Skocz do zawartości

Na spotkanie z panem :)

maddie88

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Witam :)

Dziękuję Inez za postawienie w moim imieniu karcioch: :uscisk: :uscisk: :uscisk::buziak::bukiet::)

1. Jak się zrealizuje nasze spotkanie do końca stycznia?

10 buław Rycerz Denarów 6 mieczy Cesarz - W styczniu nie ma spotkania... Karty odpowiedziały, ze byłoby po prostu trudno ze względu na obowiązki zawodowe pana, jego wyjazd/ przemieszczanie się po kraju (co jest bardzo możliwe), stąd wyszedł też w denarowy - chyba zamierza się odezwać, ale przekłada to ze względu na inne obowiązki...

2. Jak się zrealizuje nasze spotkanie do końca lutego?

Król Buław Sąd As Buław Księżyc => Księżyc - Pokazuje się pan wychodzący z inicjatywą...i odnowienie kontaktu...

Inez: "ja to spotkanie widze w lutym, z jego inicjatywy, potajemne:)" - Potajemne to faktycznie musiałoby być :D Ale ten Księżyc trochę mnie martwi... Bo albo mimo rozmowy, nadal pewne sprawy pozostaną niejasne, albo sami będziemy sobie tworzyć nierzeczywiste wyobrażenia o tej relacji...

3. W jakich okolicznościach nastąpi kolejne spotkanie?

As Mieczy 6 denarów 4 buław => Świat - Może oboje wykażemy chęć pogadania, wyjaśnienia pewnych spraw...bo kontakt się urwał...a ciągnęło nas do siebie...tylko te nieporozumienia... Powinno być miło, będzie się nam dobrze gadać...może pan gdzieś zaprosi... Suma Świat: miejsce dosyć znane, często uczęszczane...międzynarodowe...

4. Co będzie wynikiem tego spotkania?

9 kielichów 10 denarów Mag => Księżyc - Dogadamy się :) W powietrzu będzie coś wisieć...będziemy bardzo zadowoleni ze spotkania...chyba wykażemy chęć ponownego... I znów ten Księżyc...może na jednym czy dwóch spotkaniach się nie skończy...

Jak myślicie? :)

Pozdrawiam, :papa2:

Maddie

Edytowane przez maddie88
Dopiski.
Gość Linkinia
Napisano

10 buław Rycerz Denarów 6 mieczy Cesarz

W styczniu spotkania nie widać, ponieważ panu ciężko by było je pogodzić z obowiązkami zawodowymi, przemieszczaniem się. Karta na koniec, Cesarz, również spotkania nie zwiastuje.

Król Buław Sąd As Buław Księżyc.

Moim zdaniem do spotkania dojdzie. Bardzo możliwe, że pan wyjście z inicjatywą. Karty ładne, będzie porozumienie, bliskość, odrodzenie na nowo relacji, jednym słowem – pozytywnie. Myślę, że nawet przyjemnie w sensie romantycznym będzie ;) A wszystko pod osłoną tajemnicy… ;)

As Mieczy 6 denarów 4 buław => Świat

Tak jak piszesz, będziecie chcieli pogadać, wyjaśnić nieporozumienia czy inne kwestie. Może nastąpi to po jakimś sukcesie, czymś do świętowania, czym będziecie się chcieli razem nacieszyć. Tak mi się skojarzyło z panem i jego pracą zawodową, będzie chciał uczcić jakieś swoje zwycięstwo ;) W miejscu wam znanym, często uczęszczanym…

9 kielichów 10 denarów Mag => Księżyc

Pełne zadowolenie, przyjemność ze spotkania, zapowiedź kolejnego. Działanie ze strony pana ;)

Napisano

10 buław Rycerz Denarów 6 mieczy Cesarz - Ten Twój pan to bardzo zabiegany i zapracowany mężczyzna. Mimo wszelkich starań, biedny nie bedzie miał czasu. Wyjazdy, związane z pracą, dłuższe projekty i zobowiązania. Spotkanie nie dojdzie do skutku, po prostu z braku czasu.

Król Buław Sąd As Buław Księżyc => Księżyc - Bardzo chętne, inicjatywa jest, pozałatwiane sprawy też, ale mimo wszystko to jedna wielka niewiadoma, nic pewnego. Takie obiecanki cacanki, ja Ci coś obiecam, a Ty czekaj i wypatruj.

As Mieczy 6 denarów 4 buław => Świat - Ustabilizowanie relacji, może wsparcie siebie nawzajem, poprzez rozmowę. Będzie chciał ci wynagrodzić swoja nieobecnośc i brak czasu.

9 kielichów 10 denarów Mag => Księżyc - To, ze będziesz cała w skowronkach ;) Pan zaproponuje częstsze spotkania ;)

Pozdrawiam

Madiie

Napisano

10 buław Rycerz Denarów 6 mieczy Cesarz

W styczniu spotkania nie widać, ponieważ panu ciężko by było je pogodzić z obowiązkami zawodowymi, przemieszczaniem się. Karta na koniec, Cesarz, również spotkania nie zwiastuje.

Król Buław Sąd As Buław Księżyc.

Moim zdaniem do spotkania dojdzie. Bardzo możliwe, że pan wyjście z inicjatywą. Karty ładne, będzie porozumienie, bliskość, odrodzenie na nowo relacji, jednym słowem – pozytywnie. Myślę, że nawet przyjemnie w sensie romantycznym będzie ;) A wszystko pod osłoną tajemnicy… ;)

As Mieczy 6 denarów 4 buław => Świat

Tak jak piszesz, będziecie chcieli pogadać, wyjaśnić nieporozumienia czy inne kwestie. Może nastąpi to po jakimś sukcesie, czymś do świętowania, czym będziecie się chcieli razem nacieszyć. Tak mi się skojarzyło z panem i jego pracą zawodową, będzie chciał uczcić jakieś swoje zwycięstwo ;) W miejscu wam znanym, często uczęszczanym…

9 kielichów 10 denarów Mag => Księżyc

Pełne zadowolenie, przyjemność ze spotkania, zapowiedź kolejnego. Działanie ze strony pana ;)

Bardzo dobrze byłoby sobie powyjaśniać pewne zdarzenia ;) Co do sukcesów pana, to tutaj jest to bardzo możliwe :) Może będzie gdzieś w pobliżu akurat... :mysli: Będę weryfikować :) Dziękuję, Linkinio :buziak:

Napisano

10 buław Rycerz Denarów 6 mieczy Cesarz - Ten Twój pan to bardzo zabiegany i zapracowany mężczyzna. Mimo wszelkich starań, biedny nie bedzie miał czasu. Wyjazdy, związane z pracą, dłuższe projekty i zobowiązania. Spotkanie nie dojdzie do skutku, po prostu z braku czasu.

Król Buław Sąd As Buław Księżyc => Księżyc - Bardzo chętne, inicjatywa jest, pozałatwiane sprawy też, ale mimo wszystko to jedna wielka niewiadoma, nic pewnego. Takie obiecanki cacanki, ja Ci coś obiecam, a Ty czekaj i wypatruj.

As Mieczy 6 denarów 4 buław => Świat - Ustabilizowanie relacji, może wsparcie siebie nawzajem, poprzez rozmowę. Będzie chciał ci wynagrodzić swoja nieobecnośc i brak czasu.

9 kielichów 10 denarów Mag => Księżyc - To, ze będziesz cała w skowronkach ;) Pan zaproponuje częstsze spotkania ;)

Pozdrawiam

Madiie

:) Oj, przypuszczam, że zabiegany... Ale to dobrze :) Zgadzam, to spotkanie stoi pod dużym znakiem zapytania...bo się nakomplikowało... Dziękuję, Madiie :):kwiatek:

Napisano (edytowane)

Na tę chwilę któreś z Was jest bardzo zajęte swoimi sprawami i nie ma możliwości, warunków ku tm sprzyjających. Do końca stycznia to się nie zmieni. W Lutymkurcze powiem Ci szczerze,ze nie podoba mi się księzyc....ja bym powiedziałą, że niestety chęć spotkania i Twoje marzenia o tym ,aby Pan coś zadziałał ( sąd as -księzyc) zakonczą się na mrzonkach ,myśleniu,że coś się zadzieje :( a tu lipa. BO GDYBY NEI TEN KSIĘŻYC BYLABYM PRAWIE PEWNA, ze on napisze. ale księzyc nei jest kartą tego co się spełnia, moze pokazac temat rozmyślań.jak widac taki........... mnei się wydje w ogóle, że t nei tyle będzie spotkanie, c moze bcy wymiana emaili., czegos co będzie wiązało się z dogadanim pewnych lwestii związanych z wasza współpracą, jakąś pomocą sobie, wspolnym interesem.

inna wersja: bedze w lutym,ale kontakt w nocy.reszt akart mi chce poakzac,ze kontakt na odleglosc bedzie, jakby net /komorka.. czesto tak widze swiat i meicze ttaj. takze w lutym jest nadzieja

Edytowane przez sheina
Napisano
Na tę chwilę któreś z Was jest bardzo zajęte swoimi sprawami i nie ma możliwości, warunków ku tm sprzyjających. Do końca stycznia to się nie zmieni. W Lutymkurcze powiem Ci szczerze,ze nie podoba mi się księzyc....ja bym powiedziałą, że niestety chęć spotkania i Twoje marzenia o tym ,aby Pan coś zadziałał ( sąd as -księzyc) zakonczą się na mrzonkach ,myśleniu,że coś się zadzieje :( a tu lipa. BO GDYBY NEI TEN KSIĘŻYC BYLABYM PRAWIE PEWNA, ze on napisze. ale księzyc nei jest kartą tego co się spełnia, moze pokazac temat rozmyślań.jak widac taki........... mnei się wydje w ogóle, że t nei tyle będzie spotkanie, c moze bcy wymiana emaili., czegos co będzie wiązało się z dogadanim pewnych lwestii związanych z wasza współpracą, jakąś pomocą sobie, wspolnym interesem.

inna wersja: bedze w lutym,ale kontakt w nocy.reszt akart mi chce poakzac,ze kontakt na odleglosc bedzie, jakby net /komorka.. czesto tak widze swiat i meicze ttaj. takze w lutym jest nadzieja

Dziękuję, sheina :buziak::uscisk: Wiesz, ja też tak czuję... Ładne karty ogólnie, ogólnie ma być odnowienie relacji: w wyniku relacji do końca lutego w innym rozkładzie wyszło 10 Kielichów... Tylko trudno jest mi uwierzyć, że on się odezwie tak sam z siebie... Z tą współpracą to bardzo możliwe... :) I może na tej zasadzie ma być odnowienie... :mysli: Będę weryfikować ;)

Napisano

Powiedziałabym, że w lutym jest nadzieja na odnowienie kontaktu ale raczej nie face to face.

Napisano
Powiedziałabym, że w lutym jest nadzieja na odnowienie kontaktu ale raczej nie face to face.

:) Vivere, a myślisz, że z inicjatywy pana? :mysli:

Napisano
:) Vivere, a myślisz, że z inicjatywy pana? :mysli:

Gdyby nie ten Księżyc, powiedziałabym, że Pan wyjdzie ze zdecydowaną inicjatywą. Ale ten Księżyc mąci mi w głowie i ta zdecydowana inicjatywa nie jest już aż tak zdecydowana. Księżyc to żeńska energia. Może równie być iluzją...czekanie na coś co nie nastąpi. Pozostańmy więc przy nadziei, że to będzie "sekretny" kontakt.

Jestem bardzo ciekawa jak to będzie.

• Lubię to! 1