Skocz do zawartości

Praktyki - Będzie weryfikacja.

Veroniczka

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

W poniedziałek mam spotkanie dotyczące omówienia szczegółów związanych z praktykami:

Jak przebiegnie owe spotkanie, rozmowa?

odpowiedź: 3 Puchary

tło: Koło Fortuny - 9 Buław - 3 Buław ---> Mag

Bardzo pozytywnie, powinnam być ogólnie zadowolona, i uradowana, ta druga strona także. Będzie trzeba omówić szczegóły tak już na przyszłość ponieważ praktyki zaczynają się dopiero od września - czyli taki plan długo terminowy dość będzie.

Jak będzie mi szło na tych praktykach?

odpowiedź: Koło Fortuny

tło: Królowa Pucharów - 2 Miecze - 6 Pucharów ---> Siła

A różnie, to będzie nie tylko ode mnie zależne jak widać. Na początku mogę mieć obawy "czy sobie poradzę" ale widać później bardziej zaufam sobie i otoczeniu, i powinnam już śmiało wejść w żywioł ;).

Napisano

Będzie sympatycznie, bardzo pozytywni ludzie i przyjaźnie nastawieni. Cóż będziesz miała na poczatku mieszane uczucia, wkońcu idziesz do nowych ludzi i nowego miajsca, z pewną obawą, jak Cie przyjmą, czy będzie ok, będziesz zwracała uwagę na wszystko, na każdy szczegół, ale miejsce jak i ludzie wydadzą sie sympatyczny. Poczujesz, ze chcesz z nimi pracować i wiele sie od nich możesz nauczyć ;)

Będziesz czuć zagubienie niepewnośc, będzie próba ogarnięcia wszystkiego tu i teraz. Ale możesz liczyć na pomoc fryzjerki, której rady mogą być nieco nie oschłe, ale jak najbardziej będzie chciała Ci pomóc, w końcu sie wyluzujesz, poczujesz pewniej. Odnajdziesz sie wśród tych ludzi i atmosfery, bardzo rodzinnej ;)

Pozdrawiam

Madiie ;)

Napisano

Ladnie bedzie. Widac, ze i strona, z ktora bedziesz rozmawiac i Ty - bedziecie zadowolenie. Na poczatku bedziesz troche moze stremowana, niesmialo bedziesz obserwowac i tak w sposob taki wynikajacy z tego, co widzisz sie odzywac, cos mowic, potem coraz pewniej, juz ufajac swojej intuicji, az w koncu bedzie bardzo pewna siebie i ogolnie pokazesz sie z jak najlepszej strony.

Tu bedziesz miala taka sytuacje, ze na poczatku bedziesz musiala duzo obserwowac, byc uwazna, co jest teraz wazne, co moze popatrzyc, z czego skorzystac, co juz wiesz, znasz, umiesz. Ogolnie duza wyczucia, uwaznosc jw... i sprytu trzeba bedzie. Sila mowi tez o tym, ze wazne bedzie, zeby pokazac swoje atuty i ze Ci na tym zalezy. Powinnas sobie poradzic.

• Lubię to! 1