Veroniczka Napisano 11 Stycznia 2013 Napisano 11 Stycznia 2013 W poniedziałek mam spotkanie dotyczące omówienia szczegółów związanych z praktykami: Jak przebiegnie owe spotkanie, rozmowa? odpowiedź: 3 Puchary tło: Koło Fortuny - 9 Buław - 3 Buław ---> Mag Bardzo pozytywnie, powinnam być ogólnie zadowolona, i uradowana, ta druga strona także. Będzie trzeba omówić szczegóły tak już na przyszłość ponieważ praktyki zaczynają się dopiero od września - czyli taki plan długo terminowy dość będzie. Jak będzie mi szło na tych praktykach? odpowiedź: Koło Fortuny tło: Królowa Pucharów - 2 Miecze - 6 Pucharów ---> Siła A różnie, to będzie nie tylko ode mnie zależne jak widać. Na początku mogę mieć obawy "czy sobie poradzę" ale widać później bardziej zaufam sobie i otoczeniu, i powinnam już śmiało wejść w żywioł . Cytuj
Gość Amfora Napisano 11 Stycznia 2013 Napisano 11 Stycznia 2013 Jak przebiegnie owe spotkanie, rozmowa? odpowiedź: 3 Puchary tło: Koło Fortuny - 9 Buław - 3 Buław ---> Mag Będzie sympatycznie, bardzo pozytywni ludzie i przyjaźnie nastawieni. Cóż będziesz miała na poczatku mieszane uczucia, wkońcu idziesz do nowych ludzi i nowego miajsca, z pewną obawą, jak Cie przyjmą, czy będzie ok, będziesz zwracała uwagę na wszystko, na każdy szczegół, ale miejsce jak i ludzie wydadzą sie sympatyczny. Poczujesz, ze chcesz z nimi pracować i wiele sie od nich możesz nauczyć Jak będzie mi szło na tych praktykach? odpowiedź: Koło Fortuny tło: Królowa Pucharów - 2 Miecze - 6 Pucharów ---> Siła Będziesz czuć zagubienie niepewnośc, będzie próba ogarnięcia wszystkiego tu i teraz. Ale możesz liczyć na pomoc fryzjerki, której rady mogą być nieco nie oschłe, ale jak najbardziej będzie chciała Ci pomóc, w końcu sie wyluzujesz, poczujesz pewniej. Odnajdziesz sie wśród tych ludzi i atmosfery, bardzo rodzinnej Pozdrawiam Madiie Cytuj
SacralNirvana Napisano 11 Stycznia 2013 Napisano 11 Stycznia 2013 Jak przebiegnie owe spotkanie, rozmowa? odpowiedź: 3 Puchary tło: Koło Fortuny - 9 Buław - 3 Buław ---> Mag Ladnie bedzie. Widac, ze i strona, z ktora bedziesz rozmawiac i Ty - bedziecie zadowolenie. Na poczatku bedziesz troche moze stremowana, niesmialo bedziesz obserwowac i tak w sposob taki wynikajacy z tego, co widzisz sie odzywac, cos mowic, potem coraz pewniej, juz ufajac swojej intuicji, az w koncu bedzie bardzo pewna siebie i ogolnie pokazesz sie z jak najlepszej strony. Jak będzie mi szło na tych praktykach? odpowiedź: Koło Fortuny tło: Królowa Pucharów - 2 Miecze - 6 Pucharów ---> Siła Tu bedziesz miala taka sytuacje, ze na poczatku bedziesz musiala duzo obserwowac, byc uwazna, co jest teraz wazne, co moze popatrzyc, z czego skorzystac, co juz wiesz, znasz, umiesz. Ogolnie duza wyczucia, uwaznosc jw... i sprytu trzeba bedzie. Sila mowi tez o tym, ze wazne bedzie, zeby pokazac swoje atuty i ze Ci na tym zalezy. Powinnas sobie poradzic. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi