Skocz do zawartości

wrażenie.

NarratorkaHorrorow

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

W sprawę przeniesienia włączył się kierownik działu do którego miałabym przejść.Był na rozmowie z dziewczynami i został wtajemniczony w sprawę.Obstaje za tym bym się przeniosła.

Jakie wrażenie wywarłam na Ż(w/w kierownik)

Kochankowie

IX Denarów

Królowa Kielichów

Wbrew pozorom dobre.Spodziewałam się że może wziął mnie za "dziewczynkę" która nie może sobie poradzić,za osobę nieporadną niekompetetną i mało zaradną.A tu proszę uważa podejmuje dobre decyzje,jestem ułożona i ciepła.

Dlaczego Ż chce mnie w swoim zespole?

Papież

Sąd Ostateczny

X pałek.

Uważa że marnuje się w miejscu gdzie nie moge dać z siebie wszystkiego zwg na atmosfere która mnie dusi.Uważa że w jego zespole odnajdę się i odetchne pełna piersią.

Co sądzicie ?

Napisano

Kochankowie

IX Denarów

Królowa Kielichów

Uważa, że jesteś trochę chwiejna i niezdecydowana, ale także uczciwa, masz wysoką kulturę osobistą i wogóle wydaje mi się, że uważa Cię za dobrą inwestycję w swoim dziale.

Papież

Sąd Ostateczny

X pałek.

Uważa, że w swoim dziale osiągnęłaś już wszystko, co mogłaś osiągnąć, w jego dziale będziesz mogła nadal się rozwijać i być może wniesiesz jakieś nowe rozwiązania i pomysły

Napisano

Kochankowie

IX Denarów

Królowa Kielichów

odnosi wrazenie, ze sama nie jestes pewna tej pracy ale da Ci szanse, bo wydajesz mu sie osoba pełna nowy pomysłów, ktora może wnieść cos nowego, coś fajnego. Wydajesz mu się osoba oddaną sprawie :) że nie masz słomianego zapału etc

Papież

Sąd Ostateczny

X pałek.

hmm... rozwój to jedno ale wydaje mu się, ze dobrze zmobilizujesz reszte zespołu, że dobrze na nich wpłyniesz. Patrzy też egoistycznie z nadzieją, ze będziesz robiła duuużo - co moze odciazyć jego w jakiś sposób. Ze bedziesz chciała sie wykazać wiec jak przyniesie Ci 10te czy 15te zadanie z kolei to nie bedziesz odmawiała za bardzo - żeby sie wykazać, a on bedzie mógl w tym czasie poleniuchować ;)

Gość gość5
Napisano

Dlaczego Ż chce mnie w swoim zespole?- raz, że widzi jak i ciezko tam gdzie jestes teraz a poza tym- ze duzo potrafisz zniesc.........ciezko pracowac

Papież

Sąd Ostateczny

X pałek.

Jakie wrażenie wywarłam na Ż(w/w kierownik)- wie, że podejmuje dobrą decyzje- bo jestes kompetentna osobą, tez taka ktora potrafi duzo poswiecic dla innych- wiesz przy tych 10 palkach w pytaniu powyzej- tak pomyslalam ze moze probowac "zawalic" cie robotą- bo:

1. w poprzednim dziale bylo paskudnie- wiec poszli ci na reke

2. jak tu zaczniesz jeczec- powiedza ze to w tobie jest cos nie tak ..........

Kochankowie

IX Denarów

Królowa Kielichów

Napisano

Kochankowie, IX Denarów, Królowa Kielichów->Umiarkowanie

Darzy Cię sympatią, widzi, że jesteś zaradna, niezależna w pracy, nie masz tendencji do wiszenia na współpracownikach i liczenia na pomoc, tylko sama zaradnie sie bierzesz za swoje, do tego chyba pomocna jesteś :)

Papież, Sąd Ostateczny, X pałek->Śmierć

sądzi, że Twoja pomoc się przyda, ma dobre nastawienie. Byś może wie albo ma w planie powiększenie zespołu bądź szykuje się zwolnienie kogoś...a Ż wie, że bez osoby dodatkowej może być ciężko.