NarratorkaHorrorow Napisano 10 Stycznia 2013 Napisano 10 Stycznia 2013 W sprawę przeniesienia włączył się kierownik działu do którego miałabym przejść.Był na rozmowie z dziewczynami i został wtajemniczony w sprawę.Obstaje za tym bym się przeniosła. Jakie wrażenie wywarłam na Ż(w/w kierownik) Kochankowie IX Denarów Królowa Kielichów Wbrew pozorom dobre.Spodziewałam się że może wziął mnie za "dziewczynkę" która nie może sobie poradzić,za osobę nieporadną niekompetetną i mało zaradną.A tu proszę uważa podejmuje dobre decyzje,jestem ułożona i ciepła. Dlaczego Ż chce mnie w swoim zespole? Papież Sąd Ostateczny X pałek. Uważa że marnuje się w miejscu gdzie nie moge dać z siebie wszystkiego zwg na atmosfere która mnie dusi.Uważa że w jego zespole odnajdę się i odetchne pełna piersią. Co sądzicie ? Cytuj
Madlen_88 Napisano 10 Stycznia 2013 Napisano 10 Stycznia 2013 Jakie wrażenie wywarłam na Ż(w/w kierownik) Kochankowie IX Denarów Królowa Kielichów Uważa, że jesteś trochę chwiejna i niezdecydowana, ale także uczciwa, masz wysoką kulturę osobistą i wogóle wydaje mi się, że uważa Cię za dobrą inwestycję w swoim dziale. Dlaczego Ż chce mnie w swoim zespole? Papież Sąd Ostateczny X pałek. Uważa, że w swoim dziale osiągnęłaś już wszystko, co mogłaś osiągnąć, w jego dziale będziesz mogła nadal się rozwijać i być może wniesiesz jakieś nowe rozwiązania i pomysły Cytuj
Trida Napisano 10 Stycznia 2013 Napisano 10 Stycznia 2013 Jakie wrażenie wywarłam na Ż(w/w kierownik)Kochankowie IX Denarów Królowa Kielichów odnosi wrazenie, ze sama nie jestes pewna tej pracy ale da Ci szanse, bo wydajesz mu sie osoba pełna nowy pomysłów, ktora może wnieść cos nowego, coś fajnego. Wydajesz mu się osoba oddaną sprawie że nie masz słomianego zapału etc Dlaczego Ż chce mnie w swoim zespole?Papież Sąd Ostateczny X pałek. hmm... rozwój to jedno ale wydaje mu się, ze dobrze zmobilizujesz reszte zespołu, że dobrze na nich wpłyniesz. Patrzy też egoistycznie z nadzieją, ze będziesz robiła duuużo - co moze odciazyć jego w jakiś sposób. Ze bedziesz chciała sie wykazać wiec jak przyniesie Ci 10te czy 15te zadanie z kolei to nie bedziesz odmawiała za bardzo - żeby sie wykazać, a on bedzie mógl w tym czasie poleniuchować Cytuj
Gość gość5 Napisano 11 Stycznia 2013 Napisano 11 Stycznia 2013 Dlaczego Ż chce mnie w swoim zespole?- raz, że widzi jak i ciezko tam gdzie jestes teraz a poza tym- ze duzo potrafisz zniesc.........ciezko pracowac Papież Sąd Ostateczny X pałek. Jakie wrażenie wywarłam na Ż(w/w kierownik)- wie, że podejmuje dobrą decyzje- bo jestes kompetentna osobą, tez taka ktora potrafi duzo poswiecic dla innych- wiesz przy tych 10 palkach w pytaniu powyzej- tak pomyslalam ze moze probowac "zawalic" cie robotą- bo: 1. w poprzednim dziale bylo paskudnie- wiec poszli ci na reke 2. jak tu zaczniesz jeczec- powiedza ze to w tobie jest cos nie tak .......... Kochankowie IX Denarów Królowa Kielichów Cytuj
Gość Daffne Napisano 11 Stycznia 2013 Napisano 11 Stycznia 2013 Jakie wrażenie wywarłam na Ż(w/w kierownik) Kochankowie, IX Denarów, Królowa Kielichów->Umiarkowanie Darzy Cię sympatią, widzi, że jesteś zaradna, niezależna w pracy, nie masz tendencji do wiszenia na współpracownikach i liczenia na pomoc, tylko sama zaradnie sie bierzesz za swoje, do tego chyba pomocna jesteś Dlaczego Ż chce mnie w swoim zespole? Papież, Sąd Ostateczny, X pałek->Śmierć sądzi, że Twoja pomoc się przyda, ma dobre nastawienie. Byś może wie albo ma w planie powiększenie zespołu bądź szykuje się zwolnienie kogoś...a Ż wie, że bez osoby dodatkowej może być ciężko. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi