Skocz do zawartości

Związek-więz.

Margaretas

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam,

Sytuacja: rok znajomosci,na odległość,silne zaangażowanie,po spedzeniu ze soba pewnego czasu,powrót do swoich domów.

Ona:wolna,on:w trakcie rozwodu,po 2 latach życia w separacji ,osobno. Zwiazek karmiczny.

Arkana Welkie

1.JA W ZWIAZKU,JAK SIĘ POSTRZEGAM- PUSTELNIK

2.MÓJ PARTNER,JAK GO WIDZĘ? - WIEŻA

3.CO NAS POŁACZYŁO W PRZESZŁOŚCI - CESARZ

4.CO UTRZYMUJE NASZ ZWIĄZEK- ŚMIERĆ

5.CO NAS CZEKA- SĄD

Moja interpretacja:

Ona czuje się samotna,mysli,że to koniec,zerwanie,połaczyl ich kiedys jakiś stały układ ,(mąż?)zwiazek jest w trakcie transformacji,czeka na zmianę na lepsze ..odrodzenie uczuć po zawieszeniu,..?

Prosze o sugestie..

Pozdrawiam

Margareta

Napisano

1.JA W ZWIAZKU,JAK SIĘ POSTRZEGAM- PUSTELNIK

2.MÓJ PARTNER,JAK GO WIDZĘ? - WIEŻA

3.CO NAS POŁACZYŁO W PRZESZŁOŚCI - CESARZ

4.CO UTRZYMUJE NASZ ZWIĄZEK- ŚMIERĆ

5.CO NAS CZEKA- SĄD

Doskwiera Ci ta odległość...ale wiesz, że pan jest gotowy poruszyć niebo i ziemię, by wydostać się z tych schematów, które go męczyły, wręcz unieszczęśliwiały...że jest gotowy na zmiany i jesteś gotowa czekać. W przeszłości byliście najprawdopodobniej małżeństwem. To, co utrzymuje Was związek, to pragnienie zmiany Waszego życia...gruntowne jego przebudowane: zaczęcie go niejako od zera, ale wspólnie :) Uważacie, że jesteście dla siebie stworzeni :) i odnajdziecie szczęście obok tej drugiej osoby...i tak będzie :) W Sądzie jest odrodzenie, zaczęcie nowego życia, spełnienie...nawet możliwe stworzenie rodziny :) Jesteście zdecydowani, by wytrwale budować Waszą przyszłość :)

• Lubię to! 1