Skocz do zawartości

Z kim pójdę na wesele? Weryfikacja w maju :) Alę będę pamiętać :D

Madlen_88

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

W maju idę na wesele przyjaciółki. Będę świadkiem. Zastanawiam się kogo na to wesele zaprosić? Najbardziej chciałabym iść ze świadkiem, on na razie ma dziewczynę, ale i kryzys w związku. Jeśli nie z nim to kolegą (Pan S) z którym świetnie się bawiłam w sylwestra, nie schodziliśmy z parkietu. A może do maja pojawi się w moim życiu jakiś ważny ktoś? W każdym razie: Z kim pójdę na wesele?

Jak spełnią się moje oczekiwania na pójście na wesele ze świadkiem?

ODP: Wieża

TŁO: Głupiec+ Słońce+ 3 kije --> Głupiec

Jak spełnią się moje oczekiwania na pójście na wesele z Panem S?

ODP: Król pucharów

TŁO: 9 pucharów+ 7 pucharów+ 5 kijów--> Słońce

Wydaje mi się, że z żadnym z Panów. Ze świadkiem moje oczekiwania runą jak domek z kart. Lub to co teraz jest nierealne (on ma dziewczynę), zostanie zniszczone i pojawią się nowe realne okoliczności (Głupiec).

Napisano

Z świadkiem owszem będziecie się dobrze bawić na weselu,ale przyjdziecie osobno.Stawiam na Pana S,będą z nim pewne nieprzygody w postaci niepewności z jego strony czy będzie czy też nie.Przez jakiś czas będzie się wahał,milczał,zastanawiał by w najmniej oczekiwanym momencie poinformować Cię że pójdzie,i to chętnie.

Pozdrawiam.

• Lubię to! 1
Napisano

ODP: Wieża

TŁO: Głupiec+ Słońce+ 3 kije --> Głupiec

Hmm... Ja bym jednak powiedziała, że z tym panem nie pójdziesz... Pytasz się o spełnienie Twoich oczekiwań...będziesz musiała zmienić plany... Ale to nie przeszkodzi w dobrej zabawie na weselichu :) Widać dużo rozmów, może i jakiś flirt :) Będzie razem mile spędzać czas i w tym Głupcu może jakieś nowe uczucie się narodzi...mnie raz to pokazało :) Nie ma tego złego ;)

ODP: Król pucharów

TŁO: 9 pucharów+ 7 pucharów+ 5 kijów--> Słońce

Pan zareaguje emocjonalnie coś ;) Będzie miał mieszane uczucia, będzie myślał...jakieś opory emocjonalne się tu pokazują... Ale w końcu powinien się zgodzić :)

• Lubię to! 1
Napisano

całkiem możliwe że pójdziesz na wesele z Panem S, w tle widać uroczystość :-), chyba że do czasu wesela jeszcze zmienisz zdanie i zaprosisz kogos innego,

ale z Panem S jesli będziesz chciała iśc, to moim zdaniem nic tu nie stoi na przeszkodzie

• Lubię to! 1
Napisano

Stawiam na drugiego pana. Z pierwszym, jezeli planujesz isc, to cos Cie zaskoczy i bedziesz musiala odlozyc zyczenia/plany na bok. Zreszta sam Glupiec mowi tu o braku oczekiwan.

Przy drugim panu wyszedl Ci Krol Kielichow ze swoim pomocnym ramieniem. Pan moze byc co nieco zaskoczony propozycja, ale ogolnie bedziecie sie fajnie bawili. :)

Takze stawiam na Pana S.

• Lubię to! 1
Napisano

No drugi Pan myślę, że Pan S się zgodzi, jest pogodny, sympatyczny, lubi mnie, a nawet chyba trochę podrywa. Chyba, że On się z kimś zwiąże w tym czasie, to go nie zaproszę. Albo ja i nie pójdę z żadnym z Panów. Zweryfikuję na pewno :D

Gość Linkinia
Napisano

ODP: Wieża TŁO: Głupiec+ Słońce+ 3 kije --> Głupiec

Z tym panem nie uda się.

ODP: Król pucharów TŁO: 9 pucharów+ 7 pucharów+ 5 kijów--> Słońce

Z tym panem jest duże prawdopodobieństwo, Król Pucharów zawsze kojarzy mi się z uczuciowym, skorym do pomocy mężczyzną, takim, który nie zawiedze w potrzebie. W podsumie jest Słońce, jak dla mnie dobrze rokujące.

• 3 miesiące temu...
Napisano

Jako, że poznałam kogoś, na wesele idę z innym, moim Panem W. :)

Napisano

A jednak :D Nie ma tego złego... ;) Będziesz się z panem dobrze bawić :)))