Skocz do zawartości

Kadra menadzerska,a przeniesienie.

NarratorkaHorrorow

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Jutro muszę podjąć decyzję i przedłożyć ją przełożonemu.Chodzi o to czy zostane i wybiorę jedną z dwóch opcji które przedstawił mi P,czy też poproszę o przeniesienie. Sprawa odrobinę się skomplikowała.Jeśli odejde,będe musiała wyjaśnić menadżerowi działu powód swej decyzji i liczyć na jej przychylność.Za moim przeniesiem wetują dziewczyny,oraz Kierownik działu do którego chce się przenieść.Dlaczego chce bym zasiliła grono jego współpracowników? Nie mam pojęcia.

Jakie zdanie ma o mnie SC (menadżer departamentu) ?

Kochankowie

Mag

X kielichów

Zdanie ma dobre .Uważa że jestem konkretna ,godna zaufania i komunikatywna.Kochankowie w pierwszej karcie mogą stanowić o podejmowanych dobrych decyzjach.

Czy SC zgodzi się na moje przeniesienie ?

Rydwan

Świat

III pałek

Uzna to za krok w dobrą stronę o ile umiejętnie uzasadnie powód.Mam wrażenie że chce wysłać mnie w delegacje,zaproponuje pracę w innym miejscu.Być może oddeleguje mnie do jednej z propozycji przedlożonych przez przełożonego.

Jak będzie wyglądać jutrzejsza rozmowa z bezpośrednim przełożonych w sprawie przeniesienia?

Cesarz

IX kielichów

IIII pałek

Bedzie ciepło,miło i przytulnie.Powinnam być zadowolona, i zostać tu gdzie jestem.

Jaki będzie rezultat rozmowy z P?

śmierć

VI kielichów

Paż pałek

Gwałtowna zmiana.W VI kielichów widzę kółko wzajemnej adoracji rodem z przedszkola które mam nacodzień gdy tylko przychodze do pracy.Być może z chorej sytuacji się uwolnie,otrzymam dobrą wiadomość.Będe zadowolona.

Co sądzicie ?

Napisano

Jakie zdanie ma o mnie SC (menadżer departamentu) ?

Kochankowie

Mag

X kielichów

Uważa, że dużo serca i zapału wkładasz w swoją pracę. I w dużej mierze przyczyniasz się do sukcesu zbiorowego, czyli sukcesu zespołu/wydziału

Czy SC zgodzi się na moje przeniesienie ?

Rydwan

Świat

III pałek

Jak najbardziej tak, pójdziesz na nowe.

Jak będzie wyglądać jutrzejsza rozmowa z bezpośrednim przełożonych w sprawie przeniesienia?

Cesarz

IX kielichów

IIII pałek

Twój zwierzchnik będzie "rozpływał się" w ochach i achach czym da Tobie powód do radości/zadowolenia

Jaki będzie rezultat rozmowy z P?

śmierć

VI kielichów

Paż pałek

Niewątpliwie zmianą, dostaniesz szansę na zrobienie czegoś nowego. To będzie kusząca propozycja, z której moim zdaniem skorzystasz

Pozdrawiam:)

Napisano

Dziekuje za spostrzeżenie.

Mam możliwość weryfikacji

Rozmowy nie było,zwaliła nam się na głowe kadra menadżerska,mase spraw.SC podjeła rozmowe o przyszłosci w gronie departamentu,ale było to kółko wzajemnej adroacji.Dziewczny schelabiały ,przymilały się.Sytuacja się pogorszyła.Zmienił się bezspośredni przełożony który zna się z osobą która psuje mi krew najbardziej,ponadto nie zna sytuacji i chce byśmy wszystkie współpracowały razem.

Gorzej już chyba nie będzie.

Gość SooYoung
Napisano

Ponieważ atmosfera wokół Ciebie się zagęszcza, prawdopodobnie czeka Cię zmiana pracy. Po prostu "robią Ci opinię" a tłumaczenie się, wyjaśnianie tylko pogorszy sytuację, tak więc pomyśl czy nie lepiej rozejrzeć się za czymś innym.

Napisano

Ja tak czy inaczej twierdzę po powyższych kartach, że przed Tobą nowe drogi, nowe możliwości... Może jeszcze chwilę trzeba poczekać na tę okazję:)

Spokoju przede wszystkim życzę i miej oczy szeroko otwarte:)

Napisano

Arachnea, dziękuje za spostrzeżenie.Mam nadzieje że sytuacja rozwiąże się na moją korzyść.Nie chce iść na wojne,nie chce kierować wniosku do sądu pracy oskarżając o mobbing ,chce tylko w spokoju wykonywać swoje obowiązki.Zmieniać pracy nie chce,odnajduję się w tym co robie.

Sapir

Będę uważać,oby los mi sprzyjał. Dziękuje ;)