Skocz do zawartości

Czakry inaczej

Gość PannaDorotka

Rekomendowane odpowiedzi

Gość PannaDorotka
Napisano (edytowane)

MULADHARA - STABILNOŚĆ

1. Co daje mi moc i siłę do życia? Cesarzowa

Moje "plony", to, co udało mi się już osiągnąć, co jest efektem mojej ciężkiej pracy i moją nagrodą za trudy. Wszystko, co zebrałam do tej pory. Również moja kobiecość.

2. Co sprawia, że tracę poczucie bezpieczeństwa? Księżyc

Niepewność, brak poczucia kontroli, sytuacje, w których nie wiem, czego się spodziewać.

SVADHISTHANA - PRZYJEMNOŚĆ

1. Z czego czerpię radość? Co mnie zachwyca? Mag

To, co niesie za sobą pasję, energię, siłę, działanie, aktywność. Wszystko, co przynosi szybkie efekty.

2. Co mnie zniewala i ogranicza? Co jest moim duchowym więzieniem? Paź buław

Mój słomiany zapał, to, że wypalam się za szybko.

MANIPURA - OSOBOWOŚĆ

1. Jakie są moje mocne strony? Co mam w sobie cennego? 9 kielichów

Umiejętność dążenia do celu. Emocjonalnego odcięcia się od pewnych kwestii.

2. Nad czym powinienem pracować? Co powinienem zmienić? Sprawiedliwość

Wprowadzić więcej równowagi i porządku do swojego wnętrza, być bardziej zrównoważoną. Może brakuje mi uczciwości?

ANAHATA - DOBROĆ

1. Co daję z siebie innym? Wieża, Kapłan

Pomoc w kryzysach, w chwilach, kiedy wszystko się wali, wskazywanie drogi. Skojarzyło mi się to z moim zawodem psychologa również.

2. Co jeszcze mógłbym ofiarować otoczeniu? 3 buław, Kochankowie

Właściwie to samo co wyżej- pomoc w odnajdywaniu celu w życiu, podejmowaniu decyzji.

WISUDDHA – EKSPRESJA

1. Na jakiej drodze samorealizacji jestem? Do czego dążę? As monet

Samorealizacja zawodowa, dążenie do sukcesów, próba podjęcia działań na drodze kariery

2. Czego mi brakuje do pełnej realizacji siebie? 4 kielichów

Brakuje mi celu, marzeń, czegoś, co mogłoby być tym, do czego dążę w perspektywie długoterminowej.

ADZNA - INTUICJA

1. Jak rozwijam kontakt ze swoją intuicją? Kapłanka

całkiem dobrze chyba :) nie powiem, ucieszyła mnie ta karta :D

2. Co mogę zrobić, aby lepiej korzystać ze swojej intuicji? As mieczy

Brakuje mi wiedzy, powinnam więcej nauczyć się o ludziach, o tym, co jest na około mnie, obserwować i wyciągać wnioski. Rozwijać się intelektualnie, aby w oparciu o tę wiedzę móc czerpać więcej ze swojej intuicji.

SAHASRARA – OŚWIECENIE

1. Na jakim etapie rozwoju wewnętrznego jestem? 5 buław

W burzliwym momencie wewnętrznych konfliktów, walki, nieuporządkowania.

2. Co stoi na przeszkodzie mojego rozwoju wewnętrznego? 7 monet

Czas, brak cierpliwości, to, że szybko chcę widzieć efekty, a nie na nie czekać.

Edytowane przez PannaDorotka
Napisano

MULADHARA - STABILNOŚĆ

Kobiecość w pełni świadoma, lubisz ją i potrafisz się nią cieszyć.

Wahania hormonalne z tej kobiecości wynikające, huśtawki nastrojów i takie tam. Również ludzie nieszczerzy, zamazujący obraz. Nie rozumiesz takiego postępowania.

Twoja samodzielność, wiedza, opanowanie. Możliwe też, że lubisz mówić, przemawiać, dzielić się swymi spostrzeżeniami.

Słomiany zapał owszem i niecierpliwość chyba. Chciałabyś wszystko wiedzieć tu i teraz, nie zawsze umiesz się cieszyć tym, co już masz, tylko biadolisz nad tym, że tyle jeszcze do zrobienia.

MANIPURA - OSOBOWOŚĆ

Samowystarczalność, prosta radość, to, że żyjesz i dobrze się masz. Tutaj jest też rada, aby być za to wdzięczną, co niejako łączy się z Paziem buław.

Myślę, że trochę takiego poukładania Ci brakuje. Pracy u podstaw. Solidności, skrupulatności. To nudne, wiem, sama tak mam. Ale czasem trzeba...

ANAHATA - DOBROĆ

Potrafisz wskazać światełko w tunelu w najtrudniejszych momentach.

Myślę, że mogłabyś się wziąć też za jakieś drobniejsze sprawy, bardziej zapobiegać niż leczyć. Możliwe, że przychodzą do Ciebie po wsparcie w momentach krytycznych, kiedy już się wali (Wieża). A tutaj mogłabyś rozpoznać problem zanim stanie się wielki. Tyle, że to trudne, bo nie można na siłę się nikomu wciskać. Tylko jak poprosi...

WISUDDHA – EKSPRESJA

Dążysz do stabilizacji materialnej.

Nie potrafisz pogodzić się z tym, że wszystko ma swój naturalny początek, czas rozkwitu i koniec. Czas wtedy wziąć się za coś innego. Może Twój słomiany zapał nie pozwala dotrwać do naturalnego końca i płynnego przejścia dalej?

ADZNA - INTUICJA

No chyba lepszej karty tu byc nie mogło;)

Znaleźć wewnętrzną równowagę, rozwiązywać problemy po kolei, nie wszystkie naraz.

SAHASRARA – OŚWIECENIE

Ścierają się w Tobie różne wartości, może to też powodować tarcia na zewnątrz. Szukasz swojej drogi. Znajdziesz, tylko nie rezygnuj w połowie;)

Czas, brak cierpliwości, to, że szybko chcę widzieć efekty, a nie na nie czekać.

Ta dam! Nawet nie spojrzałam wcześniej co tu sama napisałaś, a pięknie mi się wszystko połączyło;)

No to jeszcze 7 monet wg Vision Questa na deserek.

WYCZERPANIE

Wyjałowienie, spracowanie, spekulacje, domysły, opóźnienie, energetyczne wycieczki,

rozczarowanie, wątpliwości, strach przed stratą

Przekaz wewnętrzny:

Czekając aż coś wyrośnie rozczarowujemy się co do bytu. Pozostań w tym momencie kompletnie świadom teraźniejszości i bądź całkowicie wyciszony. Daj sobie teraz nieco więcej oddechu, nie daj negatywnym myślom rzutować na przyszłość.

Przekaz zewnętrzny:

Strach przed tym, iż skończysz jako ktoś, kto nic materialnego w życiu nie osiągnął, a co za tym idzie, nigdy nie dostaje od świata dość paraliżuje teraz twoją potęgę kreatywności. Nie marnuj energii, która ci pozostała na zbędną aktywność. To cię jedynie zrani, rozproszy i utrudni powrót na własną ścieżkę. Depresyjne tendencje są dodatkowo wzmacniane poprzez ciasne trzymanie się swojej, będącej w stagnacji, energii. Teraz najistotniejsza lekcja dla ciebie brzmi: dawaj. Dawaj nie oczekując nic w zamian. Aby sprawić, by siła życia na nowo się poruszyła, trzeba najpierw zechcieć pozwolić jej odejść. Czasami bardzo pouczające jest mieć mniej niż pełno. Naucz się być szczęśliwy mając mniej.

Gość PannaDorotka
Napisano (edytowane)

KatiJo bardzo trafnie jak zawsze. Dziękuję :*

MULADHARA - STABILNOŚĆ

Kobiecość w pełni świadoma, lubisz ją i potrafisz się nią cieszyć. - tak, bardzo ją lubię, uważam, że to jedna z moich największych zalet ;)

Wahania hormonalne z tej kobiecości wynikające, huśtawki nastrojów i takie tam. Również ludzie nieszczerzy, zamazujący obraz. Nie rozumiesz takiego postępowania. - też troszkę racji w tym jest ;p

Twoja samodzielność, wiedza, opanowanie. Możliwe też, że lubisz mówić, przemawiać, dzielić się swymi spostrzeżeniami. - oj tak ;)

Słomiany zapał owszem i niecierpliwość chyba. Chciałabyś wszystko wiedzieć tu i teraz, nie zawsze umiesz się cieszyć tym, co już masz, tylko biadolisz nad tym, że tyle jeszcze do zrobienia. - hahahaha dokładnie :D ale codziennie nad tym pracuje, aby było tego jak najmniej ;)

MANIPURA - OSOBOWOŚĆ

Samowystarczalność, prosta radość, to, że żyjesz i dobrze się masz. Tutaj jest też rada, aby być za to wdzięczną, co niejako łączy się z Paziem buław.

Myślę, że trochę takiego poukładania Ci brakuje. Pracy u podstaw. Solidności, skrupulatności. To nudne, wiem, sama tak mam. Ale czasem trzeba... - może troszeczkę.... ;)

ANAHATA - DOBROĆ

Potrafisz wskazać światełko w tunelu w najtrudniejszych momentach.

Myślę, że mogłabyś się wziąć też za jakieś drobniejsze sprawy, bardziej zapobiegać niż leczyć. Możliwe, że przychodzą do Ciebie po wsparcie w momentach krytycznych, kiedy już się wali (Wieża). A tutaj mogłabyś rozpoznać problem zanim stanie się wielki. Tyle, że to trudne, bo nie można na siłę się nikomu wciskać. Tylko jak poprosi... - bardzo ciekawe, zwrócę na to uwagę

WISUDDHA – EKSPRESJA

Dążysz do stabilizacji materialnej.

Nie potrafisz pogodzić się z tym, że wszystko ma swój naturalny początek, czas rozkwitu i koniec. Czas wtedy wziąć się za coś innego. Może Twój słomiany zapał nie pozwala dotrwać do naturalnego końca i płynnego przejścia dalej? - Oj tak.... trafiłaś w dziesiątkę jak zawsze

ADZNA - INTUICJA

No chyba lepszej karty tu byc nie mogło;)

Znaleźć wewnętrzną równowagę, rozwiązywać problemy po kolei, nie wszystkie naraz. też prawda, raptus ze mnie czasami

SAHASRARA – OŚWIECENIE

Ścierają się w Tobie różne wartości, może to też powodować tarcia na zewnątrz. Szukasz swojej drogi. Znajdziesz, tylko nie rezygnuj w połowie;) też to tak widzę :)

Ta dam! Nawet nie spojrzałam wcześniej co tu sama napisałaś, a pięknie mi się wszystko połączyło;)

No to jeszcze 7 monet wg Vision Questa na deserek.

WYCZERPANIE

Wyjałowienie, spracowanie, spekulacje, domysły, opóźnienie, energetyczne wycieczki,

rozczarowanie, wątpliwości, strach przed stratą

Przekaz wewnętrzny:

Czekając aż coś wyrośnie rozczarowujemy się co do bytu. Pozostań w tym momencie kompletnie świadom teraźniejszości i bądź całkowicie wyciszony. Daj sobie teraz nieco więcej oddechu, nie daj negatywnym myślom rzutować na przyszłość.

Przekaz zewnętrzny:

Strach przed tym, iż skończysz jako ktoś, kto nic materialnego w życiu nie osiągnął, a co za tym idzie, nigdy nie dostaje od świata dość paraliżuje teraz twoją potęgę kreatywności. Nie marnuj energii, która ci pozostała na zbędną aktywność. To cię jedynie zrani, rozproszy i utrudni powrót na własną ścieżkę. Depresyjne tendencje są dodatkowo wzmacniane poprzez ciasne trzymanie się swojej, będącej w stagnacji, energii. Teraz najistotniejsza lekcja dla ciebie brzmi: dawaj. Dawaj nie oczekując nic w zamian. Aby sprawić, by siła życia na nowo się poruszyła, trzeba najpierw zechcieć pozwolić jej odejść. Czasami bardzo pouczające jest mieć mniej niż pełno. Naucz się być szczęśliwy mając mniej.

dziękuję za ten opis 7 monet, piękny

Co tu weryfikować KatiJo- wszystko się zgadza.

Dziękuję Ci za zaangażowanie :)

Edytowane przez PannaDorotka
Napisano

MULADHARA - STABILNOŚĆ

Samowystarczalność, wspieranie innych i motywowanie ich do działania, wzrostu. Jesteś kobietą pewną siebie, ambitną i gotową na wiele poświęceń. Lubisz matkować, pomagać innym.

Niepewność, nieszczerość wobec Ciebie, ale i samotność. Lubisz gdy jest komu się wyżalić, z kim pogadać, kto wesprze innym spojrzeniem, a nie pozostawia Cię samą.

Z posiadanej wiedzy i umiejętności, lubisz dzielić się wiedzą, dyskutować. Radośc przyniosi ci pomoc, może nie taka zupełna, ale lubisz dawac ludziom do myślenia, cieszysz się, gdy Twoje wskazówki okazują się pomocne,

Lubisz psocić, intrygować, wszędzie Cie pełno, ale nigdy na długo. Jesteś zawzięta i trudno Ci się przyznać do błędu co często wprowadza niezłe zamieszanie.

MANIPURA - OSOBOWOŚĆ

Optymizm, radość z codziennych rzeczy. Jesteś osobą która cieszą, każde nawet najmniejsze i najprostsze rzeczy. Cóż pełna dobrego nastawienia i spełniona, zadowolona z życia.

Na nieocenianiu innych, ale i nad harmonią w życiu. Nie dawać się ponieść emocją, zachowywać pewien umiar. Pracować nad harmonią, zakończeniu spraw. Poukładaniem życia ;) Przywrocić w nim trochę ładu ;)

ANAHATA - DOBROĆ

Często zaburzasz im światopogląd, dając wskazówki, które zmusza ich do myślenia. Do chwili zastanowienia i popatrzenia na życie czy sprawę z innej perspektywy.

Wspierać ich, być kimś kto pochwali, ale i powie „ Ty słuchaj to jest do kitu!”

WISUDDHA – EKSPRESJA

Na dobrej. Twoje myśli krążą wokół idei realizacji zawodowej, zarabianiu na niej-skojarzyło mi się z odnowieniem działalności (wiadomo o co chodzi), bo wszystko ku temu jest już zbudowane

Samozadowolenia, w pełni ze swoich osiągnięć, marzysz o czymś wielkim, o docenieniu kogoś z zewnątrz, może marzy Ci się uznanie zawodowe ;) Wyróżnienie ;)

ADZNA - INTUICJA

Bardzo dobry, ze aż zazdroszczę, lepszej karty być nie może. Świetnie ze sobą współpracujecie

Rozwijać ja, poszerzać wiedze, i wykorzystywać, bo wiadomo niewykorzystywana zanika :D

SAHASRARA – OŚWIECENIE

1. Na jakim etapie rozwoju wewnętrznego jestem? 5 buław.

W twoim wnętrzu aktualnie panuje konflikt. Niepewności, chęci, lenistwo, wszystko na raz i warto byłoby poukładać myśli.

Oczekiwanie, na właściwy moment. Dawanie sobie czasu odkładanie uporządkowani go,coś non stop nie tak a to lenistwo, a to nie ten czas, a potem się okażę, że już po ptakach ;)

Gość PannaDorotka
Napisano

Madie moja kochana :*robisz niesamowite postępy :)

Samowystarczalność, wspieranie innych i motywowanie ich do działania, wzrostu. Jesteś kobietą pewną siebie, ambitną i gotową na wiele poświęceń. Lubisz matkować, pomagać innym. - oj z tym matkowaniem trafiłaś w sedno hahahaha

Niepewność, nieszczerość wobec Ciebie, ale i samotność. Lubisz gdy jest komu się wyżalić, z kim pogadać, kto wesprze innym spojrzeniem, a nie pozostawia Cię samą. - 100% racji

Z posiadanej wiedzy i umiejętności, lubisz dzielić się wiedzą, dyskutować. Radośc przyniosi ci pomoc, może nie taka zupełna, ale lubisz dawac ludziom do myślenia, cieszysz się, gdy Twoje wskazówki okazują się pomocne, prawda

Lubisz psocić, intrygować, wszędzie Cie pełno, ale nigdy na długo. Jesteś zawzięta i trudno Ci się przyznać do błędu co często wprowadza niezłe zamieszanie. tak, właśnie mam z tym problem- wszędzie mnie pełno, ale nie na długo... tak jak kiedyś mi KatiJo napisała przy rozkładzie karmicznym, mamwielu znajomychale mało przyjaciół... właśnie dlatego, że szybko się nudzę i rzucam się na nowe. Co do błędów- kiedyś nie umiałam się do nich przyznawać, to fakt. Ale już chyba to w sobie wypracowałam :) ale skoro o tym wspomniałaś, to może tylko mi się tak wydaje ;p

MANIPURA - OSOBOWOŚĆ

Optymizm, radość z codziennych rzeczy. Jesteś osobą która cieszą, każde nawet najmniejsze i najprostsze rzeczy. Cóż pełna dobrego nastawienia i spełniona, zadowolona z życia. chyba tak jest ;)

Na nieocenianiu innych, ale i nad harmonią w życiu. Nie dawać się ponieść emocją, zachowywać pewien umiar. Pracować nad harmonią, zakończeniu spraw. Poukładaniem życia ;) Przywrocić w nim trochę ładu ;)- oj racja...

ANAHATA - DOBROĆ

Często zaburzasz im światopogląd, dając wskazówki, które zmusza ich do myślenia. Do chwili zastanowienia i popatrzenia na życie czy sprawę z innej perspektywy.

- chyba tak jest

Wspierać ich, być kimś kto pochwali, ale i powie „ Ty słuchaj to jest do kitu!” też prawda, czasem mam problem z pokazywaniem też tych słabych stron, zawsze jakoś na około, żeby nie sprawić przykrości... nie umiem tego jeszcze zrobić konstruktywnie

WISUDDHA – EKSPRESJA

Na dobrej. Twoje myśli krążą wokół idei realizacji zawodowej, zarabianiu na niej-skojarzyło mi się z odnowieniem działalności (wiadomo o co chodzi), bo wszystko ku temu jest już zbudowane - znasz mnie małpo ;)

Samozadowolenia, w pełni ze swoich osiągnięć, marzysz o czymś wielkim, o docenieniu kogoś z zewnątrz, może marzy Ci się uznanie zawodowe ;) Wyróżnienie ;)

- moja odwieczna walka o bycie docenionym ;) zwłaszcza przez tych, na których mi najbardziej zależy

ADZNA - INTUICJA

Bardzo dobry, ze aż zazdroszczę, lepszej karty być nie może. Świetnie ze sobą współpracujecie

Rozwijać ja, poszerzać wiedze, i wykorzystywać, bo wiadomo niewykorzystywana zanika :D

tak jest :)

SAHASRARA – OŚWIECENIE

1. Na jakim etapie rozwoju wewnętrznego jestem? 5 buław.

W twoim wnętrzu aktualnie panuje konflikt. Niepewności, chęci, lenistwo, wszystko na raz i warto byłoby poukładać myśli. niestety masz rację ;p

Oczekiwanie, na właściwy moment. Dawanie sobie czasu odkładanie uporządkowani go,coś non stop nie tak a to lenistwo, a to nie ten czas, a potem się okażę, że już po ptakach ;)coś w tym jest ;)

pięknie napisałaś Madie :*

Dziękuję kochana :)

Napisano

Jeszcze raz musze napisac. Swietny rozklad. Sama go mam zamiar z czasem wykorzystac.

Przechodzac natomias do rozkladu.

MULADHARA - STABILNOŚĆ

Przede wszystkim wiesz, kim jestes. Umiesz zaakcentowac swoje miejsce na ziemi. Umiesz z kazdego miejsca, gdzie sie znajdujesz uczynic cos nie tylko do mieszkania, nie tylko fundament do zycia, ale i miejsce, w ktorym kazdy chetnie przebywa i czuje sie jak u siebie w domu. To tez zapewniasz innym. Wlasnie poczucie bycia przy Tobie u siebie a takze bycia chcianym, lubianym. Jestes osoba, ktora umie zarowno przyjmowac, jak i dawac. Dbasz o rownowage w swoim zyciu. Kreatywna, pelna piekna zarowno zewnetrznego, jak i wewnetrznego. Kobieta w pelnym rozkwicie jednym slowem.

Gdy cos jest niejasne, nie do konca okreslone. Cesarzowa jest zawsze w towarzystwie Cesarza. Taka piekna z nich para. Cesarz daje Cesarzowej poczucie stabilnosci, mozliwosc rozwoju, mozliwosc wykazania sie swoim bogactwem zarowno zewnetrznym, jak i wewnetrznym. Brak tej stabilnosci i niewiadome w zyciu, moga prowadzic do tego, ze czujesz sie poprostu niepewnie. Nie lubisz chodzic po omacku, badac w ciemnosciach nieznanego terenu.

Z kontakto w z innymi ludzmi przede wszystkim, ale i zdzialan, takich, w ktorych mozesz wplywac aktywnie na to, co dzieje sie w Twoim zyciu. Jestes Magiem nie tylko jezeli chodzi o ezoteryke, ale czarujesz tez swoje zycie i lubisz to (stad ta niepewnosc w Ksiezycu, lubisz miec wszystko pod kontrola.

Dzialania i decyzje podejmowne pod wplywem chwili. Wlasnie jak napisalas - slomiany zapal.

MANIPURA - OSOBOWOŚĆ

Jestes osoba o bardzo uporzadkowanej osobowosci. Taka, ktora nie musi szukac nikogo do towarzystwa, bo potrzebuje uzupelnienia. Masz w sobie wszystko, czego chcesz i o tym doskonale wiesz. Latwo przychodzi Ci rozszerzanie sie na innych ludzi.

Mniej emocjonalnie do wszystkiego podchodzi, zachowac wiecej dystansu do wszystkiego. Dbac o rownowage, ale takze byc uczciwym wobec zarowno innych, jak i siebie.

ANAHATA - DOBROĆ

Tak. Jestes pomocna reka, taka opoka dla innych, gdy zycie wali im sie na leb. Potrafisz wtedy stanac obok jako ten filar i dac im wsparcie.

Ja bym powiedziala, ze Papiez wprawdzie dobry, ale to taka dobrac duchowa. Tu Kochankowie zachecaja, aby zadbac o rownowage (3 Bulawy) i zaangazowac w te pomoc swoje serce (Kochankowie). Dzialac wiecej w jego imieniu.

WISUDDHA – EKSPRESJA

Masz swoje cele przed oczami i konkretnie do nich zdarzasz. Juz tam w glowie czsi sie Tobie, co to mogloby byc... teraz trzeba podjac dzialania, zeby to sie ziscilo.

Za bardzo trzymasz sie tego, co juz masz. Nie zamieraj w bezruchu, bo wszystko musi krazyc. W 4 Kielichach wszystko zamiera a dojrzale owoce, ktorych sie nie zje zaczanaja gnic.

ADZNA - INTUICJA

Przede wszystkim widac, ze duzo pracujesz z intuicja. Ufasz jej, sluchasz jej glosu. Masz pelna swiadomosc siebie i wiesz, jak dotrzec do jej najglebszych pokladow. Tu jest dobrze.

Uczyc sie. Zeby zaczac dzialac z intuicji dobrze miec podstawy w wiedzy. Wiec tak, uczenie sie, ciagle zdobywanie wiedzy i szukanie zrozumienia, rozpoznania.

SAHASRARA – OŚWIECENIE

Na etapie konfrontacji z wlasnymi demonami. Odkrywasz siebie krok po kroku i to, co wyciagasz to zarowno piekne krajobrazy jak i trupy, ktore lezaly w piwnicy.

Zbyt szybko rezygnujesz. Wiesz, ze potrzeba pracy, ale nachodza Cie mysli "a co, jezeli to juz wszystko? a co, jezeli to wszystko na darmo? a co, jezeli tam za rogiem nic nie ma i nie ma dokad zdarzac?"

Gość PannaDorotka
Napisano

SacralNirvana też jak zwykle pięknie :) dziękuję Ci za Twój optymizm :*

MULADHARA - STABILNOŚĆ

Przede wszystkim wiesz, kim jestes. Umiesz zaakcentowac swoje miejsce na ziemi. Umiesz z kazdego miejsca, gdzie sie znajdujesz uczynic cos nie tylko do mieszkania, nie tylko fundament do zycia, ale i miejsce, w ktorym kazdy chetnie przebywa i czuje sie jak u siebie w domu. To tez zapewniasz innym. Wlasnie poczucie bycia przy Tobie u siebie a takze bycia chcianym, lubianym. Jestes osoba, ktora umie zarowno przyjmowac, jak i dawac. Dbasz o rownowage w swoim zyciu. Kreatywna, pelna piekna zarowno zewnetrznego, jak i wewnetrznego. Kobieta w pelnym rozkwicie jednym slowem. - ale żeś mi posłodziła :D hahahaha może to zabrzmi nieskromnie, ale tak troszkę jest ;)

Gdy cos jest niejasne, nie do konca okreslone. Cesarzowa jest zawsze w towarzystwie Cesarza. Taka piekna z nich para. Cesarz daje Cesarzowej poczucie stabilnosci, mozliwosc rozwoju, mozliwosc wykazania sie swoim bogactwem zarowno zewnetrznym, jak i wewnetrznym. Brak tej stabilnosci i niewiadome w zyciu, moga prowadzic do tego, ze czujesz sie poprostu niepewnie. Nie lubisz chodzic po omacku, badac w ciemnosciach nieznanego terenu. - dokładnie tak... nienawidzę niepeności, braku poczucia stabilizacji.

Z kontakto w z innymi ludzmi przede wszystkim, ale i zdzialan, takich, w ktorych mozesz wplywac aktywnie na to, co dzieje sie w Twoim zyciu. Jestes Magiem nie tylko jezeli chodzi o ezoteryke, ale czarujesz tez swoje zycie i lubisz to (stad ta niepewnosc w Ksiezycu, lubisz miec wszystko pod kontrola. - no i analogicznie do księżyca, dobrze się czuję, gdy wszystko mam pod kontrolą i kiedy widze efekty swoich działań. Czasem ta kontrola bardziej przeszkadza niż pomaga niestety

Dzialania i decyzje podejmowne pod wplywem chwili. Wlasnie jak napisalas - slomiany zapal. mhm :)

MANIPURA - OSOBOWOŚĆ

Jestes osoba o bardzo uporzadkowanej osobowosci. Taka, ktora nie musi szukac nikogo do towarzystwa, bo potrzebuje uzupelnienia. Masz w sobie wszystko, czego chcesz i o tym doskonale wiesz. Latwo przychodzi Ci rozszerzanie sie na innych ludzi. chyba tak jest ;)

Mniej emocjonalnie do wszystkiego podchodzi, zachowac wiecej dystansu do wszystkiego. Dbac o rownowage, ale takze byc uczciwym wobec zarowno innych, jak i siebie.

oj tak ;) brakuje mi równowagi ostatnio

ANAHATA - DOBROĆ

Tak. Jestes pomocna reka, taka opoka dla innych, gdy zycie wali im sie na leb. Potrafisz wtedy stanac obok jako ten filar i dac im wsparcie. też tak to widzę

Ja bym powiedziala, ze Papiez wprawdzie dobry, ale to taka dobrac duchowa. Tu Kochankowie zachecaja, aby zadbac o rownowage (3 Bulawy) i zaangazowac w te pomoc swoje serce (Kochankowie). Dzialac wiecej w jego imieniu. Ładnie ujęte :) ciekawe spojrzenie, dzięki ;)

WISUDDHA – EKSPRESJA

Masz swoje cele przed oczami i konkretnie do nich zdarzasz. Juz tam w glowie czsi sie Tobie, co to mogloby byc... teraz trzeba podjac dzialania, zeby to sie ziscilo. no dokladnie, coś za mało tych działań u mnie ostatnio ;p

Za bardzo trzymasz sie tego, co juz masz. Nie zamieraj w bezruchu, bo wszystko musi krazyc. W 4 Kielichach wszystko zamiera a dojrzale owoce, ktorych sie nie zje zaczanaja gnic. pięknie się to uzupełnia

ADZNA - INTUICJA

Przede wszystkim widac, ze duzo pracujesz z intuicja. Ufasz jej, sluchasz jej glosu. Masz pelna swiadomosc siebie i wiesz, jak dotrzec do jej najglebszych pokladow. Tu jest dobrze.

Uczyc sie. Zeby zaczac dzialac z intuicji dobrze miec podstawy w wiedzy. Wiec tak, uczenie sie, ciagle zdobywanie wiedzy i szukanie zrozumienia, rozpoznania. tak jest ;)

SAHASRARA – OŚWIECENIE

Na etapie konfrontacji z wlasnymi demonami. Odkrywasz siebie krok po kroku i to, co wyciagasz to zarowno piekne krajobrazy jak i trupy, ktore lezaly w piwnicy. oj tak, demonów dużo

Zbyt szybko rezygnujesz. Wiesz, ze potrzeba pracy, ale nachodza Cie mysli "a co, jezeli to juz wszystko? a co, jezeli to wszystko na darmo? a co, jezeli tam za rogiem nic nie ma i nie ma dokad zdarzac?"też prawda

Dziękuję z całego serca :***