość :-), chyba że do czasu wesela jeszcze zmienisz zdanie i zaprosisz kogos innego, ale z Panem S jesli będziesz chciała iśc, to moim zdaniem nic tu nie stoi na przeszkodzie 1 Cytuj
SacralNirvana Napisano 11 Stycznia 2013 Napisano 11 Stycznia 2013 Stawiam na drugiego pana. Z pierwszym, jezeli planujesz isc, to cos Cie zaskoczy i bedziesz musiala odlozyc zyczenia/plany na bok. Zreszta sam Glupiec mowi tu o braku oczekiwan. Przy drugim panu wyszedl Ci Krol Kielichow ze swoim pomocnym ramieniem. Pan moze byc co nieco zaskoczony propozycja, ale ogolnie bedziecie sie fajnie bawili. Takze stawiam na Pana S. 1 Cytuj
Madlen_88 Napisano 11 Stycznia 2013 Autor Napisano 11 Stycznia 2013 No drugi Pan myślę, że Pan S się zgodzi, jest pogodny, sympatyczny, lubi mnie, a nawet chyba trochę podrywa. Chyba, że On się z kimś zwiąże w tym czasie, to go nie zaproszę. Albo ja i nie pójdę z żadnym z Panów. Zweryfikuję na pewno Cytuj
Gość Linkinia Napisano 11 Stycznia 2013 Napisano 11 Stycznia 2013 Jak spełnią się moje oczekiwania na pójście na wesele ze świadkiem? ODP: Wieża TŁO: Głupiec+ Słońce+ 3 kije --> Głupiec Z tym panem nie uda się. Jak spełnią się moje oczekiwania na pójście na wesele z Panem S? ODP: Król pucharów TŁO: 9 pucharów+ 7 pucharów+ 5 kijów--> Słońce Z tym panem jest duże prawdopodobieństwo, Król Pucharów zawsze kojarzy mi się z uczuciowym, skorym do pomocy mężczyzną, takim, który nie zawiedze w potrzebie. W podsumie jest Słońce, jak dla mnie dobrze rokujące. Cytuj
Madlen_88 Napisano 6 Maja 2013 Autor Napisano 6 Maja 2013 Jako, że poznałam kogoś, na wesele idę z innym, moim Panem W. Cytuj
maddie88 Napisano 7 Maja 2013 Napisano 7 Maja 2013 A jednak Nie ma tego złego... Będziesz się z panem dobrze bawić )) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi