Zosiaaa Napisano 1 Lutego 2009 Napisano 1 Lutego 2009 witam:) Prześladuje mnie ciągle sen o tej samej tematyce... Śni mi się, że jestem gdzieś z moim chłopakiem i on mnie zostawia, a ja budzę się zapłakana... Każdy sen jest inny ale ciągle on mnie zostawia... Np. dzisiaj mi się śniło, ze byliśmy na imprezie rodzinnej (jakieś urodziny babci czy coś) a on postanowił pójść sobie na jakąś imprezę, bo był DJ-em. Pamiętam, że poszłam tam i to miejsce okazało się jakąś ruderą, a jego nie było. Wiecie co to może oznaczać? proszę was o pomoc
Sephira Napisano 2 Lutego 2009 Napisano 2 Lutego 2009 Zosiaaa, prawdopodobnie jest to odzwierciedlenie Twoich rzeczywistych obaw przed rozstaniem. Być może również Twój chłopak jest osobą raczej zapracowaną i z tego względu Tobie doskwiera samotność? Pozdrawiam.
Zosiaaa Napisano 2 Lutego 2009 Autor Napisano 2 Lutego 2009 hmm... też tak myślałam, ze to przez obawę rozstania, ale ja w tym związku czuję się dość pewnie. Widujemy się niestety dość rzadko ale to raczej nie jest wynik jego zapracowania
Rekomendowane odpowiedzi